Προς το περιεχόμενο

Δωρο ΟΑΕΔ

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να κάνω κι εγώ μια σχετική ερώτηση.

εγώ που θα πάρω επίδομα για πρώτη φορά στις 27 δεκ. δικαιούμαι δώρο ή όχι. δεν πιστεύω να το έχασα για λίγες μέρες :angry:

Δημοσ.

cyber_katsarida δεν το έχασες για λίγες μέρες. Το έχασες για αρκετούς μήνες.

Το ποσό στο δώρο εξαρτάται από τους μήνες που ήσουν εγγεγραμμένος στο ταμείο. Αν εξαργύρωσες όλες τις "επιταγές", τότε θα πάρεις τα 454,25, διαφορετικά το αντίστοιχο ποσοστό.

Δημοσ.

Το ποσό στο δώρο εξαρτάται από τους μήνες που ήσουν εγγεγραμμένος στο ταμείο. Αν εξαργύρωσες όλες τις "επιταγές", τότε θα πάρεις τα 454,25, διαφορετικά το αντίστοιχο ποσοστό.

Πως πάει το ποσοστό? Εγώ π.χ. αύριο είναι να πάω για το 6ο μου επίδομα, τι έξτρα να περιμένω πάνω-κάτω, το 1/6 ή μλκ λέω?

Δημοσ.

Εγώ μπήκα ταμείο για 5 μήνες. Από Ιούνιο έως και Οκτώβρη (δηλαδή 150 ημέρες). Όμως 18/9 έγινε η πρόσληψη μου, άρα πήρα ταμείο για 108 ημέρες. Και όντως στην τράπεζα έγινε κατάθεση 327,06. Δηλαδή τα 108/150.

Δεν γνωρίζω τί γίνεται αν το ταμείο "τρέχει" κατά τη διάρκεια του δώρου. Λογικά, θα πιστωθεί ολόκληρο το ποσό και εφόσον διακοπεί πριν την κανονική λήξη του, θα αφαιρεθει στη συνέχεια το αντίστοιχο ποσοστό του... Το τελευταίο είναι υπόθεση.

scullyist, προφανώς εσύ θα πάρεις ολόκληρο το ποσό, αφού εξακολουθείς και παίρνεις ταμείο.

Δημοσ.

Ενημέρωση μιας και πήγα σήμερα, ότι το δώρο μπαίνει αυτόματα στους λογαριασμούς (είχε μπει ήδη) και δεν χρειάζεται να δώσεις παρουσία στον οαεδ γι'αυτό. Επίσης έγραφαν ότι το ίδιο ισχύει και για τα επιδόματα που είναι από 14 του μηνός και μετά (μέχρι και 2/1/11 αν θυμάμαι καλά, το 14 και μετά σίγουρο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...