siropio Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Καλημερα παιδες, ηθελα να μου πειτε ιδεες ή να μιλησετε σε καποιον γνωστο σας για να μπορεσω να επικοινωνησω για να μαθω καποια πραγματα για Αγγλια και ιδιαιτερα για τα τις πολεις που με ενδιαφερουν τα μεταπτυχιακα τους μια και σκεφτομαι να σπουδασω τον ερχομενο χρονο. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω γνωστους που να ειναι σε αυτα τα μερη και ετσι οι μονη μου διεξοδος ειναι οι Ranking Tables και οτι λενε στο site τους. Αλλα ειναι πολυ διαφορετικο να μιλας με καποιον που να εχει παει και να ειναι και απο την ιδια χωρα με εσενα(με οτι αυτο συνεπαγεται). Ιδιαιτερα με ενδιαφερουν τα μεταπτυχιακα σε Ενσωματωμενα Συστηματα(Embedded Systems) και καποια σε Data Communications(Δικτυα) στο - Essex - Leeds - Glasgow - Harriot-Watt - Birmingham - Lancaster - UCL - Imperial Συγγνωμη αν βαζω πολλα αλλα οσο περισσοτερα τοσο πιο πιθανο να εχετε καποιο φιλο ή να ειστε εσεις ενα απο αυτους που θα μπορουσαν να με βοηθησουν και να μου λυσουν καποιες αποριες. Οποιος θελει μπορει να χρησιμποιησει το θεμα για να κανει αναλογη αναζητηση Ελληνικης βοηθειας Ευχαριστω εκ των προταιρων
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 UCL εδω αλλα Ψυχολογια σε προπτυχιακο κ μεταπτυχιακο επιπεδο.Για τον τομεα σου δεν ξερω πραγματα.Για το Λονδινο φανταζομαι θα τα γνωριζεις πανω κατω.Εαν οχι shoot
siropio Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Θα ηθελα πληροφοριες απο μεσα απο το Μεταπτυχιακο περισσοτερο. Αν μπορουσες να μου πεις τι παιζει με τα ενοικια στο Λονδινο και αν ειναι ευκολο να βρει καποιος αλλους Ελληνες για να μειωσει τα εξοδα, ειναι ευκολο να το κανει καποιος? Εχω διαβασει και αλλα πολλλλα topics στο insomnia και ειχαν και απαντησεις δικες σου νομιζω μεσα αλλα ηταν καμποσο καιρο πριν. Επισης αν μπορουσες να βρεις κανα γνωστο για Computer Science ή ειναι δυσκολο? Οτι εθνικοτητας και να ειναι δε με πειραζει αρκει να μιλαει Αγγλικα ή Ελληνικα Ειμαι ηδη ευγνωμων για την διαθεση σου να βοηθησεις
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Θα ηθελα πληροφοριες απο μεσα απο το Μεταπτυχιακο περισσοτερο. Αν μπορουσες να μου πεις τι παιζει με τα ενοικια στο Λονδινο και αν ειναι ευκολο να βρει καποιος αλλους Ελληνες για να μειωσει τα εξοδα, ειναι ευκολο να το κανει καποιος? Εχω διαβασει και αλλα πολλλλα topics στο insomnia και ειχαν και απαντησεις δικες σου νομιζω μεσα αλλα ηταν καμποσο καιρο πριν. Επισης αν μπορουσες να βρεις κανα γνωστο για Computer Science ή ειναι δυσκολο? Οτι εθνικοτητας και να ειναι δε με πειραζει αρκει να μιλαει Αγγλικα ή Ελληνικα Ειμαι ηδη ευγνωμων για την διαθεση σου να βοηθησεις Για CS στο UCL δεν μου ερχεται καποιος κ ειδικα στο Μαστερ που ημουν φευγατος εκεινη την περιοδο...Για τα ενοικια.Φωτια αλλα εξαρταται που θα μενεις.Πχ οταν εκανα BSC εμενα εκτος Λονδινου (δλδ στα ορια Λονδινου-Κεντ εμενα) κ το νοικι ηταν κυριλε αν κ εμενα μονος.Ζωνη 3 κ περα πχ μπορεις να βρεις σε 400-500 λιρες ευκολα με συγκατοικηση.Το να βρεις συγκατοικο δεν ειναι θεμα.Το μονο ευκολο.Το να βρεις Ελληνα με απασχολει ομως.Δλδ μονο για Ελληνες συγκατοικους ψαχνεις?
siropio Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Οχι απαραιτητα αλλα τους εχω σε προτεραιοτητα(δεν ξερω αν κανω καλα) για λογους ψιλο-συναφους ιδιοσυγκρασιας αλλα δε με νοιαζει και πολυ. Αλλα ας βρω πρωτα που θα κανω το MSc που για αυτο εκανα και το thread και μετα θα σκεφτω και πως θα την κανω τη δουλεια. Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες σου Παιδες μην ντρεπεστε συστηστε με
siropio Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Πήγα και ήρθα παίδες. Το παρόν τοπικ μπορεί να κλειδωθει
brickoman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 ΓΙΑΤΙ ηρθες? Επειδή μάλλον πήρε το μαστερ του; Αν και θα ηταν καλυτερα να εμενε εκει για δουλεια.....
giasimera Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δεν του έκατσε του τοξογκάου,γι αυτό γύρισε. 1
Adon1s Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) εεε Πριν κλειδωθεί Θα μπορούσες να μας πείς εν τέλει τις εμπειρίες σου απο το Λονδίνο και την ζωή εκεί ; Σκέφτομαι του χρόνου να φύγω , και το Λονδίνο είναι μια απο τις επιλογές , για μεταπτυχιακό . Συγκεκριμένα θα ήθελα λίγε ςπληροφορίες σχετικά με τις δυσκολίες εκεί ( νοοτροπίας , ζωής ) και κυρίως για την γλώσσα μιας και εχω μεν proficiency , αλλά τα Αγγλικά μου ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ εχω να τα χρησιμοποιήσω για σοβαρό λόγο απο τότε που εδωσα τις εξετασεις για το proficiency , ήτοι πανω απο 5-6 χρόνια . Επίσης έχω ακούσει πως οι Βρετανοί γενικά ( φαντάζομαι πόσο μάλλον στα Πανεπιστήμια ( ;; ) ) είναι κάπως απαιτητικοί σχετικά με την γλώσσα τους και "υπερόπτες" ( ??) με την έννοια πως "απαιτούν" απο την στιγμή που πας στα μέρη τους για το...οτιδήποτε ( να ζησεις , δουλεια , σπουδες , κλπ ) να είσαι εξοικιωμένος με την γλώσσα τους , την προφορά και το λεξιλόγιο και ωφείλεις να ΞΕΡΕΙΣ να μιλάς . Δηλαδή θα σκαλώσουνσ ε άτομα που μια πρόταση την λένε σε 5 ωρες με 300 " eehhmm you know " που προσπαθείς να βρείς την λέξεη που πρέπει να πείς . Ισχύει αυτό ή εξαρτάται ; Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2013 από Adon1s 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα