Προς το περιεχόμενο

Προς τα πού οδεύει η νέα γενιά ?

skipperas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ολα εξαρτωνται απο την χωρα,περιοχη,οικονομικη κατασταση,προφιλ παιδιου και αλλα που δεν μου ερχονται...

χωρα=υπαρχουν χωρες που το σχολειο δεν ειναι σαν την Ελλαδα και δεν καιγονται τα παιδια.που ειναι περισσοτερες οι μονοκατοικιες και σχεδον καθολου πολ/κιες.

περιοχη=εγληματικοτητα,αυτοκινητα κτλ. απο αποψη κινδυνου.ποσο κοντα ειναι χωρος για να παιξουν παιδια,αν μπορουν να βολταρουν μονα τους...

οικονομικη κατασταση=παιζετε αυτο και συνηθως εξαρταται και απο την περιοχη...

προφιλ παιδιου=το κυριοτερο..

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ άσχημο και σκληρό ρε σείς. Γιατί να κάνετε το παιδάκι να νιώσει τόσο χάλια; Καλύτερα πάρτε του τα ρούχα από την αρχή σε μια απλή συσκευασία. Αυτό για μένα θα ήταν λόγος να μισήσω τους γονείς μου. Θα τους πήγαινα κι εγώ δώρο χάλια βαθμούς, και θα τακτοποιούσα το σπίτι πετάγοντας τα όλα στα σκουπίδια και τις βρωμιές κάτω από το χαλί. Αυτό μέχρι να ενηλικιωνόμουν. "We can't afford a xbox360" my ass. Αν η μπουχέσα η μαύρη δεν κατανάλωνε 50 ευρώ για φαϊ κάθε μέρα στα wallmart μια χαρά θα μπορούσαν να του πάρουν ένα xbox.

Δεν ξέρω αν είναι σκληρό ή όχι, αλλά εγώ αν είχα ένα κακομαθημένο που με ζάλιζε 24/7 για ένα χβοχ και με έβλεπε μόνο σαν αυτόν που πρέπει να ικανοποιεί κάθε του θέλω, λες και πρέπει να αγοράσω την αγάπη του, θα έκανα το ίδιο. Άλλο γονέας και άλλο φίλος. Έτσι και αλλιώς όταν φτάσει 16 θα γυρίσει και θα μου πει σε μισώ στάνταρντ. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ καλή ιδέα να έχει ένα παιδί τηλεόραση, υπολογιστή ή χβοχ στο δωμάτιο του που μπορεί να κλειδώνεται. Οι γονείς σήμερα όπως βλέπω τα χρησιμοποιούν αυτά σαν πάρκινγκ για τα παιδιά σαν πιπίλα απλά για να μην τα ακούνε.

Παντως, αν το σκεφτουμε λιγο, τα videogames θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν κατα καποιο τροπο η εξελιξη του κινηματογραφου.

φυσικά, είναι απλά ακόμα ένας τρόπος για να πεις μια ιστορία. Μου φαίνονται τόσο περιττά όλα αυτά που λέει ο τύπος στο video "Are games better than life?", περί απομάκρυνσης από την πραγματικότητα και απορρόφησης από το παιχνίδι... Δηλαδή λογοτεχνία δεν έχει διαβάσει πότε ?!

Δημοσ.

Πλάκα κάνετε ρε σεις, είμαστε σε ένα φόρουμ που ασχολούμαστε ΟΛΟΙ με τα pc και υπάρχουν ακόμα αυτοί οι φόβοι;

Πάθαμε τίποτα δηλαδή εμείς (οι γεννηθείς την δεκαετία του '80) με τα gameboy, snes, playstation, sega saturn, sega megadrive, dreamcast, atari, pentium 1-4 pc με τα αντίστοιχα games; Δεν έχει καμία διαφορά, και σήμερα τα παιδιά θα παίξουνε όπως και θα καούν. Γιατί είναι δηλαδή κακό το κάψιμο; Σαν περήφανος καμένος αυτό που έχω να πω είναι ότι, απαξ και κρατήσεις τους φίλους και βγαίνεις εκτός από να καίγεσαι είσαι μια χαρά.

