Προς το περιεχόμενο

Τη συμβουλη σας Παρακαλω!

Evil_Skullman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω δοκιμασει να το βαλω και στην αλλη pci και παλι δε λειτουργησε.Απο αλλα pc που εχω εμπειριες συνηθως συνδεεις την καρτα απανω και παιζει αυτη εδω ειναι πεισματαρα.Ξεκινω τις δοκιμες που προτεινετε παραπανω.

Δημοσ.

H onboard δε γινεται disable.Exei ή auto ή Enable.Εχει windows 7 ultimate gr x64.

πηγαινε ''πινακα ελεγχου/υλικο και ηχος/οθονη'', αριστερα ''αλλαγη ρυθμισεων οθονης'' και μετα πατα δεξια ''εντοπισμος''

ποσα παραθυρακια σου δειχνει?

απο κατω εκει που λεει οθονη πατα το βελακι,ποσες επιλογες σου εχει και τι γραφει;

Δημοσ.

Εχει μονο μια οθονη και μου γραφει 1. (Προεπιλεγμενη οθονη)

πατησες εντοπισμο, ετσι;

τοτε οπως ειπες κι εσυ πριν ειναι θεμα bios.αν βαλεις καμια φωτογραφια θα ειναι ευκολοτερο να βοηθησουμε.

Δημοσ.

Μπορεί μέσα από τα Windows με disable της onboard.

λογικά τότε θα παίξει χωρίς να χρειαστεί τίποτα άλλο. αν υπάρχει κάποιο θέμα με τα bios το πολύ πολύ να χρεαστεί να γίνει reset..

Δημοσ.

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ BIOS ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΜ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ....

Δημοσ.

Exω βγαλει και τη μπαταρια και παλι τα ιδια...Οταν λες να το επαναφερω εννοεις Flash bios ή επαναφορα σε default?

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ

Δημοσ.

sorry για το of topic αλλά msakis01 τα κεφαλαία στην γλώσσα του Internet σημαίνει ότι φωνάζεις και επιπλέον είναι κουραστικά στο διάβασμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...