tomassongr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα εχω το εξης προβλημα με τον υπολογιστη μου και θελω την βοηθεια σας, ανοιξα τον υπολογιστη μου και αφου εκανα ενα update στο avg μετα ξαφνικα βγηκε μια οθονη με μπλε ακαταλαβιστικα γραμματα και εκλεισε ο υπολογιστης.απο εκει και περα οποτε προσπαθω να τον ανοιξω η οθονη μπαινει σε power saving mode και επισης δεν ακουγεται το χαρακτηριστικο ¨μπιπ¨ που εκανε στην αρχη.καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι?
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δοκιμασε για αρχη να δεις αν μπαινει σε safe mode (F8 κατα την εκκινηση των windows)
filip123go Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μήπως φταίει αυτό ...? Δώσε μας τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή...
tomassongr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 δοκιμασα αυτο με το avg και δεν κανει τιποτα.για τον 1ο φιλο που απαντησε,τα windows δεν bootαρουν καν για να μπορεσω να πατησω f8
lexmark Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Πατάς το κουμπί Power. Για πες μας τι βλέπεις ή τι δεν βλέπεις. Περνάει το post?
vasman15 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 στο bios μπαινει?οποτε αναγκαστικα δοκιμασε να κανεις format...αν δεν γινει τιποτα μηπως ειναι προβλημα hardware?
tomassongr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 παταω το κουμπι power και ξεκινανε ολα τα ανεμιστηρακια κανονικα αλλα η οθονη μπενει σε power saving mode χωρις να δειξει τιποτα.επισης αυτο το ''μπιπ'' που εκανε ο υπολογιστης πριν bootαρουν τα windows πλεον δεν το κανει.δωστε μου 2 λεπτα να σας γραψω και τα χαρακτηριστικα του pc
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 παταω το κουμπι power και ξεκινανε ολα τα ανεμιστηρακια κανονικα αλλα η οθονη μπενει σε power saving mode χωρις να δειξει τιποτα.επισης αυτο το ''μπιπ'' που εκανε ο υπολογιστης πριν bootαρουν τα windows πλεον δεν το κανει.δωστε μου 2 λεπτα να σας γραψω και τα χαρακτηριστικα του pc Την καρτα γραφικων σου μπορεις να την δοκιμασεις σε αλλο pc?
tomassongr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Την καρτα γραφικων σου μπορεις να την δοκιμασεις σε αλλο pc? θα την δοκιμασω και θα σας πω.αν και ειναι καινουργια,πριν απο 2 μηνες την πηρα ειναι μια 8400gs
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 αν και ειναι καινουργια,πριν απο 2 μηνες την πηρα ειναι μια 8400gs Δεν παιζει ρολο η ηλικια της.Καινουριο hardware του κουτιου μπορει να μην λειτουργει, οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουν να σου πουν μια αντιστοιχη ιστορια
lexmark Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Ίσα ίσα επειδή είναι καινούργια είναι και πιο επίφοβη Δοκίμασέ την και σε άλλο pc όπως είπε και ο GI0 και εδώ είμαστε.
tomassongr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 μετα απο πολλες προσπαθειες καποια στιγμη bootαραν τα windows και μου εβγαλε το μηνυμα-cmos error.και εγω επειδη δεν σκεφτηκα να πατησω τιποτα μπας και διορθωσω το προβλημα το εκλεισα.απο εκεινη την στιγμη κανει παλι τα ιδια...να επισημανω οτι την στιγμη που ανοιξε ειχα βαλει μια παλια καρτα γραφικων που εχω,αλλα και παλι απο εκεινη την στιγμη που το εκλεισα παλι η οθονη μπαινει σε power saving mode...
filip123go Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Για κάνε ένα clear cmos για αρχή... Κάτι μου λέει ότι η αναβάθμιση του avg δεν έχει σχέση με το πρόβλημα... (Ακόμα δεν έδωσες τα χαρακτηριστικά του Pc)
probe Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Για κάνε ένα clear cmos για αρχή... Κάτι μου λέει ότι η αναβάθμιση του avg δεν έχει σχέση με το πρόβλημα... (Ακόμα δεν έδωσες τα χαρακτηριστικά του Pc) Θα συμφωνήσω. Κάτι με το hardware παίζει όπως αναφέρουν και οι προηγούμενοι.
washcloud Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 (Ακόμα δεν έδωσες τα χαρακτηριστικά του Pc) ...είναι μέχρι να έρθει ο phanispal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.