Προς το περιεχόμενο

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον τίποτα δεν είναι γραφτό και τίποτα προκαθορισμένο, πρόκειται για μια σειρά από πιθανότητες - τυχαία γεγονότα τα οποία αρχικά κατηγοριοποιούμε σαν δυστυχή ή ευτυχή. Από κει και πέρα (μιλώντας για δυστυχή γεγονότα), αν κάποιος πιστεύει σε... κακά μάτια κτλ, δημιουργεί υποσυνείδητα μόνος του καταστάσεις για να συνεχιστεί η κακή μέρα. Θέλω να πω πως δεν υπάρχει κάποια κοσμική δύναμη που να αποφασίζει πως θα πάει η μέρα του καθενός, παρά μόνο ο άνθρωπος που μπορεί να πέσει θύμα συγκυριών ή και να υπάρξει κατασκευαστής της ίδιας του της γκαντεμιάς. Το "κακό προαίσθημα" στην ουσία δεν είναι..προαίσθημα καθώς προέρχεται απο, μερική έστω, γνώση. Πχ ξυπνάς με hangover και έχεις κακό προαίσθημα για την πορεία της ημέρας; Εφόσον ξυπνάς με αρνητική ψυχολογία, είναι πολύ πιθανό, επηρεασμένος από αυτήν, να μην σου πάει καλά η μέρα.

Πριν από μια ώρα μου χύθηκε αρκετός καφές ακριβώς δίπλα απο το laptop. Ίσως να πρέπει μερικές φορές να σκεφτόμαστε και το κακό που θα μπορούσε να έχει γίνει και όχι μόνο αυτό που έγινε.

Τέτοιες απαντήσεις θέλω, απλά στο πιο επιστημονικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...