lostgravity Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 παιδια ξερει κανεις τι γινεται με τις κλησεις της δημοτικης αστυνομιας σε περιπτωση που δεν τις πληρωσουμε?? εννοω αν αυξανεται το προστιμο,η αν πηγαινει εφορια κτλ...
Ntinaras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 σε ποιο δημο?σε μερικες παει εφορια σε αλλες οχι
lostgravity Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 στο δημο αθηναιων,κοντα στο μεγαρο μουσικης με εγραψαν.
kanesaxo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Θα μεταφερω τι εχω ακουσει απο γνωστο δημοτικο αστυνομο. Δεν εχω αποψη αν ειναι σωστα ή οχι και φυσικα δε προτεινω σε καποιον να πληρωσει ή να μη πληρωσει Εαν δεν ανηκεις στην ΔΟΥ οπου ανηκει η περιοχή που σε εγραψαν μην την πληρωνεις. Πχ αν εισαι φοιτητης θεσνικη και εισαι πατρινος. Αν ομως ανηκεις σε κοινη ΔΟΥ, τοτε το προστιμο μεταφερεται στην εφορια. Για την 1η περιπτωση,δεν την γλυτωνεις δια παντως.Αναφερει πως ειτε διαγραφονται ειτε αν συμπληρωθει ενα ποσο ανω των 300ε σε ευλογο χρονικο διαστημα πηγαινει κατευθειαν εφορια. Εγω προσωπικα 2 κλησεις στη θεσνικη δεν τις πληρωσα,μιας και ανηκω σε δου 100χλμ μακρια.Εχουν περασει μαλιστα αρκετα χρονια και δεν μου χει ερθει κατι ακομη.
suspiria Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Θα μεταφερω τι εχω ακουσει απο γνωστο δημοτικο αστυνομο. Δεν εχω αποψη αν ειναι σωστα ή οχι και φυσικα δε προτεινω σε καποιον να πληρωσει ή να μη πληρωσει Εαν δεν ανηκεις στην ΔΟΥ οπου ανηκει η περιοχή που σε εγραψαν μην την πληρωνεις. Πχ αν εισαι φοιτητης θεσνικη και εισαι πατρινος. Αν ομως ανηκεις σε κοινη ΔΟΥ, τοτε το προστιμο μεταφερεται στην εφορια. Για την 1η περιπτωση,δεν την γλυτωνεις δια παντως.Αναφερει πως ειτε διαγραφονται ειτε αν συμπληρωθει ενα ποσο ανω των 300ε σε ευλογο χρονικο διαστημα πηγαινει κατευθειαν εφορια. Εγω προσωπικα 2 κλησεις στη θεσνικη δεν τις πληρωσα,μιας και ανηκω σε δου 100χλμ μακρια.Εχουν περασει μαλιστα αρκετα χρονια και δεν μου χει ερθει κατι ακομη. αλλο μερικα χρονια και αλλο πολλα...
kanesaxo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δυστυχως δεν εχω καποια υπευθυνη αποψη περι ποσων ετων,οποτε δε μπορω να αναφερω κατι.
suspiria Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δυστυχως δεν εχω καποια υπευθυνη αποψη περι ποσων ετων,οποτε δε μπορω να αναφερω κατι. μπορει να σου ρθει μετα απο 10 χρονια, αν και τωρα επιταχυνθηκε η διαδικασια
Isobitis_r Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 τι γινεται ομως στη περιπτωση οπου τα ΜΜΜ εχουν απεργια, δουλευεις κολονακι, και μένεις κορυδαλλό, πας με αμαξι μέχρι Θησείο και μετα με τα πόδια, παρκάρεις σε λευκη ζωνη στις 2 παρα το μεσημέρι πας για δουλειά και γυρνάς 10 το βράδι..... και βλέπεις το χαρτακι στο μπαρμπριζ. Δεν είναι θέμα τα 20 ευρά το θεωρώ όμως ΑΛΗΤΕΙΑ με όλη τη σημασία της λέξης, δηλαδή τι θα κάνει ο κόσμος όποτε έχουν απεργία δεν θα πάει για δουλειά? ή μήμπος να πάω με το αμάξι μέσα στην αθήνα, να μου το κάψουν.... και μετά τι? θα μου πληρώσει ο Δήμος το καμένο αυτοκίνητο??? δεν έχουν κάρτα πάνω απο 4 ώρες, και πρεπεί να κάνω τι? να παω και να γυρίσω με τα πόδια για να ξαναβάλω κάρτα??
De@th L0rd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Τα πρόστιμα γι αυτούς τους λόγους μπαίνουν. Να το σκεφτόμαστε καλά πριν κάνουμε την παρανομία.Και αν την κάνουμε να δεχόμαστε τις συνέπειες κ όχι να το παίζουμε εξυπνάκηδες. Από την στιγμή που κάπου επισημαίνεται ότι απαγορεύται το παρκάρισμα σημαίνει ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Δε θα εκλογικεύσουμε λόγω συνθηκών την παρανομία. Με την ίδια λογική ας αφήσουμε ελεύθερους τους διαρρήκτες στα σπίτια, εφόσον πεινάνε κ δεν έχουν δουλειά να βγάλουν το ψωμί τους. Πες μου, αν ήθελες να παρκάρεις στη λευκή ζώνη για μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ δουλειά,και ήταν όλες πιασμένες από παράνομους που το είχαν αφήσει πάνω από 3 ώρες τα ίδια θα έλεγες; Δε νομίζω...
