Hamurabi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Το μηνυμα μου προφανως ειχε μια δοση ειρωνιας.
zarathustra Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 την βδομαδα που μας περασε πηρα 3 κλησεις για την ιδια παραβαση (παρκαρισμα σε ραμπα - μην την πεσετε αν δεν δειτε πως ειναι η συνολικη εικονα) απο 150€ η μια. μπορει να μου πει κανεις γιατι ο δημος δεν καλεσε την αστυνομια να μου παρει το αυτοκινητο αφου θελει να βοηθησει τους αναπηρους; αντ' αυτου προτιμα να κοψει τα προστιμα ετσι; αυτο δεν ειναι καθαρα εισπρακτικο; ποια ευαισθησια μιλαμε τωρα ρε, ας ειμαστε λιγακι σοβαροι, λιγακι... και αν ανεβει αναπηρος σε εκεινο το τετραγωνο το μονο μου μπορει να κανει ειναι βολτα σε αυτο το πεζοδρομιο. ουτε καν τον γυρο του οικοδομικου τετραγωνου και αν θελει ο δημος ας βαλει δυο παραλληλα καγκελα για να μην παρκαρει κανεις, γιατι στον λογο μου δεν ειδα τιποτα το βραδυ που πηγα να παρκαρω και δεν μου περασε καν απο το μυαλο οτι σε εκεινο το σημειο θα σκεφτει κανεις να φτιαξει ραμπα αναπηρων. ας σηματοδοτησουν καπως τα σημεια ξερω γω, ας βαλουν τα καγκελα, ας κανουν ο,τι αλλο θελουν, αλλα αυτα ειναι καθαρα εισπρακτικα μετρα μην γελιομαστε. στο ιδιο πεζοδρομιο υπαρχουν ραμπες στις γωνιες σε αποσταση 30μετρων. ακομα ακομα, ειμαι ανεργος που θα βρω να πληρωσω 450€ ή εστω το μισο τους; δεν εχω και ο δημος τι λεει για αυτο; το δικιο που θα το βρεις με τετοια δικαιοσυνη που πρεπει να πληρωσεις παλι; ειναι συστημα δικαιου αυτο; για ποια δικαιοσυνη μιλαμε;
mikeK_890 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 κοιταξτε να δειτε εγω με τη σειρα μου συμφωνω με την ελεγχομενη σταθμευση γιατι βοηθαει τον κόσμο που εχει πρόβλημα κ θελει να παει για μια δουλεια για 2-3 ωρες να βρει να παρκαρει σαν ανθρωπος. Ειναι τριτοκοσμικο εν ετει 2011 να πηγαινουμε στο κεντρο με το αυτοκινητο!!ποτε θα το καταλαβουμε αυτο? Απο εκει και περα πρεπει να υπαρχει κ ενα μετρο. Εγω εφαγα κληση την προηγουμενη εβδομαδα ημερα πεμπτη κ ωρα 12 το βραδυ στην πατριαρχου ιωακειμ στο κολωνακι. Αν ειναι δυνατον!ουτε ραμπα εκλεινα, ουτε αντικοινωνικο παρκαρισμα ηταν σε ώρα αιχμης να εμποδιζω την αυξημενη κινηση οπως ειναι το πρωι η το μεσημερι.Κ στο κατω οταν δεν υπηρχε αυτο το δημιουργημα που λεγεται εχεις απολυτηριο λυκειου γινε κ εσυ δημοτκος αστυνομος η αστυνομια δεν εγραφε στην π.ιωακειμ γιατι ακριβως κ τα μαγαζια δουλευαν κ δεν δημιουργουταν προβλημα οπως μεσα στα στενα που επαιρναν κ πινακιδες. Την Πεμπτη το βραδυ εγραψαν ολη την Π/ιωακειμ.Μα ολη! κ μου λεει καποιος οτι δεν ειναι αυτο εισπρακτικο? δλδ ο δημαρχος επιδεικνυει την πολιτικη του βουληση η π.ιωακειμ να εχει 2 λωριδες κυκλοφοριας σε καθε ρευμα το βραδυ της πεμπτης??δεν νομιζω. Γενικα δεν παιρνω κλησεις κ δεν κανω παραβασεις. Κ τωρα εχω αυτη με 80 ευρω!Τι να κανω ?να την πλερωσω?Ουτε δημοτης αθηναιων ειμαι ουτε δου αθηνας. Κανενας γυρω μου δεν πληρωνει κλησεις δημοτικης για τους δικους του λογους κ δεν του εχει ερθει κανενα χαρτι
tsioudiver Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 την βδομαδα που μας περασε πηρα 3 κλησεις για την ιδια παραβαση (παρκαρισμα σε ραμπα - μην την πεσετε αν δεν δειτε πως ειναι η συνολικη εικονα) απο 150€ η μια. (..) ποια ευαισθησια μιλαμε τωρα ρε, ας ειμαστε λιγακι σοβαροι, λιγακι...(..) χμμμ
Ntinaras Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 αμα δεν εχεις λεφτα να πληρωνεις τα προστιμα να μη παρανομεις,και αν φοβασαι μη παρανομησεις καταλαθος να μην οδηγεις καθολου.
akpe Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ρε συ ντινάρα δεν υπάρχει αυτό το παρανομώ "κατα λάθος". Το ακούω συνέχεια ειδικά στην περιοχή μου όπου αν και προάστιο, το να κλείνουν ράμπες, πεζοδρόμια, στροφές, ακόμα και να παρκάρουν χιλιοστά από τον προφυλακτήρα σου είναι καθημερινό. "Δεν είδα τη ράμπα", "δεν πρόσεξα πως ήμουν αγκαλιά στη στροφή", "δεν πρόσεξα ποσο κοντά σου είχα κολλήσει" κ.λπ. Αν δεν έχει ο άλλος την στοιχειώδη έννοια ευθύνης να δει τουλάχιστον αν ενοχλεί/κλείνει κανέναν όταν κατέβει από το αμάξι τότε να πηγαίνει με συγκοινωνίες.
Ntinaras Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 δεν ειναι δικαιολογια,αλλα δεν ειναι το ιδιο να πεις οτι επιτηδες πατησες τον πεζο επειδη δε τον χωνευεις και οτι απλα χαζευες...
Dimitris362 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 θα θελα και γω να ρωτησω. Εφαγα μια κληση στο Ωραιοκαστρο θεσσαλονικης πριν εναμιση χρονο και ανηκω στην α ΔΟΥ που βρισκετε στον βαρδαρη. Ξερει κανεις αν υπαρχει τοκος στην κληση μου εναμιση χρονο μετα και αν θα γινει τιποτα εαν εξακολουθω να την αγνωω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.