Προς το περιεχόμενο

Έρευνα για τις χρήσεις του Facebook

mgiannakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, παρακαλώ όποιος μπορεί να συνδράμει στην παρακάτω έρευνα σχετικά με τις χρήσεις του facebook. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι κάποιος χρήστης του facebook. Ευχαριστώ πολύ..

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dGRqSC1WbldfZWtCUFFGcUM5bGM4R3c6MQ#gid=0

• Moderators
Δημοσ.

Ετοιμο. Αν και δεν καταλαβα κατι.

Οι ερωτησεις I intend to continue using facebook in the future και I will continue using facebook in the future δεν ειναι σχεδον ιδιες?

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα.

Η μια δηλώνει την προθυμία σου ή την σκέψη σου αυτή την στιγμή να το χρησιμοποιείς στο μέλλον. Αυτό μπορεί να αλλάξει.

Η άλλη δηλώνει μια βεβαιότητα, σιγουριά ότι θα το χρησιμοποιείς.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα.

Η μια δηλώνει την προθυμία σου ή την σκέψη σου αυτή την στιγμή να το χρησιμοποιείς στο μέλλον. Αυτό μπορεί να αλλάξει.

Η άλλη δηλώνει μια βεβαιότητα, σιγουριά ότι θα το χρησιμοποιείς.

Χμμ οντως.

Αν και η βεβαιοτητα οτι θα το χρησιμοποιω στο μελλον δηλωνει ταυτοχρονα και την προθυμια μου να το χρησιμοποιω στο μελλον απο την στιγμη που η ερωτηση γινεται στο παρον.

Τεσπα μη μου δινετε σημασια κολλαω με κατι τετοια :P

Δημοσ.

εγω το καταλαβα σαν προθυμία και δυνατότητα. Πχ εαν γίνει επι πληρωμή (που δεν νομίζω), πολύς λαός δεν θα χει την δυνατότητα να το χρησιμοποιεί. κατι τέτοιο τελοσπάντων.

Δημοσ.

το μόνο προφανές είναι ότι από την στιγμή που για τους περισσότερους δεν κάνει κάποια διαφορά ή δεν την αντιλαμβάνονται, δεν θα βοηθήσουν οι συγκεκριμένες διαφοροποιήσεις στην έρευνα σου. Καθώς χάνει το ερωτηματολόγιο σου έναν σημαντικό παράγοντα την γρήγορη ενστικτώδη-ψυχολογική απάντηση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...