margaritagr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ειμαι στη φαση που θελω να παω μια τετοια μηχανη, με καψουλες. Η ποικιλια που εχει η τασιμο με καλυπτει αλλα εχω μπερδευτει καπου... Εξακολουθει να μην κανει καποιο μοντελο κρυα ροφηματα? κι απ οσες τασιμο κυκλοφορουν, ποια αξιζει να επιλεξει κανεις?
cris41 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ειμαι στη φαση που θελω να παω μια τετοια μηχανη, με καψουλες. Η ποικιλια που εχει η τασιμο με καλυπτει αλλα εχω μπερδευτει καπου... Εξακολουθει να μην κανει καποιο μοντελο κρυα ροφηματα? κι απ οσες τασιμο κυκλοφορουν, ποια αξιζει να επιλεξει κανεις? Εγω εχω αυτην http://www.tassimo.gr/tassimo/page?siteid=tassimo-prd&locale=grel1&PagecRef=893&productId=950657 στα 69€ την ειχα παρει απο media markt. Σου δινουν 2 πακετα καψουλες, κουπονι 20€ για αγορες μεσω ιντερνετ και αν βαλεις αλλα 20 (δηλαδη 40€) στα στελνουν δωρεαν γυρω στα 10 πακετα. Ευχαριστημενος ειμαι απο τους καφεδες Crema περισσοτερο και απο τα τσαγια. Τωρα τον γαλλικο δε τον αλλαζω με τον φρεσκοκομμενο..
calvinklein Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Είχα την Tassimo και μου χάλασε 3 φόρες. Τα ροφήματα μέτρια. Εδώ και 6 μήνες έχω αγοράσει την Nescafe Dolce Gusto και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τα ροφήματα είναι άριστης ποιότητας. Επίσης στην παρέα μου όλοι έχουν Dolce Gusto. Αν και η καλύτερη είναι η nespresso που είναι της ίδιας εταιρίας με τα Dolce Gusto. Μην το σκέφτεστε...αν θέλετε φτηνή καφετιέρα με πολύ ποιοτικά ροφήματα...μόνο Nescafe Dolce Gusto!!! 1
margaritagr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Σασ ευχαριστω για τις απαντησεις σας Εγω εχω καταληξει στην τασιμο απλα προβληματιζομαι με το μοντελο...η t65 εχει φιλτρο νερου που λενε οτι κανει δουλεια αλλα δε ξερω αν οντως αξιζει τα λεφτα σε σχεση με τη t40 πχ Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
cris41 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Σασ ευχαριστω για τις απαντησεις σας Εγω εχω καταληξει στην τασιμο απλα προβληματιζομαι με το μοντελο...η t65 εχει φιλτρο νερου που λενε οτι κανει δουλεια αλλα δε ξερω αν οντως αξιζει τα λεφτα σε σχεση με τη t40 πχ Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Του ενος θα του αρεσει η μια του αλλου η αλλη! Λογικο ειναι. Γουστα ειναι αυτα. Δοκιμασε τες και τις 2 και θα δεις τι σαρεσει. Εγω προτιμισα την τασσιμο.
tziminhio Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια επειδή είμαι ανάμεσα στις 2 κ έχω μπερδευτεί. Είδα ότι η gusto κάνει και κρύους esspresso (αφού ο κρύος πρώτα ζεστός δεν γίνεται κ μετά μπαίνουν τα παγάκια η 1η μου απορία. Στην gusto μόνο χειροκίνητα γίνεται ο καφές. Δεν έχει μοντέλο πλήρως αυτόματο όπως η tassimo; Επίσης το αφρόγαλο της tassimo τόσο χάλια είναι;Σας ευχαριστώ!
cris41 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια επειδή είμαι ανάμεσα στις 2 κ έχω μπερδευτεί. Είδα ότι η gusto κάνει και κρύους esspresso (αφού ο κρύος πρώτα ζεστός δεν γίνεται κ μετά μπαίνουν τα παγάκια η 1η μου απορία. Στην gusto μόνο χειροκίνητα γίνεται ο καφές. Δεν έχει μοντέλο πλήρως αυτόματο όπως η tassimo; Επίσης το αφρόγαλο της tassimo τόσο χάλια είναι;Σας ευχαριστώ! Και η τασσιμο κανει κρυους. Εμενα προσωπικα οπως και τους αλλους 5 φιλους που εχουν τασσιμο και οσους εχουν δοκιμασει επισης σπιτι μου καπουτσινο τους αρεσε παρα πολυ. Και εμενα μου αρεσει. Τωρα θεωρω υπερβολες(για εμενα προσωπικα) το να καθομαι και να λεω για την ποιοτητα κλπ κλπ. Ναι εχει διαφορα. Αλλα οταν δεν εχεις χρονο και βιαζεσαι το πρωι να φυγεις ειναι οτι πρεπει για εμενα. Και τα τσαγια επισης ειναι ωραια στην τασσιμο.
