Τοξοβολος_UK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Αν κ το χιονι το μισω ειναι η αληθεια κ πολυ περισσοτερο στην Αθηνα,παρολα αυτα οταν χιονιζει στην Θεσσαλονικη σε κανει αλλη μια φορα να μενεις με ανοιχτο το στομα για την ομορφια αυτης της πολης... Απολαυστε λοιπον την μαγευτικη και ερωτικη Θεσσαλονικη ντυμενη στα λευκα.Απλα υποκλινομαι για αλλη μια φορα στην ομορφια της Νυμφης του Θερμαικου.Αν κ γεννημα θρεμα Αθηναιος δεν εχω καμια δυσκολια να παραδεχτω οτι η Θεσσαλονικη ειναι απλα το στολιδι της Ελλαδας κ οταν φοραει τα καλα της καιει καρδιες =ρ Φωτογραφικο υλικο και βιντεο απο την Θεσσαλονικη σημερα το πρωι http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp?TID=24728&PN=1 Υστερα απο σχεδον 5 χρονια ο λευκος επισκεπτης εστω κ για λιγο εμεινε στους δρομους της Θεσσαλονικης.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ντουντ, it's just snowing. Σλαι,ντοντ ξενερωνεις μι.Να ηταν η Θεσσαλονικη οπως το Λονδινο απο αποψη αγορας εργασιας κ σου λεω για ποτε τα μαζευα για Σαλονικα. Now shhss and enjoy
The_Judas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Από μακριά ωραία φαίνεται. Σε εμάς που γλιστρούσαμε στα πεζοδρόμια σήμερα το πρωί δεν μας φάνηκε και πολύ καλά Ωραίες φωτογραφίες πάντως, θενκς. Θα τις κρατήσω στο αρχείο μου για να βλέπω την γειτονιά μου.
scullyist Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Γιατρέ sorry που θα γίνω party pooper αλλά κάτσε να το πει Σαλονικιά γιατί μπορεί να κολλάνε οι εκτός ακόμη κι αν το σκέφτονται. Όσο κι αν αγαπώ την ρημάδα την πόλη μου, πως έχετε φάει αυτή την παραμύθα με την πανέμορφη και ερωτική πόλη και προχωρά ο μύθος εις βάθη χρόνων και μου γυρνάνε τα μάτια κάθε φορά που το ακούω, είναι να απορεί κανείς. Υποθέτω είναι το κλασσικό, ότι όταν έρχεσαι σαν τουρίστας όλα ωραία και ρομαντικά φαίνονται. Το ότι θα άλλαζες δε Λονδίνο με εδώ υπό ίδιες συνθήκες εργασίας, είναι YBΡΙΣ που δεν την χωράει ο νους μου. Εδώ έχουμε 1.παραλία-πύργος-λιμανι (οκ, nice αλλά σιγά το υπέρμετρο κάλος πια) 2.κάστρα 3.ΑΥΤΑ. Α ναι, 4.τσιμεντο, τσιμεντο, απίστευτη ασχήμια, ασχήμια +5-άντε 10 μέρη για να βγεις. Συγκρίνεται το Λονδίνο που όπου και να πας, κάθε τετράγωνο και πάρκο, πανέμορφη αρχιτεκτονική παντου και άπειρα αξιόλογα πολιτιστικά δρώμενα με το τσουβάλι/επιλογές? Ειδικά εσύ που έχεις ζήσει τα εκεί, αν έρθεις εδώ, πέρα από το πρώτο 6μηνο+- που θα ζεις ακόμη το όνειρο, θα πάθεις ένα πολιτισμικό σοκ μόλις συνέλθεις, που θα αρπάξεις βαλίτσα μέσαστην επόμενη ώρα LOL Anyway, sorry για το OT. Thanks για τις φωτο της όμορφης και ρομαντικής πόλης, τύφλα να 'χουν τα Λονδίνα
