Προς το περιεχόμενο

Κληση δημοτικης αστυνομιας

lostgravity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλ.της αστυνομιας τις σβηνει πια ο διοικητης και στις δημοτικες ο εισαγγελεας?:P

τωρα για ποιο λογο δημιουργηθηκε δημοτικη αστυνομια δεν το καταλαβαινω περα για να βγαλουν υποχρεωση εκει που δεινουν τις θεσεις..ετσι κ αλλιως τα λεφτα απο τις κλησεις της αστυνομιας(οχι δημοτικης) πανε στον δημο.

τις τιμες απο δημοτικες κλησεις δεν τις ξερω,ουτε τυχων κυρωσεις αν συνδεονται με το διπλωμα.ελπιζω οχι

Παντως πολυ θα ηθελα να δω αν υπαρχει δημαρχος που μοιραζει κλησεις στον δημο του:P λετε να τον ψηφιζαν ξανα?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν εχει σχεση με αυτα που εγραψα

διαφωνεις οτι οι κλησεις ειναι 100% εισπρακτικο?

ναι.

και αν γινεται εισπρακτικο γινεται λογω των εντολων ανωθεν και οχι των αστυνομικων (ελας και δημοτικης)

Δημοσ.

δεν εχει σχεση με αυτα που εγραψα

διαφωνεις οτι οι κλησεις ειναι 100% εισπρακτικο?

δηλ βγαινω εγω μια βολτα και δε μπορω να περπατησω στο πεζοδρομειο απ τα παρκαρισμενα.παιρνω και κανω καταγγελια και ερχονται και γραφουν.ειναι εισπρακτικο αυτο?

δεν ειναι καλο να ειμαστε απολυτοι.ακου 100%!

Δημοσ.

απο τη στιγμη που δεν το σηκωνουν με γερανο η τουλαχιστον να του παρουν πινακιδες δε κερδιζεις απολυτως τιποτα...

κυριως γιατι και αυριο θα ειναι καποιος αλλος εκει.

Δημοσ.

Φιλε μου απο τη στιγμη που θα παρκαρεις σε μερος που απαγορευεται ρισκασεις να σε γραψουν κανονικα οτι και να συμβαινει. Αν θελεις παιρνεις και ταξι αλλα εκει μετα παει το θεμα κοστος -> ρισκο. Εγω παραδειγμα προτιμω να με γραψουν παρα να πληρωσω ταξι πανε-ελα μιας και θα μου βγει ακριβοτερα ή εστω στα ιδια πανω-κατω.

Γνωμη μου ειναι να πληρωσεις την κληση μεσα στο 10ημερο και να εισαι ενταξει.

Δημοσ.

Το θεμα για το οποιο πρεπει να παλεψουμε , και για το οποιο οι Δημοτικες Αστυνομιες και η Τροχαια (με τις κλησεις)και η εφορια με τα συνεχως αυξημενα τελη κυκλοφοριας κλπ ειναι η απεξαρτηση του Ελληνα πολιτη απο το αυτοκινητο του !!!!

Σαφως εγω μιλαω προσωπικα καθοτι ειμαι κατα της μετακινησης με αυτοκινητο στην πολη

Απο την αλλη βεβαια θα μου πειτε για τα ανεπαρκη ΜΜΜ , τις απεργιες , αυτους που μενουν μακρυα κλπ κλπ

αυτα οκ, παει και ερχεται

αλλα εγω σιχαινομια το να παρει το αυτοκινητο καποιος για να παει απο την Τουμπα ξερω γω στο κεντρο για καφε , ενω ανετα μπορει να παρει το λεοφωρειο

Βλεπετε για πολλους ειναι θεμα κυρους prestige και αερα το να κινεισαι με το αυτοκινητο

Αυτα βεβαια ειναι προσωπικα , εγω παλευω και ελπιζω για την καλυτερη ποιοτητα ζωης στα αστικα κεντρα , με λιγοτερα αυτοκινητα και ανθρωπινους δρομους

ας μην ξεχανμε οτι οφειλεται το χαος της πολης για πολλοους θανατους σε ασθενοφορα τα οποια κολλανε στην κινηση , προκαλειται παραγκολυση συγκοινωνιων ( κυριως ΜΜΜ ) απο τους "παρκαρω εδω μωρε για 2 λεπτα να παρω τσιγαρα" κλπ

Δημοσ.