Πόσοι από εδώ μέσα με τους ίδιους φίλους που βγαίνουν έξω και τσακώνονται για γκόμενες δεν είναι στο ίδιο game και παίζουνε online καθημερινά;

Δεν μιλάμε για ακραίες καταστάσεις τύπου, WoW και ξεχασμένη ζωή, γιατί τα ακραία πράγματα δεν τα συζητάμε, ούτε όταν μιλάμε για video games ούτε όταν μιλάμε για πολιτική.

Δημοσ.

Μια χαρα κανουν τα πιτσιρικια και παιζουν ηλεκτρονικα. Εκτος του οτι εχουν την ευχερεια, ειναι και λιγο μονοδρομος πλεον, μιας και τα αυτοκινητα πολλαπλασιαστηκαν, και οι χωροι για να παιξεις μειωθηκαν δραματικα, οποτε το να κατσει το παιδι στο σπιτι ειναι αναγκαιο.

Στο μονο που εχω μια μικρη ενασταση (και που θα συμφωνησω με το marantonis) ειναι στο θεμα της σωματικης ασκησης. Εκει πρεπει ο γονιος να ασχοληθει ωστε αφου το παιδι καθεται ακινητο καποιες ωρες μπροστα απο ενα υπολογιστη, να μπορεσει να αναπληρωσει την κινηση του με καποιο αθλημα - ασκηση ωστε να ισοσταθμιστουν. Σε αυτη την ηλικια η το να καθεσαι ολη μερα ειναι αυτοκτονια.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν είναι σκληρό ή όχι, αλλά εγώ αν είχα ένα κακομαθημένο που με ζάλιζε 24/7 για ένα χβοχ και με έβλεπε μόνο σαν αυτόν που πρέπει να ικανοποιεί κάθε του θέλω, λες και πρέπει να αγοράσω την αγάπη του, θα έκανα το ίδιο. Άλλο γονέας και άλλο φίλος.

Ακριβώς. Γιατί τα παιδιά γεννιούνται κακομαθημένα. Μάλιστα υπάρχει κάποιος στο παρόν νήμα που μπορεί να βεβαιώσει πως το πρώτο πράγμα που κάνουν με το που θα βγουν από τη μάνα τους είναι να βάλουν τις φωνές..

Μου φαίνονται τόσο περιττά όλα αυτά που λέει ο τύπος στο video "Are games better than life?", περί απομάκρυνσης από την πραγματικότητα και απορρόφησης από το παιχνίδι... Δηλαδή λογοτεχνία δεν έχει διαβάσει πότε ?!

Ακριβώς. Μου φαίνονται τόσο περιττά όσα λέγονται για την ανάπτυξη του διαδικτύου, κοινωνίες μεγαλύτερης κλίμακας, μείωση αποστάσεων... Δηλαδή ταχυδρομικά περιστέρια δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιοι άνθρωποι;

• Super Moderators
Δημοσ.

Πολύ άσχημο και σκληρό ρε σείς. Γιατί να κάνετε το παιδάκι να νιώσει τόσο χάλια; Καλύτερα πάρτε του τα ρούχα από την αρχή σε μια απλή συσκευασία. Αυτό για μένα θα ήταν λόγος να μισήσω τους γονείς μου. Θα τους πήγαινα κι εγώ δώρο χάλια βαθμούς, και θα τακτοποιούσα το σπίτι πετάγοντας τα όλα στα σκουπίδια και τις βρωμιές κάτω από το χαλί. Αυτό μέχρι να ενηλικιωνόμουν. "We can't afford a xbox360" my ass. Αν η μπουχέσα η μαύρη δεν κατανάλωνε 50 ευρώ για φαϊ κάθε μέρα στα wallmart μια χαρά θα μπορούσαν να του πάρουν ένα xbox.

αν θυμάμαι καλά κάπου είχα διαβάσει ότι μετά την φάρσα του έδωσαν και το κανονικό κουτί με το xbox360 :lol:

Δημοσ.

Οι γονείς φταίνε, είναι βλάκες ρε.

Να τι θα έκανα εγώ

Για xbox δεν τους έφταναν τα λεφτά λέει, αλλά η μαμά τα τιμά τα McDonald...

edit: με πρόλαβαν, δεν είχα διαβάσει όλο το thread.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...