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Γιατρέ sorry που θα γίνω party pooper αλλά κάτσε να το πει Σαλονικιά γιατί μπορεί να κολλάνε οι εκτός ακόμη κι αν το σκέφτονται. Όσο κι αν αγαπώ την ρημάδα την πόλη μου, πως έχετε φάει αυτή την παραμύθα με την πανέμορφη και ερωτική πόλη και προχωρά ο μύθος εις βάθη χρόνων και μου γυρνάνε τα μάτια κάθε φορά που το ακούω, είναι να απορεί κανείς. Υποθέτω είναι το κλασσικό, ότι όταν έρχεσαι σαν τουρίστας όλα ωραία και ρομαντικά φαίνονται. Το ότι θα άλλαζες δε Λονδίνο με εδώ υπό ίδιες συνθήκες εργασίας, είναι YBΡΙΣ που δεν την χωράει ο νους μου. Εδώ έχουμε 1.παραλία-πύργος-λιμανι (οκ, nice αλλά σιγά το υπέρμετρο κάλος πια) 2.κάστρα 3.ΑΥΤΑ. Α ναι, 4.τσιμεντο, τσιμεντο, απίστευτη ασχήμια, ασχήμια +5-άντε 10 μέρη για να βγεις. Συγκρίνεται το Λονδίνο που όπου και να πας, κάθε τετράγωνο και πάρκο, πανέμορφη αρχιτεκτονική παντου και άπειρα αξιόλογα πολιτιστικά δρώμενα με το τσουβάλι/επιλογές? Ειδικά εσύ που έχεις ζήσει τα εκεί, αν έρθεις εδώ, πέρα από το πρώτο 6μηνο+- που θα ζεις ακόμη το όνειρο, θα πάθεις ένα πολιτισμικό σοκ μόλις συνέλθεις, που θα αρπάξεις βαλίτσα μέσαστην επόμενη ώρα LOL Anyway, sorry για το OT. Thanks για τις φωτο της όμορφης και ρομαντικής πόλης, τύφλα να 'χουν τα Λονδίνα Δεν εισαι party pooper διοτι ειμαι προετοιμασμενος για αυτα απο Σαλονικιους =ρ Εχω την πολυτελεια να πω πως γνωρισα την Θεσσαλονικη αρκετα καλα στην εφηβεια μου.Την περιοδο που ζουσαμε με την οικογενια μου στην Βουλγαρια απο τα 15 μου μεχρι τα 18 μου περιπου κατεβαινα σχεδον καθε ΣΚ (μεσος ορος 3 ΣΚ τον μηνα) στην Θεσσαλονικη απο την Σοφια κ κατεβαζα τα Βουλγαρακια βολτα αβερτα!!...Καταλαβαινεις ποσο ειχα φρικαρει τους δικους μου,χεχε!! Η Θεσσαλονικη για μενα ηταν η πολη που με εμαθε τι σημαινει καφες αλα Ελληνικα,βραδιες εξω,''χαλαρα'' πραγματα κ αραγμα στην παραλια.Κρεπαλες στην Κρηνη και στην Καλαμαρια,βολτες (κ ενιοτε σεξ =ρ) στα Καστρα κ μαλιστα σε μια ηλικια σταθμος!! Η ομορφια της Θεσσαλονικης ειναι στην ερωτικη ατμοσφαιρα που σου δινει οταν ειναι ντυμενη με τα βραδυνα της κ στολισμενη με τα φωτα,πινοντας ποτακι στην παραλια αγναντευοντας τον Θερμαικο.Τι να πει η ιστορια του Londinium μπροστα στην ιστορια μιας τοσο πολυπολιτισμικης πολης οπως η Θεσσαλονικη.Οπου κ να γυρισεις στην Θεσσαλονικη βλεπεις τις επηρροες ολων των κατακτητων της.Δυστυχως η φωτια του 1917 (νομιζω τοτε ηταν) κατεστρεψε πολλα πραγματα αλλα κ παλι η Θεσσαλονικη σου δινει την αισθηση οτι παντρευει την ιστορια με το μοντερνο με απολυτη αρμονια. Εχεις δικιο οτι οπως καθε μεγαλη πολη στην Ελλαδα ετσι κ η Θεσσαλονικη εχει τα κουλα της.