tropicalone Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 το sonny ericsson ή το nokia θελω καποιες γνωμες για τα 2 κινητα!!!
nrkmaiden Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 το sonny ericsson ή το nokia θελω καποιες γνωμες για τα 2 κινητα!!! Δες για το nokia(εδω) και για το sonyεδω Εγω προσωπικα εχω ακουσει καλα λογια τοσο για τα android smartphones αλλα και για το Χperia, αρα σ προτεινω το σονι.
tropicalone Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 με ειπανε αλλοι οτι το νοκια υπερησχυει μονο στο μεγεθος της οθωνης!!!
tropicalone Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 επισης κατι ακομα....το νοκια εχει παραπανω χρωματα ή κανω λαθος!!! εχει 16,7 εκατομυρια ενω το σονυ 16
nrkmaiden Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Κοιτα η σονι θεωρει ως θετικο το μεγεθος του τηλεφωνου της. Η βασικη τους διαφορα ειναι στο λειτουργικο. Και οπως ειχε πει καποιος σε ενα αλλο θεμα αντιστοιχο το symbian ειναι αρχαιο, και οτι αν ηθελα να παρω καποιο τηλ κοντα στα 300ε καλο θα ηταν να παρω android. δες και εδω
dark_banishing Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Το νόκια έχει και περισσότερα χρώματα και μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης, 360 x 640 pixels έναντι 240 x 320 pixels του x10. Από κοντά τα έχεις δει; Για μένα ο μόνος λόγος να πάρεις το x10 είναι λόγω των διαστάσεων του, που είναι αρκετά μικρότερες. Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό τότε πάρε το νόκια που είναι και φθηνότερο. Για κάποιους επίσης ίσως να παίζει ρόλο το διαφορετικό λειτουργικό, αλλά σε αυτό οι απόψεις ποικίλουν.
egw_eimai_re Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Νοκια δαγκωτο αναγκη σου για το android σε τετοιο κινητο.
tropicalone Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Νοκια δαγκωτο αναγκη σου για το android σε τετοιο κινητο δεν σε πιανω φιλε
nrkmaiden Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Βασικα εγω θα σ προτεινα να πας προς htc αντι για το sony.Με τα ιδια λεφτα παιρεις καλυτερο προιον(συμφωνα με αρκετους που εχω ρωτησει).
tropicalone Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 ενα παραδειγμα μπορεις να με δωσεις??
nrkmaiden Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 οσα θες.gia HTC edit: και ενα αλλο που κοιταζω εγω αυτη την εποχη ειναιεδω,αλλα ακομα δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη και αλλο ενα link με android Link κοιτα και στην ενοτητα κινητη τηλεφωνια υπαρχουν ατομα που τα εχουν χρισημοποιησει.
tropicalone Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 θελω να κανω μια ερωτηση γιατι οσο αναφορα τα κινητα δεν ειμαι τοσο γνωστης!!! τι παραπανω σου δινει το android??
egw_eimai_re Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 δεν σε πιανω φιλε Λεω Νοκια δαγκωτο χεστηκες για το android σε τετοιο κινητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.