moldovan20 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Το είχα πάρει και εγώ από εκείνη την προσφορά. Είναι πολύ όμορφο πληκτρολόγιο, ο φωτισμός του είναι πάρα πολύ καλός και ρυθμιζόμενος , επίσης έχει ένα σορό ρυθμίσεις για μακροεντολές κλπ ακόμα δεν το έχω ψάξει τι παίζει, τα πλήκτρα είναι καλοσχεδιασμένα και τα πατάς εύκολα. Παρόλα αυτά εμένα δυστυχώς δεν με βολεύει, για fps που παίζω είναι τραγική η κατάσταση δεν μπορώ να πατήσω τα πλήκτρα σωστά δεν ξέρω κάτι δεν πάει καλά με τις αποστάσεις ή είναι πρόβλημα συνήθειας από το παλιό μου keyboard (microsoft comfort).Είναι και αναλόγως τι δάχτυλα έχεις. Δεν έχει και ποδαράκια όπως είπαν και οι άλλοι. Το έχω κρατήσει σαν δεύτερο μέχρι να δω αν θα μπορέσει να με βολέψει σαν ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλό χαίρεσαι να το βλέπεις, τώρα στην χρήση είναι άλλο θέμα, στα πληκτρολόγια/ποντίκια είναι θέμα συνήθειας και πως είναι τα χέρια μας για να μας βολέψει κάτι. Δεν θυμάμαι να είχε cd εμένα, αλλά καλύτερα έχει γεμίσει ο τόπος, drivers εύκολα από την microsoft. Το ίδιο πρόβλημα έιχα και εγώ όταν το πείρα ειδικά αντί για Α πατούσα capslock ,τελικά ήταν θέμα συνήθειας
Tompgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Κι εγω το εχω, πολυ καλο αλλα θα ηθελα να αλλαζε χρωματα ο φωτισμος των πληκτρων(πχ να ειχε και μπλε) ΥΓ : Αν και σε παλιοτερα πληκτρολογια δεν μπορουσα χωρις ποδαρακια σε αυτο δεν εχω προβλημα
Navu Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μια διόρθωση μόνο στο κατατοπιστικό post του Navu: Το PC1 το έχει στα 31.5€, οπότε με τα μεταφορικά βγαίνει στα 36.50€, εξού και τα 37€ που ανέφερε ο LeoNaXe. Οπότε δεν πάει στα 42 με τα μεταφορικά. Nαι, Φάνη, καλά τα λες! Δεν κοίταξα τρέχουσες τιμές, απλώς ήθελα να εππισημάνω ότι PC1 και E-SHOP αποτελούν διακριτές επιχειρήσεις πλέον, οπότε το πρώτο αναγκαστικά χρεώνει και μεταφορικά.
poedeer7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 φίλε μου αυτά που λες ότι σε ξενέρωσαν μπορείς να τα διορθώσεις ΄ψπος αναφέραμε. αναλόγως εσύ σε τι επιφάνεια το έχεις βάλει και αυτό έτσι θα σου φέρετε. και τα φώτα που λες είναι ρυθμιζόμενα για της ανάγκες σου. κατα τη γνωμη μου αυτο με τα ποδαρακια δε διορθωνεται δοκιμασα πολλα να κανω(πετσετες,στηριγματα,μλκιες κλπ)και το γραφειο μου ειναι ξυλινο.Οταν εχει και τις τεσσερις βασεις κατω δε παει πουθενα και να θες αλλα αν το σηκωσεις στις πανω παει οπου να ναι.και δεν εχω βρει πουθενα τα ποδαρακια ενω εχει υποδοχες για αυτα.τα φωτα δεν ειπα οτι με χαλανε.κατα τα αλλα δε το μετανιωσα αλλα δε ξετρελαθηκα κιολας.
LouCi4er Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Οντως καλο πληκτρολογιο,για τα λεφτα του οτι καλυτερο.Παντως τα ποδαρακια δεν ειναι προβλημα.Και εμενα το προηγουμενο ειχε ποδαρακια και με το που πηρα αυτο μου ειχε κακοφανει αρκετα αλλα μετα απο καμια εβδομαδα το συνηθιζεις και δεν το ξανασκεφτεσαι.Για την ποιοτητα των πληκτρων δεν θα ελεγα οτι ειναι και αριστη.Αρκετα καλη βεβαια αλλα μετα απο 6 μηνες που το εχω μερικα κουμπια πανε λιγο σα ξεβιδωμενα,ειδικα το space και λιγο το shift εχουν χαλαρωσει.Ασε που κανουν πιο πολυ θορυβο απο το προηγουμενο Microsoft που ειχα.Α και τα κουμπια f δεν βολευουν καθολου,ειναι απιστευτα μικρα.Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο,για 31 που το ειχα παρει πραγματικα αριστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.