washcloud Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Κι ένα κομμάτι μουσαμά να βάλει, πάλι κάτι θα κάνει. (...σχετικά παχύ, εύκαμπτο πλαστικό τεσπά)
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ρε σίγουρα είναι αρκετό αυτό; το άλλο το ειδικό εκτός από τα έξτρα λεφτά, είναι και άσχημο..κουμουτσα.. δε λέει.. Αν είστε σίγουροι ότι θα τη κάνει τη δουλειά θα πάω αύριο στο σούπερ μάρκετ να ρωτήσω..
washcloud Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ε μα βάλε και 'συ τη φαντασία σου να δουλέψει. Βρες κάτι που όπως είπα να 'ναι σχετικά παχύ και εύκαμπτο. Κάτι που να θυμίζει τεράστιο mousepad τεσπα. (μέχρι και κανένα λαστιχένιο χαλάκι μπάνιου μπορείς να πάρεις-να κόψεις-να βάλεις....) (...και γενικά, καλύτερα θα έλεγα σε "είδη κουζίνας", ή "πλαστικών"....)
vixos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μόλις τώρα είδα το πρόβλημα του κοριτσιού και ταυτίστικα μαζί του! Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλά όχι με coolermaster αλλά με κουτί nox devil edition. Όταν δουλεύουν και οι δύο σκληροί που έχω συντονίζουν και ακούω ένα βουητό πολύ σπαστικό. Έχω και τη μονάδα πάνω στο γραφείο μου, οπότε τρέμουν και τα χέρια μου! Λοιπόν δοκίμασα τα πάντα. Αφρολεξάκια, σφουγγάρακια, ταινίες διπλής, Τίποτα! Όταν ξεενώνω τον ένα από τους δύο (οποιοδήποτε) δεν ακούγετε τίποτα. Οταν δουλεύουν και οι δυο μαζί = βουητό. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν έκανα αναβάθμιση, ή πλάκα έιναι ότι τους συγκεκριμένους σκληρούς τους είχα και στο προηγούμενο μηχάνημα και δεν ακουγόταν τίποτα. Δοκίμασα μέχρι σφουγγαράκια κάτω από τα ποδαράκια της μονάδος. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Το μόνο που μου μένει είναι να βγάλω τον ένα σκληρό από το bay των σκληρών και να τον αφήσω χύμα στο πάτωμα του κουτιού.
vixos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Τέλος , τα σουπλά κάτι μου λέει ότι δεν θα κάνουν τίποτα...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ βρήκα το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ πλαστικό-ελαστικό που θα βάλω από κάτω.. Δεν ξέρω να σας το περιγράψω, πάντως είναι ένα πόντο παχύ και είναι πολύ εύκαμπτο. Θα πάρω τέσσερα τέτοια τετραγωνάκια, ένα για κάθε ροδάκι (ναι, θα μείνω και με τα ροδάκια για να είναι ακόμα πιο σίγουρο). Το έκανα παραγγελιά σε έναν ταπετσιέρη φίλο που έχω.. και αύριο λογικά θα τα έχω. Vixos, να ξέρεις η σίγουρη λύση, αν δεν την παλέψεις με όλα τα άλλα, είναι απλά να κατεβάσεις το tower από το γραφειάκι σου και να το ακουμπήσεις στο πάτωμα. Θα χαλαρώσουν τα αφτιά σου για τα καλά μιας και δεν θα ακούγεται ΤΙΠΟΤΑ. Δοκίμασε το. Από μένα περιμένετε νέα για την πατέντα αύριο-μεθαύριο.
vixos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δυστηχώς δεν έχω χώρο στο πάτωμα (οσο κι αν σου φένεται περίεργο). Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν νομίζω να καταφέρεις τίποτα, γιατί εγώ με τα σφουγγαράκια-λαστιχάκια κάτω από τα ποδαράκια του pc δεν βλέπω καμμία μείωση του προβλήματος.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Ίσα ίσα που είχε διορθωθεί το πρόβλημα.. Είχα έναν μικρό ήχο που είχε παραμείνει και τελικά αυτός ερχόταν από έναν ελαττωματικό σκληρό που είχα συνδέσει μέχρι σήμερα. Τον αφαίρεσα και τελικά ούτε τα πλαστικά δεν χρειάζομαι τώρα. 4 Σκληροί δίσκοι + 4 ανεμηστιράκια (230mm)+ ροδάκια = 100% αθόρυβο. Θα περάσω ήσυχες γιορτές! Καλά έκανα τελικά και δεν το αποκάλεσα ελαττωματικό από την αρχή το HAF. Δοκίμασε και εσύ να τσεκάρεις τους σκληρούς δίσκους σου Vixos. Ποτέ δεν ξέρεις.. 1 TRILLION ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ξανά σε όλους για το support. Είναι ωραία να βλέπεις ότι κάποιοι τελικά "give a damn" τέτοιους καιρούς.
washcloud Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Είναι ωραία να βλέπεις ότι κάποιοι τελικά "give a damn" τέτοιους καιρούς. Μπα, όλοι το κάνουμε για να μας φέρει δώρο ο Άι-Βασίλης
FaRMaKhs Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Τον αφαίρεσα και τελικά ούτε τα πλαστικά δεν χρειάζομαι τώρα. 4 Σκληροί δίσκοι + 4 ανεμηστιράκια (230mm)+ ροδάκια = 100% αθόρυβο. Θα περάσω ήσυχες γιορτές! Καλά έκανα τελικά και δεν το αποκάλεσα ελαττωματικό από την αρχή το HAF. To δικο μου το βλεπω να εχει 3x230mm + 1x140mm ελπιζω να μην με κοροιδεψανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.