karmen1983 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Παίδες τα φώτα σας. Έχω συνδέσει το Keyboard σε ένα pc, το οποίο το έχω για ελαφριές δουλείες (δε σηκώνει και πολλά πολλά ), λοιπόν το Prob είναι το εξής, όταν έχω επιλέξει english δουλεύουν όλα ρολόι. Όταν επιλέξω ελληνικά, έχω πρόβλημα με τα σύμβολα. Δηλαδή, πατώντας πχ Shift+9 αντί να πάρω ( παίρνω *, με shift+0 αντί να πάρω ) παίρνω ( κτλ Τι φταίει; Ps έχω συνδέσει άλλο πληκτρολόγιο και πάλι τα ίδια. Και τα δύο πληκτρολόγια δουλεύουν κανονικότατα σε άλλο pc.
jakegate7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 καλημέρα,πίνακα ελέγχου-->region and language-->3 καρτέλα (keyboards and languages)-->change keyboards και επιλέγς τα Greek (τα σκέτα greek) edit: ή πολύ απλά δεξί κλικ στο εικονίδιο κάτω δεξιά που λέει την γλώσσα και επιλέγεις settings και μετά τα σκέτα greek
karmen1983 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Πήγα είχε ήδη επιλογή Ελληνική σκέτο και από κάτω Ελληνική (220).
jakegate7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 βγάλε την Ελληνική(220), αυτή σου έκανε τα κόλπα
karmen1983 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Πάτησα κατάργηση της Ελληνικής 220 όπως είπες, έχω αφήσει μόνο την Ελληνική σκέτο. grrrrr πάλι τα ίδια
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Να σε πω, δεν την πέφτεις που δεν την πέφτεις - δεν πατάς κι ένα φορμάτ/στήσιμο configuration κλπκλπ; Πόσες ωρίτσες θα σου πάρει; Δυο; Τρεις; Αέρας.
karmen1983 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Να σε πω, δεν την πέφτεις που δεν την πέφτεις - δεν πατάς κι ένα φορμάτ/στήσιμο configuration κλπκλπ; Πόσες ωρίτσες θα σου πάρει; Δυο; Τρεις; Αέρας. Φορμάτ απαγορεύεται ντάντι είναι pcaki ειδικά στημένο με λογιστικό πρόγραμμα της εταιρίας που δουλεύω.
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Kαλά τότε, πάω 'γω για ύπνο, διότι την πρώτη φορά διάβασα Φορμάτ απαγορεύεται ντάντι είναι ειδικό για paki
isay Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Το προβλημα προεκυψε ξαφνικα; To προβλημα στο κανει σε συγκεκριμένο πρόγραμμα ή παντού; Πχ τις δοκιμες τις κάνεις και στο notepad; Εκεί που είναι οι γλώσσες και τα πληκτρολόγια, ποιες αλλες γλώσσες και πληκτρολογια εχεις; (γραψε ΚΑΙ για τα αγγλικά) Στην ίδια καρτελλα, λίγο πραπάνω, στο default input language ποια γλώσσα εμφανίζει και ποιες αλλες εχει διαθεσιμες Τελος στον πινακα ελεγχου -> region and language στις καρτελες format και location γραφει greek και greece ή κάτι αλλο;
karmen1983 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Όχι δε προέκυψε ξαφνικά υπήρχε. Απλά τελευταία λόγω αυξημένου φόρτου έχω να γράφω περισσότερα και καταντάει σπαστικό. Το πρόβλημα το κάνει παντού Γλώσσες Αγγλικά (Ηνωμένων Πολιτειών) Πληκτρολόγιο US Ελληνικά ΠΛηκτρολόγιο Ελληνική (στα γράφω όπως τα εμφανίζει) default Αγγλικά (Ηνωμένων Πολιτειών)-US δεύτερη επιλογή Ελληνικά-Ελληνική Το τελευταίο δε το βρήκα xp έχει το καμμένο
karmen1983 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά οκ του έκανα restart και όλα καλά τώρα. Ευχαριστώ πολύ όλους
isay Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Το τελευταίο δε το βρήκα xp έχει το καμμένο Control Panel -> Regional and Language options Κοιτάς καρτέλα και γράφεις τι σου εμφανίζει στα Standars and Formats και στο Location Επισης πας καρτελα Advanced και πες μας τις γράφει στο Language for non-unicode programs EDIT: Οι αλλαγες που σου πρότεινε ο jakegate7 ενεργοποιήθηκαν με το restart. Ολα καλα
karmen1983 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Control Panel -> Regional and Language options Κοιτάς καρτέλα και γράφεις τι σου εμφανίζει στα Standars and Formats και στο Location Επισης πας καρτελα Advanced και πες μας τις γράφει στο Language for non-unicode programs EDIT: Οι αλλαγες που σου πρότεινε ο jakegate7 ενεργοποιήθηκαν με το restart. Ολα καλα yep
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.