Προς το περιεχόμενο

Μήνυμα σφάλματος από BIOS

mary_xd_1992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου βγάζει ένα ERROR το οποίο λέει "η οδηγία τάδε μεταφέρθηκε στην μνήμη τάδε η μνήμη δεν ήταν δυνατή να γίνει read" και ένα ακόμα θέμα σε ένα άλλο Υ/Η που έχουμε είναι με τα BIOS μας γράφει και μετά από λίγο γράφει "Hardware imitiate failed,please check device!!! BIOS Its Not Installed please press G to continue" και μας κάνει και έναν ήχο ένα μπιιιιι με διαφορετικό ρυθμό ... Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για αυτά τα δυο θέματα please να το κάνει ευχαριστώ. btw Η έκδοση του BIOS μου είναι "Phoenix-award V6.00pg"

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για τσέκα το καλώδιο στο δίσκο στο pc που βγάζει αυτό το μήνυμα "Hardware imitiate failed,please check device!!! BIOS Its Not Installed please press G to continue". Άνοιξε κουτί βγάλε βάλε καλώδια δίσκου.

Για το πρώτο πες τα τάδε και τάδε τι είναι.

Δημοσ.

τα τάδε είναι κάποιοι αριθμοί τους οποίους δεν θυμάμαι και για αυτό το έγραψα έτσι :D

Τα μπιμπ στα κάνει ο υπολογιστής τάδε;

Δημοσ.

Πάτα και το G να μας πει και τί κάνει.

όσο για το πρώτο σε τι φάση στο βγάζει?Όταν τρέχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα?Λειτουργικό?

Συνήθως αυτό το βγάζει όταν προσπαθεί το σύστημα να γράψει δεδομένα σε αρχεία που δεν είναι προσπελάσιμα.Πολλές φορές το βγάζει και κατά το κλείσιμο.

Scan με ένα απ όλα (αντιvirus-antimalware-registry clean) και αν δεν φτιάξει παμε γι άλλα..

Δημοσ.

τα τάδε είναι κάποιοι αριθμοί τους οποίους δεν θυμάμαι και για αυτό το έγραψα έτσι :D

του στυλ 0x7c920a1b - 0χ00000060 δεν είναι τα νούμερα?

Δημοσ.

Ωραία ένα ένα τώρα για το δεύτερο pc κάνε αυτό που σου είπα με το καλώδιο στο δίσκο να δεις αν λυθεί το θέμα. Και μετά πάμε και στο άλλο

Καλησπέρα ΓΑΒ

Δημοσ.

Εχω βαλέι το antivirus Avast να κανει εναν πληρη ελεχγο στον υπολογιστη αυτο το μυνημα μου το βγαζει οταν βγαινω απο ενα game και οχι συνεχεια πχ σημερα μου το εκανε δυο φορες

Δημοσ.

Δε με έπιασες. Σε ρώτησα αν έχεις άλλο καλώδιο για να αντικαταστήσεις αυτό που έχει ήδη ο δίσκος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...