suspiria Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 για να ξεκαθαριστει λιγο το θεμα.ολες οι κλησεις της δημ.αστυνομιας στις οποιες εχει υποβληθει ενσταση για να σβηστουν περνανε απο τον εισαγγελεα ο οποιος τις ελεγχει.η μονη περιπτωση να σβηστει ειναι να υπαρχει σοβαρος λογος υγειας και εγγραφο απο γιατρο ή νοσοκομειο που να αναφερεται οτι εκεινη την ωρα ο οδηγος ή επιβατης ηταν εκει. τωρα αν δεν πληρωθει κληση ειναι θεμα δημου να στειλει το θεμα στην εφορια και πλεον ολοι οι δημοι το κανουν λογω της οικονομικης τους καταστασης. οποιαδηποτε αλλη μαγκια ειναι να ειχαμε να λεγαμε.ο δημ. αστυνομικος αν ειναι να γραψει αυτα που βλεπει τοτε πρεπει να γραφει 150 κλησεις τη μερα.γραφει τα πιο καραμπινατα ή αυτα που θα του δωσουν εντολη να γραψει.φυσικα εννοειται οτι πρεπει να υπαρχει παραβαση. το να παρκαρει καποιος καφρος μπροστα σε ραμπα αμεα εστω και για 2 λεπτα και να ερθει ενας αναπηρος ή ενας γονιος με το καροτσακι με το παιδι του και να μη μπορει να περασει ειναι παραβαση.το μονο πραγμα που επικαλουνται ολοι μα ολοι ειναι:''να για 2 λεπτα το αφησα!"" αυτα για να μπουν τα πραγματα στη θεση τους.
Isobitis_r Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 ναι παιδες οκ εγω παρκαρισμενος σε λευκες λοριδες ημουν..... δεν υπηρχε ενοχληση για κανεναν.... απλα επρεπε να γραψει ο καφρος, και κριμα που δεν ειδα νωριτερα οτι ελεγε πανω μεσα σε τρεις μερες πας για παραπωνα
Ntinaras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 για να κανο λιγο το δικηγορο του διαβολου,φανταζομαι εχετε παρατηρησει οτι το ελληνικο συστημα γραψιματος ειναι το εξης απο τις 30 μερες του μηνα τις 28 τροχαια,αστυνομια τα ξυνει,και στις 15 και 30 βγαινει και γραφει για να βγαλει κανα λεφτο φυσικα γραφει οτι τη συμφερει,παπακια(υπαρχει περιπτωση ο παπακιας να χει γνωστο να του τη σβησει?),saxoralla(παρομοιως) για παρανομα παρκαρισμενα ειναι αλλη φαση,εχει 300 στη σειρα παρκαρισμενα παρανομα,θα γραψουνε αυτον με τις αθηναικες πινακιδες στην επαρχια. στην αθηνα παλι θα γραψουν 1-2 στη τυχη ετσι για να πουν οτι κατι κανανε,και φυσικα θα γραψουν αυτον που εχει παρκαρει σε πιατσα ταξι,αλλα τις αυτοσχεδιες πιατσες ταξι δεν τις ακουμπανε...δε κανει! οπως επισης δε κανει να γραψουν τα παρανομα παρκαρισμενα εξω απο κλαμπ για να μη χασει κανα λεφτο ο απορος νυχταιος. και ερχομαι εγω ο περιεργος μετα και σκεφτομαι,εχει νοημα να γραφεις μια φορα το μηνα καποιον στη τυχη για 80 ευρω,η μηπως θα ηταν καλυτερα να γραφες καθε μερα ολους και να παιρνες πινακιδες και το προστιμο να ηταν 10 ευρω?
suspiria Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 για να κανο λιγο το δικηγορο του διαβολου,φανταζομαι εχετε παρατηρησει οτι το ελληνικο συστημα γραψιματος ειναι το εξης απο τις 30 μερες του μηνα τις 28 τροχαια,αστυνομια τα ξυνει,και στις 15 και 30 βγαινει και γραφει για να βγαλει κανα λεφτο φυσικα γραφει οτι τη συμφερει,παπακια(υπαρχει περιπτωση ο παπακιας να χει γνωστο να του τη σβησει?),saxoralla(παρομοιως) για παρανομα παρκαρισμενα ειναι αλλη φαση,εχει 300 στη σειρα παρκαρισμενα παρανομα,θα γραψουνε αυτον με τις αθηναικες πινακιδες στην επαρχια. στην αθηνα παλι θα γραψουν 1-2 στη τυχη ετσι για να πουν οτι κατι κανανε,και φυσικα θα γραψουν αυτον που εχει παρκαρει σε πιατσα ταξι,αλλα τις αυτοσχεδιες πιατσες ταξι δεν τις ακουμπανε...δε κανει! οπως επισης δε κανει να γραψουν τα παρανομα παρκαρισμενα εξω απο κλαμπ για να μη χασει κανα λεφτο ο απορος νυχταιος. και ερχομαι εγω ο περιεργος μετα και σκεφτομαι,εχει νοημα να γραφεις μια φορα το μηνα καποιον στη τυχη για 80 ευρω,η μηπως θα ηταν καλυτερα να γραφες καθε μερα ολους και να παιρνες πινακιδες και το προστιμο να ηταν 10 ευρω? κλασικη ελληνικη λογικη καφενειου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.