stavris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εχω το G19 και προσπαθω να βαλω applets οπως το everest αλλα δεν βρηκα την ακρη.Ξερει κανεις τι κανουμε; Please Help......
WiseGuy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 δε ξέρω αν θα βρεις αυτό που ψάχνεις, αλλά ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.g19app.com
stavris Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Το ξερω το site αυτο και με το everest τα καταφερα αλλα δεν καταλαβα πως δουλευει το προγραμμα που δινει το το site που ανεφερες;Εχει κανεις το G19 και να το εχει δουλεψει και αν μπορει να με βοηθησει;
WiseGuy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Το ξερω το site αυτο και με το everest τα καταφερα αλλα δεν καταλαβα πως δουλευει το προγραμμα που δινει το το site που ανεφερες;Εχει κανεις το G19 και να το εχει δουλεψει και αν μπορει να με βοηθησει; α οκ, τότε πάω πάσο φίλε. δεν έχω το G19 για να μπορέσω να δοκιμάσω και να σου πω... ίσως κάποιο άλλο μέλος...
stavris Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 α οκ, τότε πάω πάσο φίλε. δεν έχω το G19 για να μπορέσω να δοκιμάσω και να σου πω... ίσως κάποιο άλλο μέλος... Ευχαριστω παντος
WiseGuy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω παντος τίποτα φίλε... μακάρι να βρεθεί και κάποιος για να σε βοηθήσει παραπέρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.