Σε γενικες γραμμες προσπαθω να κραταω επιλεκτικα τα καλα της ομως! Επισης απο θεμα ποιοτητας ζωης την Θεσσαλονικη ΔΕΝ την αλλαζω.Πολλες φορες σας ακουω εσας τους Σαλονικιους να τραβατε ζορι που κανεις μιση ωρα να διασχισεις την πολη κ αναρωτιεμαι τι λετε...Για εναν Αθηναιο οι αποστασεις της Θεσσαλονικης ειναι της πλακας επιοικως!Ζωγραφου-Παγκρατι θες πιο πολυ ωρα το μεσημερι =ρ.Εδω στην Σοφια που ειναι στα μετρα της Θεσσαλονικης κ θες πιο πολυ ωρα να διασχισεις την πολη.Για το Λονδινο απλα δεν το συζηταμε.Ενας εφιαλτης κ μονο. Ενα αλλο σημειο ειναι η μεση ηλικια.Φοιτητουπολη η Σαλονικα.Οπου κ να γυρισεις το βλεμμα σου νεοι,νεοι,νεοι,νεοι!Οπως κ να εχει φερνουν κατι πολυτιμο τοσα νιατα στην Θεσσαλονικη.Μια τρελα,ενα κατι! Κ φυσικα δεν μπορεις να αφησεις ασχολιαστο ποσο τρελα μωρα ειναι ιδιαιτερα οι Σαλονικιες αλλα και οι Σαλονικιοι.Ομορφοκοσμος =ρ. Γι αυτο κ εγω εαν η Θεσσαλονικη μπορουσε να ειχε τις ιδιες ευκαιριες με εδω,τοτε σιγουρα στο φτερο θα βρισκομουν σε εσας =)!!
klainmaingr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 η πιο ασχημη πολη της ελλαδας χαλαρα!!! Get out more.. Βόλος, Καβάλα, Ναύπλιο, Θεσσαλονίκη.. .- Δοκίμασε λίγο την αντικειμενικότητα.
suspiria Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Get out more.. Βόλος, Καβάλα, Ναύπλιο, Θεσσαλονίκη.. .- Δοκίμασε λίγο την αντικειμενικότητα. απο ολα αυτα ψηφιζω σαν καλυτερη πολη το ναυπλιο με διαφορα και χειροτερη την θεσσαλονικη.εχω παει σε ολες αρα ξερω.
scullyist Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δεν εισαι party pooper διοτι ειμαι προετοιμασμενος για αυτα απο Σαλονικιους =ρ Εχω την πολυτελεια να πω[...] Οι πρώτες 2 παράγραφοι, απλά επαληθεύουν αυτό που είπα. Τουρίστας ήσουν ακόμη κι αν ερχόσουν 3ΣΒΚ το μήνα επί χρόνια. Ερχόσουν και τα βιώματα σου ήταν γούστα=Εκδρομή=Διακοπές=φυσικά και μόνο καλά μένουν ως βίωμα και μνήμη, ειδικά σε τέτοιες ηλικίες ξεσαλώματος. Γιαβόλτες και διασκέδαση ερχόσουν, δεν ζούσες την συνεχή καθημερινότητα. Εγώ θα στα λέω μωρέ, ψυχολόγος πράμα να μην αντιλαμβάνεσαι πως λειτουργεί το παιχνίδι? Για την γκρίνια περί μισής ώρας απόστασης -μη μου το θυμίζεις και αύριο πρέπει να κατέβω κέντρο γμτ χαχα-(βασικά δεν το αλλάζω με τίποτα σε σχέση με τα δικά σας), είναι απόλυτα λογικό και συμβαίνει σε όλους και παντού αναλόγως στο πως έχουν μάθει. Με την ίδια λογική αν Αθηναίος γκρινιάξει για την μια ωρα μετακίνησης για την δουλειά, ο π.