Προς το περιεχόμενο

Χιόνια -φωτό, εντυπώσεις κτλ.

Τοξοβολος_UK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και μάλιστα φεύγοντας είχε χιονίσει τόσο που δε μπορούσα να βρώ πού είχα παρκάρει το έλκηθρο

''Είμαι τάρανδος. Παρκάρω όπου γουστάρω.''

Δημοσ.

Που ειστε εσεις βρε παιδια να σας πω τι προβλεπεται ακριβως..

Πες μας για Αλιμο..Εχουμε να δουμε χιονι απο τα καλα του 2008 :)

Δημοσ.

προς άνω γλυφάδα μεριά,για κοίτα παίζει τίποτα ?

Εισαι πολυ νοτια...δυστυχως τα ιδια με την υπολοιπη Αθηνα χιονονερο αντε κ καμια ξεμπαρκη νιφαδα...Μονο τα ΒΠ προαστεια θα δουν χιονι κανονικο αν κ εκει δυσκολα επισης να το στρωσει απο Αγ.Παρασκευη κ νοτιοτερα

Δημοσ.

Πες μας για Αλιμο..Εχουμε να δουμε χιονι απο τα καλα του 2008 :)

Τα ιδια με Γλυφαδα μερια...Μονο απο Αγ.Παρασκευη κ πανω να δει χιονι η Αθηνα κ αυτο δυσκολα θα στρωθει οπως βλεπω.

Δημοσ.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΜΑΞΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ AKOMA

Εσυ εισαι στα ορια.Η Αγ.Παρασκευη ειναι το reference point παντα για Αθηνα...Απο εκει κ κατω δυσκολα χιονιζεται η Αθηνα

Δημοσ.

Εσυ εισαι στα ορια.Η Αγ.Παρασκευη ειναι το reference point παντα για Αθηνα...Απο εκει κ κατω δυσκολα χιονιζεται η Αθηνα

Πρεπει να μετακομισω βορειοτερα..Φιλανδια εχει -12 :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως έχει φάση το τοπικ για αυτους που εχουν δει χιονι, ειναι σαν να ανακαλύπτετε την Αμερικη.

τσκ τσκ τσκ, εδώ και 16 χρόνια που είμαι Πεντέλη σχεδόν κάθε χρονιά το στρώνει :P

Δημοσ.

τσκ τσκ τσκ, εδώ και 16 χρόνια που είμαι Πεντέλη σχεδόν κάθε χρονιά το στρώνει :P

Ενω ταυτοχρονα στην Βαρκιζα η χαμηλοτερη θερμοκρασια ολων των εποχων ειναι μολις -2.3 βαθμοι!Η Αθηνα ειναι τεραστια μπορει στην Πεντελη με 500 μετρα υψομετρο να χτυπαει χιονοθυελλα κ μεσα στην πολη να μην παιρνει πρεφα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...