devilfish Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα ξερει κανεις αν αυτη η καρτα ειναι καλη?? LEVEL ONE WNC-0600 N_ONE WIRELESS PCI CARD το modem μαλλον θα το βαλω στα 10 μετρα απο τον υπολογιστη που θα εχω την καρτα με δυο τοιχους αναμεσα λετε να εχω προβλημα??? ευχαριστω εκ τον προτερων
AiWaaa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα ξερει κανεις αν αυτη η καρτα ειναι καλη?? LEVEL ONE WNC-0600 N_ONE WIRELESS PCI CARD το modem μαλλον θα το βαλω στα 10 μετρα απο τον υπολογιστη που θα εχω την καρτα με δυο τοιχους αναμεσα λετε να εχω προβλημα??? ευχαριστω εκ τον προτερων Δεν θα έχεις μεγάλο πρόβλημα.. Απλα μην περιμένεις τρελλές ταχύτητες..
devilfish Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 οκ ευχαριστω απο ταχυτητες δεν με πειραζει γιατι 2mbps εχω οποτε δεν νμζω να υπαρχει προβλημα σε αυτην την ταχυτητα
AiWaaa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 οκ ευχαριστω απο ταχυτητες δεν με πειραζει γιατι 2mbps εχω οποτε δεν νμζω να υπαρχει προβλημα σε αυτην την ταχυτητα Μια χαρά θα εισαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.