gang Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 εγω εχω μηχανη 18MP να ανεβασω μια ασυμπιεστη raw? έλα ρε, κόψτε τις μ.....ιες
thanocaster Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 london εισαι και συ?να κανετε καμια συναντηση οι london insomniacs! Λόντον, Λόντον...
suspiria Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Λόντον, Λόντον... αληθεια γνωριζεστε με τα αλλα παιδια?
thanocaster Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 [offtopic] Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν... [/offtopic]
palawiaris Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Γερμανία ανάμεσα Βόννη-Κολωνία Ένα απόλυτο χάος στους δρόμους σε άλλα μέρη.Ατελείωτα μποτιλιαρίσματα.Χτες έριξε καμιά 20 πόντους χιόνι,μετά ψιλοέβρεξε και ξανά χιόνι.Αποτέλεσμα το πρωί πήγα να πάρω το αυτοκίνητο και ήταν μια μάζα πάγος.Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να ανοίξω την πόρτα.Έριχνα σπρέυ και δεν έφευγε εύκολα ο πάγος Και αυτά στα πιο πεδινά μέρη της γερμανίας περίπου 1 χλμ από τον Ρήνο.Φανταστήτε στα βουνά τι γίνεται. Ο κεντρικός δρόμος ακριβώς έξω από το χωριό που μένω Σε δρόμο με πάγο κυκλοφορούμε Σε μέρη που δύσκολα πιάνει χιόνι.Φανταστήτε στα ορεινά. Στο χωριό που μένω εδώ και μια βδομάδα είμαστε έτσι.Ποτέ δεν καθάρισαν το χιόνι τα συνεργεία.10 χλμ από την Βόνη είμαι Γερμανία σου λέει,γερή οικονομία.με τέτοια τα κάνουν.Χιλιάδες οδηγοί στο έλεος του χιονιά.Περιουσίες χάνονται στα τρακαρίσματα και η κακάσχημη τα μαζεύει να έχει γερή οικονομία.Δεν έχουν αλάτι λένε τα ράδια.Και παλιά θυμάμαι με το πρώτο χιόνι άσχετα μέρα και ώρα τα συνεργεία καθαρισμού είχαν δουλιές στο φουλ. Συνάδελφός μου που μένει 70 χλμ μακριά από την δουλειά κάνει καθημερινά 8ωρα στους αυτοκινητόδρομους -11 βαθμούς το βράδυ της Πέμπτης.
wert Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ευτηχός που βλέπουμε και λίγο χιόνι στις φωτογραφίες γιατί ακόμα περιμένω να χιονίσει.
suspiria Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Γερμανία ανάμεσα Βόννη-Κολωνία Ένα απόλυτο χάος στους δρόμους σε άλλα μέρη.Ατελείωτα μποτιλιαρίσματα.Χτες έριξε καμιά 20 πόντους χιόνι,μετά ψιλοέβρεξε και ξανά χιόνι.Αποτέλεσμα το πρωί πήγα να πάρω το αυτοκίνητο και ήταν μια μάζα πάγος.Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να ανοίξω την πόρτα.Έριχνα σπρέυ και δεν έφευγε εύκολα ο πάγος Και αυτά στα πιο πεδινά μέρη της γερμανίας.Φανταστήτε στα βουνά τι γίνεται. Κεντρικός δρόμος. Σε δρόμο με πάγο κυκλοφορούμε Σε μέρη που δύσκολα πιάνει χιόνι.Φανταστήτε στα ορεινά. Στο χωριό που μένω εδώ και μια βδομάδα είμαστε έτσι.Ποτέ δεν καθάρισαν το χιόνι τα συνεργεία. Γερμανία σου λέει,γερή οικονομία.με τέτοια τα κάνουν.Χιλιάδες οδηγοί στο έλεος του χιονιά.Περιουσίες χάνονται στα τρακαρίσματα και η κακάσχημη τα μαζεύει να έχει γερή οικονομία. Συνάδελφός μου που μένει 70 χλμ μακριά από την δουλειά κάνει καθημερινά 8ωρα στους αυτοκινητόδρομους -11 βαθμούς το βράδυ της Πέμπτης. με αυτα και με αυτα απομυθοποιουμε εκπληκτοι καποια πραγματα που ειχαμε ως δεδομενα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.