Αυτό πού δέν καταλαβαίνω είναι τό εξής.Μέ ποιά λογική ό κάθε Δήμος οριοθετεί πάνω στόν Δημόσιο δρόμο θέσεις παρκαρίσματος?Δέχομαι ότι είναι παράνομο νά σταθμεύουν οχήματα σέ πεζοδρόμια,πεζόδρομους,ράμπες κ.λ.π.Αλλά είναι απαράδεκτο νά λυμαίνονται τούς δρόμους.Δέν είναι οί πολίτες αγελάδες νά τούς αρμέγουν.Εχουμε υποχρεώσεις ώς πολίτες,αλλά καί ή Πολιτεία έχει υποχρεώσεις στούς πολίτες της.

Δημοσ.

Φαντάζομαι εννοείς κάτι αντίστοιχο με αυτό που γίνεται στον Άγιο Δημήτριο, όπου έχουν οριοθετηθεί με κίτρινες γραμμές θέσεις πάρκινγκ σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους, και μάλιστα τηρώντας τον Κ.Ο.Κ. (απόσταση από στροφή, φανάρι, διάβαση, ράμπα κ.λπ.). Εκτός και αν κατάλαβα λάθος...

Η πολιτεία λοιπόν όπως λές ανάμεσα σε όλα λοιπόν υποχρεούται να ορίζει θέσεις παρκαρίσματος, ή έστω το που μπορούμε να παρκάρουμε νόμιμα. Εφόσον αυτές δεν εμποδίζουν την κυκλοφορία, που βρίσκεις το λάθος; Αν δεν οριοθετήσει τις θέσεις επάνω στον δρόμο, τότε που; B)

Δημοσ.

οχι,εννοει θεσεις νομιμες που τις βαζουν επι πληρωμη.

και συμφωνω οτι ειναι απαραδεκτο

και αν δειτε εκει παντα γραφουνε καθε μερα...

κι απ τη μυγα ξυγκι

Δημοσ.

Τίς νόμιμες εκ της Τροχαίας θέσεις στάθμευσης τίς οριοθετεί ό Δήμος γιά νά τά αρπάξει από τούς πολίτες.Τό κωμικοτραγικό είναι πώς οριοθετούν οί Δήμοι καί θέσεις στάθμευσης σέ δρόμους πού εκ τής Τροχαίας υπάρχουν απαγορευτικά στάσης καί στάθμευσης.Μάλιστα στίς κλήσεις τού Δήμου Αθηναίων,αναγράφεται πώς ή περιοχή στάθμευσης ορίστηκε μέ απόφαση τού Δημοτικού Συμβουλίου.Τελικά ποιός έχει τήν ευθύνη γιά τούς δρόμους καί τήν κίνηση τών οχημάτων?Λαμόγια παντού!!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξερει κανεις να μου πει που μπορώ να παω να πληρωσω μια κληση που μου εκοψαν για παρκαρισμα? Εννοω πχ, σε τραπεζα ή ταχυδρομιο μπορώ;

Thanks

Δημοσ.

δεν γράφει πίσω από την κλήση? δεν έχει κάποιο τηλέφωνο να επικοινωνήσεις?

Αν είναι για Αθήνα τα κεντρικά είναι στην Αγ. Κωνσταντίνου (4 νομίζω) στο κέντρο

Δημοσ.

δηλαδή τι θα κάνει ο κόσμος όποτε έχουν απεργία δεν θα πάει για δουλειά? ή μήμπος να πάω με το αμάξι μέσα στην αθήνα, να μου το κάψουν....

Με αυτη τη λογικη αν δουλευεις προς βορεια προαστια, μη πας με το αμαξι μη στο σπασουν οι φιλαθλοι στο ΟΑΚΑ αν εχει αγωνα.

Το ιδιο προς Καραισκακη μερια,μη πλησιασεις προς φαληρο -πειραια με ταμαξι.

Και φυσικα ποτε μη παρκαρεις σε ακτινα 5 χιλιομετρων απο αστυνομικο τμημα γιατι μπορει να του κανουν επιθεση αναρχικοι και να στο καψουν.

Και γενικοτερα μη το πολυβγαζεις εξω γιατι μπορει και να στο τρακαρουν.

Δημοσ.

Με αυτη τη λογικη αν δουλευεις προς βορεια προαστια, μη πας με το αμαξι μη στο σπασουν οι φιλαθλοι στο ΟΑΚΑ αν εχει αγωνα.

Το ιδιο προς Καραισκακη μερια,μη πλησιασεις προς φαληρο -πειραια με ταμαξι.

Και φυσικα ποτε μη παρκαρεις σε ακτινα 5 χιλιομετρων απο αστυνομικο τμημα γιατι μπορει να του κανουν επιθεση αναρχικοι και να στο καψουν.

Και γενικοτερα μη το πολυβγαζεις εξω γιατι μπορει και να στο τρακαρουν.

Μήπως υπερβάλλεις λίγο ? Για να παρκάρει σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων από αστυνομικό τμήμα πρέπει να βγει από την πόλη :blink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...