paschalia Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ξημερώματα Σαββάτου η Κερατέα ξύπνησε από την πολεμική σειρήνα και τα απανωτά μνματα που εστάλησαν από τον Δήμο για να τρέξει στον χώρο που βρίσκεται η είσοδος για τον δρόμο του Οβριόκαστρου. Εκεί βρίσκονταν ήδη δυνάμεις των ΜΑΤ και είχαν κλείσει την είσοδο και τους γύρω δρόμους που έχουν πρόσβαση για τον χώρο που η κυβέρνηση επέλεξε ΑΝΑΙΤΙΑ να δημιουργήσει την χωματερή. Επί ένα σαββατοκύριακο παλεύουμε με τα ΜΑΤ και οι συμπλοκές κλιμακώνονται. Η συμπεριφορά των αστυνομικών δυνάμεων είναι απαράδεκτη -όπως θα δείτε και στο βίντεο. Αν ξέρετε την Κερατέα,αν ξέρετε το Λαύριο,αν ξέρετε το πόσο όμορφες είναι οι περιοχές εκεί,ελάτε να βοηθήσετε. http://www.youtube.com/watch?v=MTEZmG_zGko&feature=player_embedded
kage Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 απλα το μερος θα υποβαθμιστει ακομη περισσοτερο...μιας και ανατολικα ειναι ολα τα αυθερετα που ο βοθρος αδειαζει στην Θαλασσα. μαλλον θα πρεπει να μαθετε τι ειδους χυτα θελουν να φτιαξουν...
paschalia Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δεν είναι υποβαθμισμένη περιοχή τα μέρη εδώ γύρω. Δεν στα έχουν πει καλά.
Mika Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξερω για την Κερατέα αλλά το Λαυριο μια χαρα το υποβαθμισανε... και αυτα δεν μου τα χουν πει, εγω τα ειδα με τα ματια μου. Κατι τα μεταλλεία, κάτι το εργοστάσιο της ΔΕΗ, κάτι τα πλαστικά, το αφήσανε και ρήμαξε. κρίμα γιατι ειναι πολύ γραφικό.
paschalia Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Στο Λαύριο θα γίνει λιμάνι παιδιά . Για ποια υποβάθμιση μιλάτε ? Τα φιλέτα της Ανατολικής Αττικής είναι οι περιοχές μας αυτή την στιγμή. (Και του Λεκανοπεδίου γενικότερα) Δεν αξίζουν τέτοια τύχη.
matafrago Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δεν θα τους περασει , δε θα μας κανουν και εμας Λιοσια...Να σου πω εσενα kage , που ξερεις εσυ πως ειναι η Κερατεα και το Λαυριο ,εχεις ερθει ποτε??Μαλλον εσυ πρεπει να μαθεις για ποιες περιοχες μιλαμε και τη ΧΥΤΑ θελουν να φτιαξουν..Αντε μπαινει ο καθε ΑΣΧΕΤΟΣ και λεει τα δικα του..
Whiteyez Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Η συμπεριφορά των αστυνομικών δυνάμεων είναι απαράδεκτη -όπως θα δείτε και στο βίντεο. Ενώ η συμπεριφορά των κατοίκων ήταν υποδειγματική έτσι. Επίθεση με πέτρες ξύλα και μολότοφ, αυτοί οι κουκουλοφόροι πως ξεφυτρώνουν παντού και πάντα ε.
Rabican Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 matafrago αντιλαμβανομαι την οργη σου, ομως με το να εχεις επιθετικο τονο στα λεγομενα σου δεν κερδιζεις τιποτε απολυτως.
Mika Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Στο Λαύριο θα γίνει λιμάνι παιδιά . Για ποια υποβάθμιση μιλάτε ? Μιλαω κυριως για την υποβαθμιση κυριως στην περιοχη του Θωρικού.
paschalia Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Γουαηταηζ,όχι δεν είναι. Αλλά όταν υπερασπίζεσαι τα εδάφη σου και είσαι άμαχος πληθυσμός για πες μου τις εναλλακτικές ? Είναι παράνομο το ότι ήρθαν. Αυτή την στιγμή ο δήμαρχος -αυτός που θέλανε να ξεκάνουν μην αφήνοντας τους συγχωριανούς του να τον πλησιάσουν για να τον συνεφέρουν- είναι στα δικαστήρια και αγωνίζεται αλλιώς.
Whiteyez Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ο άμαχος πληθυσμός είναι οι κάτοικοι που πυροβολούσαν στον αέρα;
insomniaK Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ πάντως συμφωνώ να γίνει ΧΥΤΑ στην Κερατέα και μπράβο σε 2 υπουργούς που ξέρουν το πολιτικό κόστος και δεν κώλωσαν για μια χούφτα ψήφους. Πρέπει να δούμε πως αυτό το έργο θα δώσει ουσιαστική λύση για τα σκουπίδια 5.000.000, το θέλουμε ή όχι ή "θυσία" μίας περιοχής μπρος στο γενικό καλό είναι αναμενόμενη απώλεια. Το θυσία σε εισαγωγικά, διότι αν κρίνω από Λιόσια, θα υπάρχουν και αρκετά ανταποδοτικά μέτρα για την τοπική κοινωνία. Αυτό που έχω απορία, είναι ποια περιοχή προκρίνουν οι Κεραταίοι για ΧΥΤΑ;
De@th L0rd Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Πότε θα καταλάβουν κάποιοι ότι όταν κρατάνε κάμερα και τραβάνε πλάνα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ? και όχι να το παίζουν αφηγητές. Εμένα προσωπικά με νευριάζει αυτό που ακούω, και μόνο με το πλευρό των αδικημένων δε με βάζει.
paschalia Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Γουαητ,αν θες να δεις, ιδίοις όμμασι,ποιος είναι τι,έλα μια βόλτα. Θα ξεχωρίσεις εύκολα τον άμαχο πληθυσμό.
lary7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Γιατι βρε κερατεωτες, τα δικα σας σκουπιδια εχετε καμια κρυφη μεθοδο και τα μετατρεπεται σε λουλουδια? Τι εγινε, η αυθαίρετουπολη Α. Αττικη εγινε το στολιδι της Ελλαδος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.