tziminhio Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Και η τασσιμο κανει κρυους. Εμενα προσωπικα οπως και τους αλλους 5 φιλους που εχουν τασσιμο και οσους εχουν δοκιμασει επισης σπιτι μου καπουτσινο τους αρεσε παρα πολυ. Και εμενα μου αρεσει. Τωρα θεωρω υπερβολες(για εμενα προσωπικα) το να καθομαι και να λεω για την ποιοτητα κλπ κλπ. Ναι εχει διαφορα. Αλλα οταν δεν εχεις χρονο και βιαζεσαι το πρωι να φυγεις ειναι οτι πρεπει για εμενα. Και τα τσαγια επισης ειναι ωραια στην τασσιμο. Ευχαριστώ για την απάντηση. Απλα λένε ότι μόνο η gusto κάνει κρύους και ότι οι esspresso είναι καλύτερης ποιότητας απο tossima.
TwitterLover Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Ειμαι τελειως κατα τετοιου τυπου μηχανών. Απλα καταστρεφουν την ποιοτητα και ολη την διαδικασια παραγωγης του καφε. Γενικοτερα στην κουζινα δεν πρέπει να μπαινουν τετοιου ειδους μηχανες (καψουλες, επιταγχυτηρες φαγητού (οπως η χύτρα)) γιατι πολυ απλα χαλάει η ποιοτητα. Τελος παντων, on topic, προτιμώ μια διπλη μηχανη φίλτρου/espresso.
xoxlasae Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ειμαι κατοχος tassimo. Εχω αγορασει σχεδον ολες τις γευσεις και τις δοκιμαζω σιγα σιγα... Μεγαλη απατη κατεμε προσωπικα... Η συγκεκριμενη μηχανη αξιζει μονο για τρια πραγματα...τον εσπρεσσο της, το καπουτσινο και τις σοκολατες.... Οι γευσεις caffe crema xl,caffe crema δυνατος καφες και medaille d'or ειναι ολα ενα και το αυτο...καμια διαφορα παρα μονο στη ποσοτητα.... Το latte macchiato απατη, ειναι απλα ενας καπουτσινο με διπλη δοση γαλακτος το οποιο τοποθετητε πρωτο το γαλα αντι του καφε...δηλαδη αν εχετε την συσκευασια καπουτσινο μπορειτε να το φτιαξετε και μονοι σας. Το αφρογαλα οντως ειναι νεροζουμι..μπορουσε και καλυτερα... Γενικα δεν μετανιωνω για την αγορα της απλα πλεον δεν προκειται να ξανα αγορασω ολες τις γευσεις παρα μονο τις γνωστες βασικες και καλες.
paylidis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ο καφές της τασσιμο μου είναι σα χώμα σε νερό... Τις δοκίμασα όλες (συμπεριλαμβανομένης και της nespresso) και προτίμησα την dolce gusto η οποια μάλιστα μου βγήκε 29,90 με την προσφορά που είχε η shell... Πραγματικά την εχω καταευχαριστηθεί...
geekas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέχρι τώρα μόνο από Dolce Gusto ήπια καφέ και έπαθα πλάκα...
kirileman Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Έχω πιει και από τις 3 μηχανές, έχω τη dolce gusto. Κατ' αρχάς οι εσπρέσο της Nespresso (κρύοι ή ζεστοί) δεν παίζονται! Ο ζεστός της Dolce Gusto είναι καλός, ανάλογα τη γεύση. Ο φρέντο καπουτσίνο όχι, ψιλοχάλια θα έλεγα, αλλά το καλοκαίρι θα πιω. Τελευταία βάζω την καφετιέρα της Tassimo...
