Προς το περιεχόμενο

ζημιά σε laptop και βαφή ή replacement parts

oneofthem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια,

έκανα ζημιά σε ξένο laptop (χτύπημα στο πάνω μέρος - πίσω από την οθόνη δλδ)

θέλω να κάνω ότι είναι δυνατόν ώστε να διορθωθεί σχετικά, πριν το επιστρέψω (ευτυχώς θα αργήσει αυτή η στιγμή)

μέχρι στιγμής σκέφτομαι δύο σενάρια, είτε να βρω ανταλλακτικά είτε να ψάξω για βαφείο

δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό και το ένα και το άλλο (θα δούμε από αύριο που ανοίγουν και τα μαγαζιά) και γενικότερα ζητώ τα σχόλιά σας και τις ιδέες σας

τώρα δεν χρειάζεται να συζητήσουμε το αν πρέπει να το επιδιορθώσω ή όχι, αυτό είναι δική μου επιλογή ας το αφήσουμε

ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Για βαφή πολύ επίφοβο μου ακούγεται, γιατί θα πρέπει να γίνει όλο ώστε να αποφευχθεί η διαφορά στο χρώμα.

Αν έψαχνες σε e-bay για αλλαγή του κομματιού..;

Δημοσ.

σε καινούριο δεν βρίσκω τπτ και μάλλον δεν παίζει να βρω γιατί δεν πωλούνται ξεχωριστά αυτά από ότι κατάλαβα και σε προηγούμενα θέματα στο insomnia αυτό γράφουν ότι δεν παίζει να βρουν, αλλά θα ρωτήσω αύριο και την acer και βλέπουμε

για μεταχειρισμένο δεν ξέρω αν έχει και νόημα γιατί και το σημάδι αμελητέο είναι, απλά εγώ θέλω να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου

αλλά χειρότερα είναι να το δώσω πίσω με χρησιμοποιημένο κάλυμμα και αμφιβάλλω αν θα βρω λιγότερο χτυπημένο

για βαφή το σκέφτομαι κι αυτό, βασικά δεν είναι όλο ίδιο χρώμα το laptop, το υπόλοιπο είναι κυρίως μαύρο οπότε αν το κάλυμμα βαφτεί ίδιο χρώμα (πάνω κάτω) δεν νομίζω να χτυπάει η διαφορά με το υπόλοιπο γιατί δεν ενώνεται πουθενά - μόνο κάτι εξαρτήματα σε άλλα σημεία έχουν το ίδιο χρώμα δλδ

το θέμα είναι αν θα κάτσει μάστορας να κάνει αυτή τη δουλειά και αν μπορεί να πετύχει το αρχικό χρώμα τουλάχιστον έως ένα βαθμό, γιατί είναι λίγο περίεργο μεταλλικό χρώμα κι επίσης δεν ξέρω και πόσα θα ζητήσει κιόλας

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις και αυτοκόλλητα σαν ταπετσαρία για να το καλύψεις.. Αλλα είπες οτι δεν είναι δικό σου.

Δημοσ.

χμμ λάθος έκανα τελικά, βρήκα κάποια κομμάτια στο ebay και μάλιστα καινούρια και σε normal τιμές

δεν βρήκα αυτό που θέλω βέβαια αλλά τώρα έχω ελπίδες και θα τσεκάρω κάθε τόσο μήπως το βρω και ας είναι και αφού επιστραφεί στον ιδιοκτήτη

Δημοσ.

χμμ λάθος έκανα τελικά, βρήκα κάποια κομμάτια στο ebay και μάλιστα καινούρια και σε normal τιμές

δεν βρήκα αυτό που θέλω βέβαια αλλά τώρα έχω ελπίδες και θα τσεκάρω κάθε τόσο μήπως το βρω και ας είναι και αφού επιστραφεί στον ιδιοκτήτη

Μήπως να μας πείς το μοντέλο και την μάρκα για να βοηθήσουμε και εμείς ?

Δημοσ.

ναι, δεν το γραψα διότι δεν έχει ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης ακόμη και επειδή ασχολείται με υπολογιστές παίζει να μπαίνει κι εδώ :rolleyes: ;)

anyway here it is:

acer aspire 9510

μετά τον αριθμό παίζει να έχει κάποιο γράμμα (πχ i, w) αλλά δεν γνωρίζω ποιο είναι

πάντως θα βοηθούσε επίσης αν μου λέγατε με τι keywords να ψάξω καλύτερα, προς το παρόν ψάχνω βάσει του 'top cover' σωστά κάνω? :rolleyes:

ps: γμτ οι μπαταρίες είναι λίγο ακριβούτσικες για να πάρω εκτός από τα υπόλοιπα και μια μπαταρία δώρο (είναι άχρηστη αυτή που έχει τώρα)

ευχαριστώ κιόλας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...