Τοξοβολος_UK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 θα σου έλεγα τώρα ποίους πέταγαν στον καιάδα αλλα δεν θέλω να το χοντρύνω το πράμα Για ονομα μην το χοντρυνεις.Λυπησου μας,δασολογια εχω να πιασω απο το τον καιρο του Νωε.Για την ιστορια παντως η μεγαλυτερη πουστ@ρ* που εχει περασει στο διαβα των αιωνων εφτασε την Ελλαδιτσα μεχρι την Ινδια =ρ
Garnele Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ιιιιιιι ακου τι λέει. Πούστρα το μεγαλέξαντρο. Ρε. Θα μπει ο φάλλον και θα σου φερμάρει το θρεντ ρε.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μπορώ πραγματικά το κόλλημα ορισμένων ομοφυλόφιλων να θέλουν να γίνουν γυναίκα στη θέση της γυναίκας. Παληκάρια τόσα ορφάνα υπάρχουν στον κόσμο και όταν μας τελείωσουν αυτά υπάρχουν πάντα οι παρένθετες μητέρες για να κάνετε τη δουλειά σας... Καλα δεν νομιζω οτι απαραιτητα θελουν να γινουν ''γυναικες''. Φανταζομαι το να εχεις γενετικους απογονους χωρις να εχεις παρενθετες,υιοθεσιες,γραφειοκρατιες κ κανεναν να λογοδοτησεις ειναι μια πιο ευκολη λυση,στην περιπτωση παντα που ποτε ξεπεραστουν τετοια ηθικοκοινωνικα θεματα
marantonis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Το δικό σου ποστ δεν το διάβασα καν, σχολίασα όμως το ποστ εκείνο που έγραψε κάποιος με την αφοριστική αντίληψη περί των ομοφυλοφίλων που θέλουν να γίνουν γυναίκες (ζομγκ), ενώ μάλιστα δίνει ως λύση γι' αυτούς τις παρένθετες μητέρες (σε περίπτωση που δεν βρουν ένα ξανθό όμορφο κοριτσάκι για να υιοθετήσουν). Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά αυτού που λες εσύ ε; Α, μαλιστα. Οκ, νομιζα οτι αναφεροσουν στο δικο μου ποστ. Εμφανεστατη η διαφορα.
Toufas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 εγώ πάντως ένα δεν μπορώ να καταλάβω. Από την μια οι ομοφυλόφιλοι πολύ σωστά θέλουν να έχουν ισα δικαιώματα, γάμους παιδιά κλπ. Δηλαδή θέλουν να είναι ίδιοι με όλους. Τα prides γιατί τα κάνουν τότε? Γιατί να θες να δείξεις ότι είσαι ξεχωριστός? :Σ
marantonis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 εγώ πάντως ένα δεν μπορώ να καταλάβω. Από την μια οι ομοφυλόφιλοι πολύ σωστά θέλουν να έχουν ισα δικαιώματα, γάμους παιδιά κλπ. Δηλαδή θέλουν να είναι ίδιοι με όλους. Τα prides γιατί τα κάνουν τότε? Γιατί να θες να δείξεις ότι είσαι ξεχωριστός? :Σ Μιλαμε για σημαντικη προωθηση των σχετικων στερεοτυπων, τα gay pride καρναβαλια. Κατα τα αλλα καποιοι νομιζουν οτι επειδη μασκαρευτηκαν και χορεψαν στους ρυθμους της παπαριζου υπερασπιστηκαν τα δικαιωματα τους.
kgkatzi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Το δικό σου ποστ δεν το διάβασα καν, σχολίασα όμως το ποστ εκείνο που έγραψε κάποιος με την αφοριστική αντίληψη περί των ομοφυλοφίλων που θέλουν να γίνουν γυναίκες (ζομγκ), ενώ μάλιστα δίνει ως λύση γι' αυτούς τις παρένθετες μητέρες (σε περίπτωση που δεν βρουν ένα ξανθό όμορφο κοριτσάκι για να υιοθετήσουν). Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά αυτού που λες εσύ ε; Το ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ το διάβασες κοπελία ή κρατάς μόνο ότι σε βολεύει; Από την άλλη το επιχείρημα για τα ξανθα κορίτσια πάει περίσσοτερο στα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια και είναι η πικρή αλήθεια. Ξέρεις πόσα ορφανα και εγκαταλελειμένα παιδάκια περιμένουν κάποιον να τα υιοθετήσει για χρόνια επειδή απλά κάποιοι προτιμάνε να ξοδεύουν αρκετές χιλιάδες € και να ταλαιπωρούν το σώμα τους με ορμονοθεραπείες, επειδή τα διαθέσιμα παιδιά δεν ταιρίαζουν με τα στάνταρ τους; Η άποψη μου είναι ας αδειάσουν πρώτα τα ορφανοτροφία και μετά ας κάνει ο καθένας ότι βρίσκει ηθικά σωστό
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 εγώ πάντως ένα δεν μπορώ να καταλάβω. Από την μια οι ομοφυλόφιλοι πολύ σωστά θέλουν να έχουν ισα δικαιώματα, γάμους παιδιά κλπ. Δηλαδή θέλουν να είναι ίδιοι με όλους. Τα prides γιατί τα κάνουν τότε? Γιατί να θες να δείξεις ότι είσαι ξεχωριστός? :Σ Μαζι σου Τουφα!Αυτο κ εγω ποτε δεν το καταλαβα.Καρναβαλι πρωτο μου κανει κ μενα!
status Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Το ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ το διάβασες κοπελία ή κρατάς μόνο ότι σε βολεύει; Από την άλλη το επιχείρημα για τα ξανθα κορίτσια πάει περίσσοτερο στα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια και είναι η πικρή αλήθεια. Ξέρεις πόσα ορφανα και εγκαταλελειμένα παιδάκια περιμένουν κάποιον να τα υιοθετήσει για χρόνια επειδή απλά κάποιοι προτιμάνε να ξοδεύουν αρκετές χιλιάδες € και να ταλαιπωρούν το σώμα τους με ορμονοθεραπείες, επειδή τα διαθέσιμα παιδιά δεν ταιρίαζουν με τα στάνταρ τους; Η άποψη μου είναι ας αδειάσουν πρώτα τα ορφανοτροφία και μετά ας κάνει ο καθένας ότι βρίσκει ηθικά σωστό Υπάρχει περίπτωση να αδειάσουν τα ορφανοτροφεία;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Το ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ το διάβασες κοπελία ή κρατάς μόνο ότι σε βολεύει; Από την άλλη το επιχείρημα για τα ξανθα κορίτσια πάει περίσσοτερο στα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια και είναι η πικρή αλήθεια. Ξέρεις πόσα ορφανα και εγκαταλελειμένα παιδάκια περιμένουν κάποιον να τα υιοθετήσει για χρόνια επειδή απλά κάποιοι προτιμάνε να ξοδεύουν αρκετές χιλιάδες € και να ταλαιπωρούν το σώμα τους με ορμονοθεραπείες, επειδή τα διαθέσιμα παιδιά δεν ταιρίαζουν με τα στάνταρ τους; Η άποψη μου είναι ας αδειάσουν πρώτα τα ορφανοτροφία και μετά ας κάνει ο καθένας ότι βρίσκει ηθικά σωστό Πολυ ωραια τα λες.Κανε μου μια χαρη,ρωτα την πολιτεια εαν μου επιτρεπει να υιοθετησω στην Ελλαδα οντας ομοφυλοφιλος κ ζωντας χρονια σε μονογαμικη σχεση με τον συντροφο.Εαν σου πουν ναι τοτε το λυσαμε το θεμα με τα ορφανοτροφεια.
kgkatzi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχει περίπτωση να αδειάσουν τα ορφανοτροφεία; Όσο ένα μεγάλο μέρος των ατεκνων ζευγαριών νομίζει ότι είναι σε pet shop και ψωνίζει για όμορφο κουτάβι, δυστυχώς όχι....
Lucifer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ είμαι με τον kgkatzi πάντως. Περισσότερες υιοθεσίες - λιγότερες γέννες - λιγότεροι άνθρωποι - λιγότερες γέννες - λιγότερες υιοθεσίες - profit
status Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Πολυ ωραια τα λες.Κανε μου μια χαρη,ρωτα την πολιτεια εαν μου επιτρεπει να υιοθετησω στην Ελλαδα οντας ομοφυλοφιλος κ ζωντας χρονια σε μονογαμικη σχεση με τον συντροφο.Εαν σου πουν ναι τοτε το λυσαμε το θεμα με τα ορφανοτροφεια. Γιατί; Ξέρεις πως είναι οι διαδικασίες για τα ετερόφυλα ζευγάρια; Γολγοθάς ολόκληρος.
kgkatzi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Πολυ ωραια τα λες.Κανε μου μια χαρη,ρωτα την πολιτεια εαν μου επιτρεπει να υιοθετησω στην Ελλαδα οντας ομοφυλοφιλος κ ζωντας χρονια σε μονογαμικη σχεση με τον συντροφο.Εαν σου πουν ναι τοτε το λυσαμε το θεμα με τα ορφανοτροφεια. Αδελφέ σε αυτό το θέμα είμαι μαζί σου αλλά μέχρι να πραγματοποιηθεί αυτό που αναφέρεις στο αρχικό ποστ ελπίζω να ξεπεραστει και αυτό το ζήτημα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί; Ξέρεις πως είναι οι διαδικασίες για τα ετερόφυλα ζευγάρια; Γολγοθάς ολόκληρος. Συμφωνω!Οπως κ να εχει στην Ελλαδα ζειτε (οχι οτι κ εδω ειναι ευκολοτερα για ετεροφυλα ζευγαρια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.