manosfp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Αυτή είναι μια εικόνα απο τον task manager του pc της υπογραφής μου. Το pc είναι 2 μηνών.Όταν το πρωτοπήρα δεν πήγαινε πάνω απο 5% σε idle κατάσταση. Τι μπορεί να φταίει;Απο που να ξεκινήσω για να βρω την αιτία του προβλήματος; Νομίζω πρέπει να αναφέρω ότι έχω κάνει τις αλλαγές που αναφέρονται παρακάτω για βελτιστοποίηση απόδοσης του ssd: α. Απενεργοποίηση Defragmentation β. Απενεργοποίηση Indexing γ. Απενεργοποίηση page file δ. Απενεργοποίηση Hibernate ε. Απενεργοποίηση System Restore & delete restore points Επίσης: Όταν κάνω τερματισμό το pc κάνει επανεκκίνηση. Όταν ξεκινάω το pc απο cold boot μαζί με το χαρακτηριστικό beep της μητρικής ακούγεται ταυτόχρονα και ενα βραχνό συρτό beeeeeeeep. Βοηθείστε ρε παιδιά γιατί είναι αμαρτία να έχω δώσει τόσα λεφτά και πάλι να μην μπορώ να κάνω τη δουλειά μου.....
dj_neo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Καταρχάς το ότι έχεις System Idle Process είναι καλό και όχι κακό εφόσον δεν κάνεις κάτι άλλο στο pc τη στιγμή που πήρες το screenshot. Δεν έχω χρόνο να κοιτάξω όλα τα Processes που τρέχουν αλλά σε συνδυασμό με αυτό που λες για restart ίσως είναι κάποιο trojan.
rosgr100 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο το procces ειναι η αδρανεια του συστηματος στην πραγματικοτητα δηλαδη μετραει ποσο ποσοστο της CPU δεν χρησιμοποιητε απο το συστημα!
manosfp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Βρε παιδιά γνωρίζω τι σημαίνει τo process αυτό. Το screenshot το έβαλα για να δείτε τη συνολική χρήση CPU και RAM. Επίσης απο τη στιγμή που το idle είναι 91% γιατί το CPU usage είναι 18% ??? δεν θα έπρεπε να είναι 9% ???
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Βρε παιδιά γνωρίζω τι σημαίνει τo process αυτό. Το screenshot το έβαλα για να δείτε τη συνολική χρήση CPU και RAM. Επίσης απο τη στιγμή που το idle είναι 91% γιατί το CPU usage είναι 18% ??? δεν θα έπρεπε να είναι 9% ??? Το 28% της μνημης δεν μου ακουγεται καθολου παραλογο. Περα απο τη photo του task manager μπορεις να μας πεις τι εννοεις μ αυτο, για να μην ψαχνουμε αδικα τι συμβαινει? Βοηθείστε ρε παιδιά γιατί είναι αμαρτία να έχω δώσει τόσα λεφτά και πάλι να μην μπορώ να κάνω τη δουλειά μου.....
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δεν εννοώ κάτι,μια λύση ψάχνω. Σε τι??? Κολλανε τα παιχνιδια,τα βιντεο,εχεις lag στο κλικ του ποντικιου,πεταει μπλε οθονες,κολλαει τελειως,σταματα να ανταποκρινεται ολο το συστημα για χ δευτερολεπτα,τι?
manosfp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Τα προβλήματα μου είναι τα παρακάτω: Όταν κάνω τερματισμό το pc κάνει επανεκκίνηση. Όταν ξεκινάω το pc απο cold boot μαζί με το χαρακτηριστικό beep της μητρικής ακούγεται ταυτόχρονα και ενα βραχνό συρτό beeeeeeeep. Βοηθείστε ρε παιδιά γιατί είναι αμαρτία να έχω δώσει τόσα λεφτά και πάλι να μην μπορώ να κάνω τη δουλειά μου..... Όση ώρα τρέχουν τα windows δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το γεγονός όμως ότι η χρήση cpu και μνήμης είναι αυξημένες αποτελεί για μένα λόγο ανησυχίας και ψαξίματος. Άν κάπου λαθεύω πες μου...
