hal9001 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 οταν παω και πληρωνω λογαριασμους ΔΕΗ στα ΕΛΤΑ της περιοχης μου, εχω παρατηρησει οτι κρατανε προμηθεια 1,15 νομιζω. θελω να μαθω κατα ποσο ειναι νομιμο αυτο και με ποια αιτιολογια κρατανε προμηθεια απο πληρωμη λογαριασμου. επισης την τελευταια φορα πηγα στα κεντρικα της ΔΕΗ στο παγκρατι και ΔΕΝ πληρωσα προμηθεια.. αρα την προμηθεια την χρεωνουν τα ΕΛΤΑ? τι παιζει ?
cyber_katsarida Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 δεν είναι μόνο στα ΕΛΤΑ αλλά και σε πολλές τράπεζες. και επίσης έχει να κάνει με τι λογαριασμό πληρώνεις και που το πληρώνεις (σε ποιά τράπεζα). πχ αν πληρώσεις ένα λογαριασμό τηλεφώνου σε μια τράπεζα μπορέι να σου κρατήσουν 0,8€, σε μια άλλη 1€. οι τιμές είναι τυχαίες. και ίδιο και μέσω web. πχ. όταν είχα forthnet Πλήρωνα μέσω web εθνική χωρίς κάποια χρέωση. η hol Νομίζω μέσω της ίδιας τράπεζας έχει 0,2€. ίσως έχει κάποια βάση. γιατί να κάνει η τράπεζα ή τα ΕΛΤΑ την εξυπηρέτηση τσάμπα αφού τα λεφτά δε πάνε σε αυτούς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.