umaga Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 πολυ κρυο παντος θα αφησω και μια βρυση στο σπιτι να σταζει για να μιν παγωσουν και σπασουν οι σωληνες
opera Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 κάντε ένα κόπο να φέρετε το χιόνι σας εδώ πάνω να το στρώσουμε εκεί κάτω κάνει ζέστη και λιώνει Νευροκόπι
suspiria Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 κάντε ένα κόπο να φέρετε το χιόνι σας εδώ πάνω να το στρώσουμε εκεί κάτω κάνει ζέστη και λιώνει Νευροκόπι καλα εισαι!τι ειναι το -3?τιποτα!
opera Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 καλα εισαι!τι ειναι το -3?τιποτα! φυσικά και είναι καλά πριν 3 χρόνια πηγαίνοντας στη δουλειά 7:15 το πρωί το θερμόμετρο του αυτοκινήτου έδειχνε -23 και δε πίστευα στα μάτια μου σε λίγες μέρες θα χτυπήσει -11 και δε θα γίνεται θετική καθόλου
suspiria Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 φυσικά και είναι καλά πριν 3 χρόνια πηγαίνοντας στη δουλειά 7:15 το πρωί το θερμόμετρο του αυτοκινήτου έδειχνε -23 και δε πίστευα στα μάτια μου σε λίγες μέρες θα χτυπήσει -11 και δε θα γίνεται θετική καθόλου εγω το πιο χαμηλο που θυμαμαι θεσσαλονικη ειναι -11 και εχω για μια υποψια -14
Christav Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Στους -3 βαθμους η θερμοκρασια στον Αγιο Στεφανο αυτη τη στιγμη. Η φωτογραφια ειναι απο νωρις το απογευμα:
ΠάρηςΓ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Σηκώθηκα και κανένας καργιόλης δεν ήθελε να πάμε Πάρνηθα ή Υμηττό, έτσι πήρα τα πόδια μου και ανέβηκα Ακρόπολη και μετά Λυκαβηττό. Λυκαβηττό ψυχή, Ακρόπολη ήταν μόνο ένα γκρούπ μαθητών, κάτι hells angels Άγγλοι χαρλεάδες και κάτι υπερήλικες Ρώσοι. Ο βοριάς γάζωνε. Με σπούριξε το κρύο. ΓΑΜΗΣΕ η μέρα. Ειδα χτες στο αεροδρομιο χτες κατι harleάδες! Λες να ειδαμε τους ιδιους; Τρελή φάση... Ηταν και πολλοί καμια 10ρια αν δε κανω λαθος καπου εκει πανω κατω
freedubus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Ειδα χτες στο αεροδρομιο χτες κατι harleάδες! Λες να ειδαμε τους ιδιους; Τρελή φάση... Ηταν και πολλοί καμια 10ρια αν δε κανω λαθος καπου εκει πανω κατω Μπορεί. Πάντως είχε γέλιο γιατί οι συγκεκριμένοι ήταν hells angels και ιδιαίτερα σκατόφατσες, όταν τους ρώτησα πώς και γιατί με κοίταζαν περίεργα έως και με τσαμπουκά, μέχρι και οι φύλακες της Ακρόπολης τους κοίταζαν έκπληκτοι.
Greco Mascara Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Σε πέρασαν για σφιχτοκώλη και φοβήθηκαν μήπως στραβοψωλιάσουν μπαγλαρώνοντάς σε. Καλά έκανες κι έφυγες,αγριόπουστοι είναι,έχω δει ταινίες εγώ και ξέρω.
suspiria Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 ωωωωωωωωωω τι σου ειπε??????????????????
freedubus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Τώρα παίζω GTA The lost and damned και θα επανέλθω να του απαντήσω κατάλληλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.