χ. ΝΥρκέζος θα βάλει τα γέλια που κάνει 2+ ωρες. Και ο τάδε από το Χ χωριό/κωμόπολη θα ακούει το μισαωρο το δικό μας και θα τον πιανει πονοκέφαλος γιατί έχει μάθει στα 5-10 λεπτά να είναι στη δουλειά του. Και με την ίδια λογική εμέις στους 40 παθαίνουμε θερμοπληξία και ο άραβας βάζει μπουφανάκι γιατί έχει ψύχρα γι'αυτόν (έλα, μην είμαστε εντελώς off topic ΛΟΛ) Κανένα μυστήριο λοιπόν. Τα περί ιστορικότητας, επηρροές κατακτητών κλπ... ωραία όλα αυτά, αλλά όταν ζεις την καθημερινότητα τα ακούς βερεσέ και ρόλο δεν παίζουν. Και η μόνη αίσθηση και σύνδεση με αυτό το ιστορικό παρελθόν είναι όταν βρεθείς στα κάστρα, εκεί παίρνεις μια συνολική μυρωδιά. Τα υπόλοιπα μνημεία είναι σκόρπια (άλλο που όπου σκάψεις από κάτω αρχαία είναι), παρατημένα σε βαθμό να φαίνονται σαν μπάζα και κρυμμένα από την ασχήμια των γύρω πολυκατοικιών που το μάτι τα χάνει στο τέλος. Τα κάστρα αποτελούν εξαίρεση γιατί είναι πιο μαζικά συγκεντρωμένα+η διαφορετική αρχιτεκτονική, στενάκια κλπ. Για τα περί ομορφιάς και άραγμα παραλίας το βράδυ να αγναντεύεις τα φώτα της πόλης κλπ. Ναι οκ, πανέμορφα. Όμως πριν λίγες μέρες έλεγα ακριβώς αυτό σε κάποιον. Θεωρώ αντικειμενική αλήθεια ότι γενικά η νύχτα και τα φώτα κρύβουν την όποια ασχήμια της μέρας και ντύνουν/λούζουν τα πάντα με μια 'τεχνιτή'-στην ουσία μη υπαρκτή- ομορφιά. Μην μπερδεύουμε τα 'special effects' της νύχτας με την πραγματική ομορφιά. Μέρα κρίνεται το πράμα, τη νύχτα όλα όμορφα φαίνονται διότι...δε φαίνονται. Ειδικά όταν μιλάμε για συνολικά άσχημη πόλη (και ισχύει για όλες τις ελληνικές πόλεις με αυτό το χάλι των πολυκατοικιών μας και της άναρχης οικοδόμησης)τα εφέ είναι άκρως ικανοποιητικά. LOL Αυτό για το οποίο δεν έχω ιδιαίτερη ένστανση είναι η Θάλασσα/παραλία στην καθημερινότητα. Μέρα-νυχτα, οκ, αυτή η επαφή με το νερό και να φεύγει το μάτι σου χιλιόμετρα στον ορίζοντα δεν παίζεται. Αν έπρεπε να πάω κάπου θα έπρεπε να είμαι κοντά σε θάλασσα αλλιώς με τίποτα. Αλλά Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε πια και οι μόνοι με χιλιόμετρα θέα παραλία. Για τα πανέμορφα μωρά, ένα έχω να πω. Υπερβολές και μύθοι (οκ, δύο είχα να πω). Που στο καλό κρύβονται και 37 χρόνια δεν το 'χω πάρει χαμπάρι ένας θεός ξέρει. Απ'όλα έχει ο μπαξές, και όμορφα και μέτρια και άσχημα. Αυτό το μαζικό οτι "η θεσ/νίκη έχει πολύ ωραίες γυναίκες/άντρες (για το τελευταίο δε, έγώ αντιθέτως έτριβα τα ματάκια μου όσες φορές κατέβηκα Αθήνα), δεν το έχω αντιληφθεί. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια DISCLAIMER: Ανέφερα ότι αγαπώ την πόλη μου, right? Άλλο το ένα, αλλο το άλλο
evabb Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Get out more.. Βόλος, Καβάλα, Ναύπλιο, Θεσσαλονίκη.. .- Δοκίμασε λίγο την αντικειμενικότητα. το ναυπλιο ειναι πανεμορφο, μην λεμε οτι θελουμε.