nzeppos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Σκέφτομαι να πάρω μία απ' τις δύο για χριστουγεννιάτικο δώρο, οπότε έχω κι εγώ το κλασικό δίλημμα. Τελικά έφτασα στο συμπέρασμα ότι καμία από τις δύο δεν μου φαίνεται να υπερέχει φανερά της άλλης. Είχα αγοράσει μια ασημένια Dolce Gusto Circolo όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Μετά από αμέτρητες παρασκευές ροφημάτων μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος ενώ η μηχανή δεν μου έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα (αν και σε ένα φίλο μου παρουσίασε διαρροή στο σημείο επαφής δεξαμενής-συσκευής, μάλλον χαλάρωσε κάποιο λαστιχάκι). Τη συγκεκριμένη την επέλεξα τότε κυρίως λόγω της δυνατότητας να φτιάχνει και "κρύα" (ή μάλλον για να είμαι ακριβής, να δέχεται και κάψουλες ροφημάτων που δεν χρειάζονται ζεστό νερό). Το συγκεκριμένο πλεονέκτημα τελικά φάνηκε πως είναι αρκετά ισχνό, αφού τα "κρύα" της DG είναι από μετριότατα ως απαράδεκτα. Τα περισσότερα που δοκίμασα (τσάγια nestea, φρεντοτσίνους κλπ) τα πέταξα πριν καν τελειώσει το κουτί. Να σημειώσω επίσης πως έχω δοκιμάσει όλες τις κάψουλες που κυκλοφορούν για την DG, αφού έκανα πάμπολλες παραγγελίες από το online μαγαζί τους, απ' τον καιρό που τα σούπερ μάρκετ είχαν μόνο 4 γεύσεις. Ορισμένοι καφέδες όπως ο Cortado (απλά φοβερός), ο Latte Macchiato απλός/Vanilla/Caramel, ο Cafe au Lait (εξαιρετικός!) και ο Espresso Caramel είναι πραγματικά πολύ καλοί. Οι υπόλοιποι καπουτσινοεσπρέσοι είναι από καλοί έως ανεκτοί, ο Chococino καταπληκτικός (αν και η αντίστοιχη σοκολάτα της Tassimo είναι ελαφρώς καλύτερη), ενώ κάτι Mocha, Nesquick και όλα τα ζεστά τσάγια δεν πίνονται ούτε επί πληρωμή (πήγαν κι αυτά στα σκουπίδια). Στα συν η δυνατότητα για online παραγγελίες, αφού αυτές μπορούν να γίνουν με αντικαταβολή και συνήθως έρχονται (με κούριερ) δύο μέρες μετά την αγορά. Επίσης το ελληνικό eshop πλέον έχει όλες τις γεύσεις, γιατί τον πρώτο καιρό κάποιες απ' αυτές (πχ. Latte Macchiato Vanilla) δεν πωλούνταν στην Ελλάδα και αναγκαζόμουν να παίρνω από Amazon, ebay κλπ. Από Tassimo δεν έχω δοκιμάσει όλες τις γεύσεις, αλλά είχαμε μία στη δουλειά και τουλάχιστον ό,τι είχα πιεί (κυρίως σοκολάτες και κάποιους καπουτσίνους) μού είχε φανεί καλό. Σήμερα που πρέπει να ξανακάνω την ίδια επιλογή (DG ή Tassimo ή ακόμα και Nespresso), ομολογώ ότι δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποια να διαλέξω. Ειδικά αφού τη θέλω για δώρο και άρα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τις προτιμήσεις της φίλης μου. Στο τέλος με βλέπω να το... ρίχνω κορώνα-γράμματα, ουφ. Nα σημειώσω ότι σε σπίτι και δουλειά σταμάτησα να ασχολούμαι με αμφότερες τις μηχανές, από τη στιγμή που αγόρασα μια Delonghi Esam που αλέθει επιτόπου τον καφέ και δείχνει ποια είναι η διαφορά μεταξύ σκόνης/καψουλών και κόκκων.
dreez Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Γιατί κάποιος να αγοράσει καφετιέρα με barcode; Δηλαδή σε 10 χρόνια αν χρεοκοπήσει η tassimo πετάς την καφετιέρα στα σκουπίδια γιατί δεν θα κυκλοφορούν πια αναλώσιμα; Μια καφετιέρα δεν είναι ούτε laptop ούτε tablet ούτε κινητό να την αλλάζεις κάθε 3 χρόνια. My 2 cents. H Tassimo είναι της Jacobs. Η Jacobs ανήκει στην Mondelez (Kraft + Cadbury). Πιστεύεις πρόκειται να μείνεις ποτέ από αναλώσιμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα