savvvas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα!θέλω να αγοράσω κάτι ποτά από το ιντερνετ.συγκεκριμένα,absinthe από το www.alandia.de. είναι απολύτως νόμιμη η αγορά?να μη φοβάμαι δηλαδή? Ή υπάρχει περίπτωση να μου ανοίξουν το δέμα και να έχω προβλήματα? είμαι ψιλοάσχετος με τις αγορές μέσω ιντερνετ και θέλω την βοηθεια σας.
Toufas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Οχι, μιας και ειναι μεσα στην Ε.Ε. Το absynth δεν θα το προτεινα μιας και δεν εχει σχεση με αυτο που εχεις δει/ακουσει απο το 99% του κοσμου εκει εξω.
savvvas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Οχι, μιας και ειναι μεσα στην Ε.Ε. Το absynth δεν θα το προτεινα μιας και δεν εχει σχεση με αυτο που εχεις δει/ακουσει απο το 99% του κοσμου εκει εξω. οκ.αλλο θέμα είναι σχετικά με την ποιότητα του absinthe.δηλαδή επιτρέπεται το absinthe στην Ελλάδα ε?
Toufas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Το absinthe σκεψου το σαν τον χυμο πορτοκαλι που βαζεις νερο για να το πιεις. Δεν πινεται σκετο/σφηνακια. Θελει νερο, κυβους ζαχαρη και ενα τρυπητό κουταλι (νερο αρκετο, οχι σταγονες) Οι ψυχοτροπικες ιδιοτητες που καποτε ειχε, δεν υπαρχουν πλεον (περαν απο αυτης του αλκοολ)
savvvas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Το absinthe σκεψου το σαν τον χυμο πορτοκαλι που βαζεις νερο για να το πιεις. Δεν πινεται σκετο/σφηνακια. Θελει νερο, κυβους ζαχαρη και ενα τρυπητό κουταλι (νερο αρκετο, οχι σταγονες) Οι ψυχοτροπικες ιδιοτητες που καποτε ειχε, δεν υπαρχουν πλεον (περαν απο αυτης του αλκοολ) οπότε μπορω να το παραγγειλω αφοβα...
savvvas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 καλησπέρα!λοιπον παρήγγειλα κάποια ποτά τελικά από το www.alandia.de πλήρωσα κανονικά μέσω πιστωτικής,και μου είπαν πως μέσα στις επόμενες 2-3 εργάσιμες,θα λάβω email με τα στοιχεία του δέματος.η παραγγελία έγινε στις 16 δεκέμβρη,αλλά ακόμα να λάβω email.τους έστειλα εγώ email ρωτόντας τους σχετικά με την παραγγελία,αλλά ακομα δεν απάντησαν.υπάρχει περίπτωση να μην μου τα στειλουν?
Ather Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Από όσο θυμάμαι το αλκοόλ έχει και άλλη φορολογία πέρα από το κλασσικό ΦΠΑ, οπότε δε γνωρίζω αν θα το σταματήσουν στο τελωνείο. Αντίστοιχο παράδειγμα υπάρχει με τα αυτοκίνητα, όπου έρχονται μεν από ΕΕ αλλά έχουν έξτρα φόρο.
kage Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 poteen+cocoroco βρισκουμε καπου ελλαδα? http://en.wikipedia.org/wiki/Abv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.