vagelis81 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα! Θελω να ζητησω κατι αλλα επειδη δε ξερω να το πω με τους σωστους ορους θα προσπαθησω να το περιγραψω με δικα μου λογια. Λοιπον κατ αρχην θελω ενα προγραμματακι που να κανει ανασυγκροτηση δισκου.Επισης θελω να διαγραψω απο το σκληρο τυχον υπολλειματα απο παιχνιδια η προγραμματα που εχω απεγκαταστησει. Ποιο προγραμμα κανει αυτη τη δουλεια; Και κατι τελευταιο.Τι αλλο προτεινετε να κανω στον υπολογιστη μου (εννοω τετοιου ειδους εργασια) ωστε να καθαρισει και να γινει γρηγοροτερος; Συγγνωμη αν ειποα κατι ακυρο.Ειμαι λιγο ασχετος μ αυτα. Ευχαριστω
rafail1994 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μπορείς να χρησιμοποίησης το tuneup που κάνει σχεδόν όλα αυτά που λες
ss13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 http://www.geekstogo.com/forum/files/file/187-tfc-temp-file-cleaner-by-oldtimer/
thomasG4 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Το tuneup καλο ειναι αλλα ειναι μονο για 15 μερες δωρεαν.Εγω θα προτεινα το Advanced System Care την free εκδοση που ειναι εξισου καλο και ειναι δωρεαν για παντα.
3leven Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μηπως θα επρεπε να ειναι στη κατηγορια Software?
sofiathereal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Για ανασυγκρότηση δηλαδή το πρόγραμμα τον windows δεν σε καλύπτει? Υπολείμματα απο παιχνιδια η προγράμματα: Ccleaner μετά την απεγκατάσταση ενώ για την απεγκατάσταση δοκίμασε το RevoUnistaller.
chris2barca Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Επίσης ενα απο τα καλυτερα, αν οχι το καλυτερο, για ανασυγκροτηση ειναι το Defraggler
lexmark Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Για ανασυγκρότηση δηλαδή το πρόγραμμα τον windows δεν σε καλύπτει? Υπολείμματα απο παιχνιδια η προγράμματα: Ccleaner μετά την απεγκατάσταση ενώ για την απεγκατάσταση δοκίμασε το RevoUnistaller. Στο από πάνω, εξαρτάται από την έκδοση των windows που έχει. Η ανασυγκρότηση των 7 είναι αυτόματη και καλή, των vista δεν ξέρω (ποτέ δεν τα είχα ), των XP διαλέγεις κάποιο από τα 2 από πάνω μου Στο από κάτω +1
ergidis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Eγω εβαλα το ΑSC μετα απο την υποδειξη του φιλου ThomasG4 που τον ευχαριστω kαι ειναι παρα πολυ καλο αφου ο ηυ τωρα εχει γινει πολυ πιο γρηγορος..
ss13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ta vista σχεδον πετανε για 1η φορα... Βάλε τα win 7 να ξενοιάσεις !!
nikomas50 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Βάλε το PerfectDisk που είναι Microsoft Gold Cerified, πιστεύω είναι το καλύτερο απ' όλα τα προγράμματα του είδους.
Billys636 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Εχει ερθει η ωρα και του δικου μου δισκου, γιατι εχει αρχισει να σερνεται, και κανει και τον χαρακτηριστικο θορυβο οταν βρισκει τα σκουρα. Κατα την ανασυγκροτηση, υπαρχει περιπτωση να χαθουν δεδομενα? Επειδη ειναι λιγο δυσκολο να τα παρω ολα backup στον εξωτερικο, γιατι θα θελω αλλον εναν αδειο.. Τον εσωτερικο σκληρο, τον εχω σε δυο partition, C/ και D/. Μπορω με καποιο απο τα προγραμματα που αναφερθηκαν να κανω μονο το D? Θα αλλαξει τιποτα με τα partition? Δεν εχω ξανακανει, γι αυτο και οι τοσες αποριες μου..
micos000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 @Billys636 Μπορείς να κάνεις defrag όποιον δίσκο θέλεις, ακόμα και εξωτερικό. Αν γίνει καμιά διακοπή ρεύματος μπορείς μετά να μην αναγνωρίζεται ο δίσκος, τα δεδομένα θα είναι εκεί αλλά θα χρειαστεί recovery αρχείων. Γι αυτό επιβάλετε η χρήση ups ή αν είναι laptop να είναι η μπαταρία πάνω και φορτισμένη. Για δωρεάν πρόγραμμα defrag, επειδή έχω χρησιμοποιήσει αρκετά, προτείνω το Auslogic Disc Defrag. Κάνει πολύ καλή δουλειά. Για καθαρισμό, πέρα από τα παραπάνω, μην παραλείπτεις το εργαλείο καθαρισμού δίσκου των windows (Βοηθήματα->Εργαλεία συστήματος). Είναι το μόνο που σου καθαρίζει την επαναφορά συστήματος (καρτέλα Περισσότερες Επιλογές->Σκιώδη αντίγραφα) και τα αρχεία αναφοράς σφαλμάτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.