klainmaingr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Για μένα οι τέσσερις παραπάνω είναι οι πιό όμορφες πόλεις της ελλάδας με πρώτο εννοείται το Ναύπλιο. Δηλαδή τι να πεί κανείς για την κομοτήνη τη δράμα και τη λάρισα αν η Θεσσαλονίκη είναι η χειρότερη; Στο βωμό τις υπερβολής λέμε ότι νά'ναι.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Οι πρώτες 2 παράγραφοι, απλά επαληθεύουν αυτό που είπα. Τουρίστας ήσουν ακόμη κι αν ερχόσουν 3ΣΒΚ το μήνα επί χρόνια. Ερχόσουν και τα βιώματα σου ήταν γούστα=Εκδρομή=Διακοπές=φυσικά και μόνο καλά μένουν ως βίωμα και μνήμη, ειδικά σε τέτοιες ηλικίες ξεσαλώματος. Γιαβόλτες και διασκέδαση ερχόσουν, δεν ζούσες την συνεχή καθημερινότητα. Εγώ θα στα λέω μωρέ, ψυχολόγος πράμα να μην αντιλαμβάνεσαι πως λειτουργεί το παιχνίδι? Για την γκρίνια περί μισής ώρας απόστασης -μη μου το θυμίζεις και αύριο πρέπει να κατέβω κέντρο γμτ χαχα-(βασικά δεν το αλλάζω με τίποτα σε σχέση με τα δικά σας), είναι απόλυτα λογικό και συμβαίνει σε όλους και παντού αναλόγως στο πως έχουν μάθει. Με την ίδια λογική αν Αθηναίος γκρινιάξει για την μια ωρα μετακίνησης για την δουλειά, ο π.χ. ΝΥρκέζος θα βάλει τα γέλια που κάνει 2+ ωρες. Και ο τάδε από το Χ χωριό/κωμόπολη θα ακούει το μισαωρο το δικό μας και θα τον πιανει πονοκέφαλος γιατί έχει μάθει στα 5-10 λεπτά να είναι στη δουλειά του. Και με την ίδια λογική εμέις στους 40 παθαίνουμε θερμοπληξία και ο άραβας βάζει μπουφανάκι γιατί έχει ψύχρα γι'αυτόν (έλα, μην είμαστε εντελώς off topic ΛΟΛ) Κανένα μυστήριο λοιπόν. Τα περί ιστορικότητας, επηρροές κατακτητών κλπ... ωραία όλα αυτά, αλλά όταν ζεις την καθημερινότητα τα ακούς βερεσέ και ρόλο δεν παίζουν. Και η μόνη αίσθηση και σύνδεση με αυτό το ιστορικό παρελθόν είναι όταν βρεθείς στα κάστρα, εκεί παίρνεις μια συνολική μυρωδιά. Τα υπόλοιπα μνημεία είναι σκόρπια (άλλο που όπου σκάψεις από κάτω αρχαία είναι), παρατημένα σε βαθμό να φαίνονται σαν μπάζα και κρυμμένα από την ασχήμια των γύρω πολυκατοικιών που το μάτι τα χάνει στο τέλος. Τα κάστρα αποτελούν εξαίρεση γιατί είναι πιο μαζικά συγκεντρωμένα+η διαφορετική αρχιτεκτονική, στενάκια κλπ. Για τα περί ομορφιάς και άραγμα παραλίας το βράδυ να αγναντεύεις τα φώτα της πόλης κλπ. Ναι οκ, πανέμορφα. Όμως πριν λίγες μέρες έλεγα ακριβώς αυτό σε κάποιον. Θεωρώ αντικειμενική αλήθεια ότι γενικά η νύχτα και τα φώτα κρύβουν την όποια ασχήμια της μέρας και ντύνουν/λούζουν τα πάντα με μια 'τεχνιτή'-στην ουσία μη υπαρκτή- ομορφιά. Μην μπερδεύουμε τα 'special effects' της νύχτας με την πραγματική ομορφιά. Μέρα κρίνεται το πράμα, τη νύχτα όλα όμορφα φαίνονται διότι...