pigeon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Για τρέξε Process Explorer και δες με περισσότερη ακρίβεια τα % που λες οτι σου "τρωει".. Process Explorer v14.01 Edit: α, λύθηκε ηδη! btw, αφήνω το link για τον επόμενο επισκέπτη
manosfp Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δες τις επιλογές που αφορούν την κάρτα γραφικών στο bios. Επίσης έλεγξε και την τροφοδοσία της κάρτας γραφικών. Check. Problem remains.
washcloud Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Καλά, 'σύ είσαι με ΧιΡο ακόμα, με τα οποία εγώ είχα ~25 :Ρ, 'σύ πόσες έχεις; ..."ξεσκισμένη" (με την έννοια ότι ούτε αντιβάιρα τρέχουν, και εγκαθιστώ και μαναδοπατεράδες - αλλά και πάλι, 30-35 είναι ένας μέσος "φυσιολογικός", χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα δλδ, όρος, που ξέρω κι από άλλους να τρέχουν τα Εξπιά) την έχω τη συγκεκριμένη εγκατάσταση : μια 40άρα έχω κι εγώ, δεν το είπα τυχαία... Ήμουν σίγουρος ότι θα τις μετρούσες... Υπερβολέςςςςς. Αφού αναφέρει τον συνολικό αριθμό κάτω-κάτω, στο κάτω-κάτω :ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.