washcloud Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Αυτά είναι. Πέρνα κι από 'δω να υποστηρίξεις τον νέο, μετά.
probe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μήπως δεν έχει να κάνει με τους δίσκους και ο κραδασμός είναι από το ανεμιστήρι; Δοκίμασε κατ αρχήν να αποσυνδέδεις το ανεμιστηράκι από το ρεύμα του. Παίξε λίγο με τις βίδες του λίγο λάσκα λίγο σφίξιμο.
JIMBOAthens Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Χμμ, επειδή είχα αντιμετωπίσει ένα παρόμοιο θέμα θορύβου-συντονισμού για τσέκαρε και το κούμπωμα των πλαϊνών καπακιών του κουτιού μήπως προέρχεται από εκεί...
ColdFusion Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Χμμ, επειδή είχα αντιμετωπίσει ένα παρόμοιο θέμα θορύβου-συντονισμού για τσέκαρε και το κούμπωμα των πλαϊνών καπακιών του κουτιού μήπως προέρχεται από εκεί... απο τα πλαινα καπακια ειχα και εγω ενα θεμα ,μιας και τα καλωδια που στριμωξα ηταν αρκετα με αποτελεσμα να μην παταει καλα το καπακι !! Αποτελεσμα συντονισμο- θορυβο .......
washcloud Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 ^ ^ ^ To ξεκαθάρισε -αν θυμάμαι καλά- η κοπελιά, ότι ο τζερτζελές γίνεται μόνο παρουσία ΟΛΩΝ των δίσκων. Οπότε.
probe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 ^ ^ ^ To ξεκαθάρισε -αν θυμάμαι καλά- η κοπελιά, ότι ο τζερτζελές γίνεται μόνο παρουσία ΟΛΩΝ των δίσκων. Οπότε. Μπορεί να το ξεκαθάρισε αλλά ο κραδασμός από όπου και να προέρχεται μεταδίδεται μέσω των μετάλλων και στα άλλα μέρη του κουτιού όπως πχ στα πλαινά που αναφέρουν τα παιδιά παραπάνω. Έτσι κι αλλιώς κάποιον κραδασμό θα παράγουν τα μηχανικά μέρη του υπολογιστή οπότε με κάποιο βίδωμα ξεβίδωμα πχ του καπακιού όπως γράφτηκε πιθανόν να σταματήσει ο θόρυβος άσχετα από το τι τον δημιουργεί. Εγώ πάντως θα σταματούσα το μπροστινό ανεμιστήρα για να σιγουρευτώ(μπορεί να το έχει κάνει ήδη βέβαια δεν ξέρω).
washcloud Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Nαι βρε παιδί μου, αλλά δε σου φαίνεται κάπως, το να γίνεται σκηνικό με τον ανεμιστήρα (καπάκια και σουπα-μούπες), και ΟΧΙ με τους δίσκους; Το παίρνω αλλιώς : όταν ΔΕΝ είναι ΟΛΟΙ οι δίσκου πάνω, νο πρόμπλεμ. Όταν είναι, λες ΤΟΤΕ ο ανεμιστήρας να γίνεται η αιτία...;
probe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Nαι βρε παιδί μου, αλλά δε σου φαίνεται κάπως, το να γίνεται σκηνικό με τον ανεμιστήρα (καπάκια και σουπα-μούπες), και ΟΧΙ με τους δίσκους; Το παίρνω αλλιώς : όταν ΔΕΝ είναι ΟΛΟΙ οι δίσκου πάνω, νο πρόμπλεμ. Όταν είναι, λες ΤΟΤΕ ο ανεμιστήρας να γίνεται η αιτία...; Εντάξει δεν επιμένω εφόσον είναι έτσι. Αλλά αυτό που θα επαναλάβω είναι ότι κάποιο κραδασμό θα παράγουν και οι δίσκοι και τα ανεμιστήρια αναπόφευκτα. Και από τη στιγμή που πιέζοντας το καπάκι εξωτερικά σταματάει ο θόρυβος γιατί να μην κοιτάξει και τα πλαινά και γενικά μήπως κάτι δεν έχει κουμπώσει καλά ή απλά να ξαναξεκουμπώσει - κουμπώσει, βιδώσει - ξεβιδώσει. Αν πάμε στην πηγή του προβλήματος ή θα κάνει μόντες όπως προτάθηκε ή θα το αλλάξει ελπίζοντας ότι θα λυθεί έτσι το πρόβλημα (βέβαια κάθε κουτί είναι ελάχιστα έστω κατά κάποιο τρόπο διαφορετικό οπότε δεν αποκλείεται καθόλου και αυτό).