δε φαίνονται. Ειδικά όταν μιλάμε για συνολικά άσχημη πόλη (και ισχύει για όλες τις ελληνικές πόλεις με αυτό το χάλι των πολυκατοικιών μας και της άναρχης οικοδόμησης)τα εφέ είναι άκρως ικανοποιητικά. LOL Αυτό για το οποίο δεν έχω ιδιαίτερη ένστανση είναι η Θάλασσα/παραλία στην καθημερινότητα. Μέρα-νυχτα, οκ, αυτή η επαφή με το νερό και να φεύγει το μάτι σου χιλιόμετρα στον ορίζοντα δεν παίζεται. Αν έπρεπε να πάω κάπου θα έπρεπε να είμαι κοντά σε θάλασσα αλλιώς με τίποτα. Αλλά Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε πια και οι μόνοι με χιλιόμετρα θέα παραλία. Για τα πανέμορφα μωρά, ένα έχω να πω. Υπερβολές και μύθοι (οκ, δύο είχα να πω). Που στο καλό κρύβονται και 37 χρόνια δεν το 'χω πάρει χαμπάρι ένας θεός ξέρει. Απ'όλα έχει ο μπαξές, και όμορφα και μέτρια και άσχημα. Αυτό το μαζικό οτι "η θεσ/νίκη έχει πολύ ωραίες γυναίκες/άντρες (για το τελευταίο δε, έγώ αντιθέτως έτριβα τα ματάκια μου όσες φορές κατέβηκα Αθήνα), δεν το έχω αντιληφθεί. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια DISCLAIMER: Ανέφερα ότι αγαπώ την πόλη μου, right? Άλλο το ένα, αλλο το άλλο Ενταξει φυσικα κ εχω την Θεσσαλονικη περισσοτερο με ρομαντικες θυμησες συν την τρελα που κουβαλαγα σε εκεινη την ηλικια.Για μενα ομως η Θεσσαλονικη εχει ομορφια κ την ημερα και μαλιστα σε κεντρικα σημεια της.Δλδ αναφερομαι σε ολη την Λεωφορο Νικης.Οκ δεν βλεπεις αρχαια κτλ,ομως σιγουρα το να βλεπεις νιατα,ωραια μαγαζακια εκει που σκαει το κυμα,ανεβαινεις οπως κ να εχει. Κ οι αποστασεις παιζουν ρολο στην ποιοτητα ζωης αλλα κ πως αντιλαμβανεσαι εσυ την πολη σου.Δεν αντιλεγω μπροστα στο θεαμα της πολυκατοικιας,αναρχης δομησης κτλ απλα εγω βρισκω σαν αντιβαρο αυτο το κατι που κανει την Θεσσαλονικη τοσο ατμοσφαιρικη. Εκει που διαφωνω ειναι για τα γκομενακια.Εχετε τρελα μωρα!Για να γινω λιγο πιο μπρουταλ θα σου πω οτι δεν εχει υπαρξει ποτε φορα που να εχω παει Σαλονικα κ να μην εχω νιωσει το γνωστο αισθημα του φουσκωματος του καβαλου=ρ!Κ αυτο που λες για τους αντρες επειδη εκει παιζει το ματι μου περισσοτερο,οποτε εχω κατεβει Σαλονικα εχω παθει πλακα! Κλεινωντας κ για να γυρισω στο θεμα,εδω μια φωτο απο τα χιονακια μας εις τας Αγγλιας.Εδω κ μια-δυο ωρες χιονιζει ΠΑΛΙ....Ενα γηπεδο λιγο πιο πανω απο μενα! http://img97.imageshack.us/img97/718/84687276.jpg Για την ιστορια παντως,ψηφιζω Χανια ως την ομορφοτερη στην Ελλαδα
fireflies Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Για την ιστορια παντως,ψηφιζω Χανια ως την ομορφοτερη στην Ελλαδα Την Ερμούπολη. Σόρρυ για το οφφτοπικ.
Lucifer Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Θα μείνετε οντόπικ ή θα μου δώσετε την ηδονή να κλειδώσω κι άλλο Σολουνοθρέντ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.