Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση σχετικα με προβλημα...πληροφοριες

kyriakos70

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με καποιο προβλημα που εχω που να απευθηνθω αν υπαρχει καποιο forum κτλ. εχει καιρο που μαζευονται το βραδυ κατω απο το σπιτι μου ατομα και με καποιον "αρχηγα" (μεγαλης ηλικιας απο τη φωνη του) και ατομα νεαρης ηλικιας με εκφοβιζουν και με τρομοκρατουν (θα σε φαμε, θα σε κομματιασουμε, μη μας προκαλεις) χωρις καποιο συγκεκριμενο λογο, εχω τρομοκρατηθει δεν ξερω τι να κανω, πειτε μου να κανω που να απευθηνθω, στην αστυνομια δεν μπορω γιατι οποτε βγαινω εξω δεν βλεπω κανενα οι βλεπω ατομα να τρεχουν και να κρυβονατι, πηρα καποια φορα την αστυνομια και περνουσε καποιο περιπολικο τωρα σταματησε. Υπαρχει καποιο forum η φορεας να αποτανθω?

Ευχαριστω

Κυριακος

• Moderators
Δημοσ.

Αστυνομια. Pure and simple. Περιγραφη περιστατικου και θα κινηθουν αναλογα. Υποθετω εισαι επαρχια?

• Moderators
Δημοσ.

Πως είναι δυνατόν αυτό; Μήπως έκανες κάτι και δεν το γνωρίζεις; :unsure:

Α ναι, σωστο κι αυτο. Βασικα με βαση τις απειλες (που φανταζομαι θα ειναι τυπου: "Θα δεις ρε *λογοκρισια* τι θα παθεις που *σημειο που μας ενδιαφερει*) ισως καταλαβεις και ποιοι ειναι.

Δημοσ.

Δεν τους τραβάς με τίποτα κάμερες οπότε να μπορείς να τους "καρφώσεις κανονικά";

παρανομο... εκτός αν βάλει ειδικη σήμανση στο χώρο σε ευδιάκριτα σημεία. για τέτοιες περιπτώσεις ωστόσο υπάρει το τμήμα εκβιαστών της ΕΛΑΣ οποτε ας πάρει εκεί προτού έρθουν ουτως ώστε όταν έρθουν να τους πάρει απευθείας τηλέφωνο και να ειναι κ ενημερωμενοι... Ακόμη, αν ξερεος ποιοοι ειναι μπορουν να γίνουν ασφαλιστικα μέτρα

Δημοσ.

Πάρε ένα σπαθί ρέπλικα του γκάνταλφ και βγές έξω γυμνός μόνο με μια ναζιστική σημαία στους ώμους και αρβύλες και κυνήγησέ τους κραδαίνοντας το σπαθί και ουρλιάζοντας. Δε θα περνάει ούτε ο ταχυδρόμος έξω απ το σπίτι σου μετά.

Δημοσ.

Πάρε ένα σπαθί ρέπλικα του γκάνταλφ και βγές έξω γυμνός μόνο με μια ναζιστική σημαία στους ώμους και αρβύλες και κυνήγησέ τους κραδαίνοντας το σπαθί και ουρλιάζοντας. Δε θα περνάει ούτε ο ταχυδρόμος έξω απ το σπίτι σου μετά.

Κατι σαν τον Πετροχειλο στο "σεξ πιστολς γκεγκε"?

Δημοσ.

Κατι σαν τον Πετροχειλο στο "σεξ πιστολς γκεγκε"?

Ναι κάτι μεταξύ αυτού, american history Χ και helms deep σκεφτόμουν και βγήκε ό,τι έγραψα παραπάνω. Αλλά χωρίς σώβρακο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...