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Πριν ξεκινήσω να λέω τα δικά μου, πρέπει να σας πω ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις απαντήσεις. Πραγματικά ευχαριστώ που αφιερώνεται χρόνο στο βαρετό πρόβλημά μου.. Λοιπόν στο θέμα, το ξανα-άνοιξα.. έβγαλα όλους τους hdd και τους ξαναέβαλα. Αυτή τη φορά βίδωσα τα πλαστικά μαζί με ένα κομματάκι βαμβάκι και έτσι σφήξανε και στη θήκη τους (που δίνει το case) και πάνω στο case.. Επίσης, όπως είπατε.. ξανα manage-αρα τα καλώδια που είχα κάνει πλεξούδες και τα είχα σφηνώσει από την άλλη μεριά του κουτιού. Στην τελική, αυτό που ακουγόταν από το front ανεμηστήρι, δεν ξανα-ακούστηκε ΟΛΗ μέρα σήμερα. Standard λύθηκε αυτό το θέμα.. Όσο για το μεγαλύτερο issue, το αψυχολόγητο βουητό του Rig, θα ξενερώσετε αν σας πω από που προέρχεται. Το βουητό το κάνει όταν το κουτί βρίσκεται πάνω στο πλαϊνό PC ράφη του desk μου.. Ουσιαστικά όταν είναι στο desk μου. Το βρίσκω περίεργο, γιατί θυμάμαι πως χθες όλα τα test τα έκανα στο πάτωμα, και ο ήχος συνέχιζε.. δεν ξέρω ίσως με το βαμβάκι το κουτί απορροφάει τους κραδασμούς και τώρα μεταφέρθηκε να βουίζει μόνο το γραφείο. (ρε μη γελάτε ) Anyway, επισυνάπτω μια Pic του Rig και του desk μου για να μη κουράζω τη φαντασία σας. Βίδωσα από κάτω τα ροδάκια που έρχονται μαζί με το haf 932, και ο ήχος σχεδόν εξαφανίστηκε.. Είναι ανεκτός, αλλά κάτι έρχεται αχνά-αχνά (απλά δεν είναι όπως όταν το άφησα στο πάτωμα, που απλά άκουγα το ήσυχο αεράκι των fan ΚΑΙ ΜΟΝΟ) Τι προτείνεται να βάλω από κάτω ναούμ για να κλείσει και το τόπικ..;
washcloud Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 ...γιατί να κλείσει; Καλά περνάμε. (...τί ήθελες και πόσταρες; Δε σου έφτανε να διαβάσεις μόνο; ) ...κι ένα σουπλά αρκετά μεγάλο - αλλά να χωράει στο ράφι να βάλεις από κάτω, μάλλον δε θα ακούς ούτε τα fans μετά
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 "Σουπλά"; Τι είναι; Που το βρίσκω;
washcloud Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 (...εδώ να κλέψω-τροποποιήσω Αρκά : ...και να φανταστείς ότι όταν γεννήθηκε, η μητέρα της φώναζε "...-Κορίτσι! Κορίτσι!" ) Σουπλά
probe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Σετάκι καλύτερα http://www.laredoute.gr/product-%CE%94%CE%AF%CF%87%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%BB%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1.aspx?productID=324091971&documentID=407710
bluesattack Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Παρε κανα τετοιο , οχι τιποτα αλλο αλλα θελω να μου πεις εντυπωσεις Υπαρχει και η ριζοσπαστικη λυση να κοψεις το πατο του deck
bluesattack Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μια χαρα λυση φαινεται το σουπλα παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.