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Τα προβλήματα μου είναι τα παρακάτω: Το γεγονός όμως ότι η χρήση cpu και μνήμης είναι αυξημένες αποτελεί για μένα λόγο ανησυχίας και ψαξίματος. Άν κάπου λαθεύω πες μου... Δεν εχεις προβλημα αυξημενης χρησης ουτε cpu, ουτε μνημης,Τουλαχιστον αυτο το συμπερασμα βγαινει απο την photo που εδωσες + του οτι ο ιδιος αναφερεις πως οση ωρα τρεχουν τα windows δεν εχεις κανενα προβλημα. Οσον αφορα τα beeps,αν πιστευεις πως δεν προκειται για φυσιολογικη συμπεριφορα,ριξε μια ματια αν κατα το P.O.S.T του υπολογιστη σου αναφερεται καποιο προβλημα, δες στο manual της μητρικης σου μηπως υπαρχουν beep error codes μεσα ή google it σε συνδυασμο με τη μητρικη σου.
manosfp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Το συγκεκριμένο beep error code σημαίνει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών απ'οτι είδα.Ωστόσο η κάρτα δεν αμφανίζει καμειά δυσλειτουργία. Ξέρει κανείς αν το άθροισμα του cpu usage + του system idle process πρέπει να είναι πάντα 100?Στο δικό μου πάει απο 110-120. Επίσης γιατί αντί τερματισμού κάνει επανεκκίνηση; Σίγουρα κάτι παίζει...
rosgr100 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Την στιγμη που εβγαλες την φωτο ειχες 91% Free και 9% ειχει το συστημα απλα κατω δεν προλαβε να αλλαξει το ποσοστο η μπορει για μερικα δεκατα του δευτερολεπτου να ανεβασε καποια διεργασια την χρηση του επεξεργαστη και κατευθειαν αποδευσμευτηκε ωστε να μην φανει ποια διεργασια χρησιμοποιησε τον CPU εκεινη την στιγμη!
manosfp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Τσέκαρα 5 άλλους υπολογιστές. http://www.youtube.com/watch?v=o0KJ0Nvnht0 Και στους 5 πάντα το άθροισμα cpu+idle=100
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Και στους 5 πάντα το άθροισμα cpu+idle=100 Oπως και στη φωτογραφια που μας εδωσες απο τον δικο σου.
Radiatedsoul Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 απο τις φωτογραφιες που δειχνεις, δεν εχει κανενα προβλημα ο υπολογιστης σου. εχε και υποψη σου οτι εχεις εξαπυρηνο, ισως μπερδευτηκαν τα windows και δειχνουν ο,τι να ναι
washcloud Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Όση ώρα τρέχουν τα windows δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πότε έχεις δηλαδή πρόβλημα; Όταν είναι κλειστό το μηχάνημα...; Το γεγονός όμως ότι η χρήση cpu και μνήμης είναι αυξημένεςαποτελεί για μένα λόγο ανησυχίας και ψαξίματος. ...Όταν λες "αυξημένες", εννοείς πχ το "9% σε σχέση με το 5% του όταν πήρες το μηχ'ανημα" ; Επίσης, λίγο πιο πάνω, είχες γράψει Βοηθείστε ρε παιδιά γιατί είναι αμαρτία να έχω δώσει τόσα λεφτά και πάλι να μην μπορώνα κάνω τη δουλειά μου..... ...Τελικά, περί τίνος πρόκειται; Περί ανησυχίας; Ή περί πρακτικού προβλήματος...; Διότι αν είναι το 2ο, το μόνο σχετικό που φαίνεται ν' αντιμετωπίζεις, είναι την "επανεκκίνηση αντί του shutdown". Kαι γι' αυτό, αλλά ΚΑΙ για τον λόγο της διαφοράς του...4% χρήσης CPU (...αν δεν είναι ΜΟΝΙΜΩΣ η ένδειξη για 18% στο κάτω μέρος του TM, τη στιγμή που η τιμή του System Idle συνεπάγεται χρήση CPU μόνο 9% - πράγμα που είναι και το πιαθόντερο) , εγώ σου προτείνω μια ωραιότατη επανεγκατάσταση λειτουργικού, και θα είναι όλα οκ. Άν κάπου λαθεύω πες μου ..."απλά είσαι υπερβολικός", είναι, μάλλον, η απάντηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.