Προς το περιεχόμενο

Σκέφτομαι να βάλω Hol αξίζει?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.....Το τελευταίο καιρό λόγο καλύτερης προσφοράς σκέφτομαι να βάλω Hol. Δεν ξέρω αν αξίζει όμως να αλλάξω τον Οτέ.... :huh: :huh: :huh: :huh: Δεν γνωρίζω αν είναι καλή εταιρία και πόσο ποιοτικό είναι το δίκτυο της. Δεν έχω ακούσει κάτι για την Hol. Παρακαλώ αν είστε συνδρομητές πείτε μου.Αν δεν είστε και έχετε ακούσει πείτε μου και σεις. Αν υπάρχει καλύταρη εταιρία και προσφορά θα με υποχρεώνα τε αν μου λέγατε...... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.....Το τελευταίο καιρό λόγο καλύτερης προσφοράς σκέφτομαι να βάλω Hol. Δεν ξέρω αν αξίζει όμως να αλλάξω τον Οτέ.... :huh: :huh: :huh: :huh: Δεν γνωρίζω αν είναι καλή εταιρία και πόσο ποιοτικό είναι το δίκτυο της. Δεν έχω ακούσει κάτι για την Hol. Παρακαλώ αν είστε συνδρομητές πείτε μου.Αν δεν είστε και έχετε ακούσει πείτε μου και σεις. Αν υπάρχει καλύταρη εταιρία και προσφορά θα με υποχρεώνα τε αν μου λέγατε...... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Καλημερα εχω την χολ εδω και 3 χρονια και ειμαι ευχαριστημενος.

Τωρα απο θεμα ταχυτητας δεν εχω παραπονο κατεβαζω με 1,7 και το θεμα ειναι πως ειμαι απο επαρχια και δεν ξερω τι γινετε σε μεγαλες πολεις οπως αθηνα και θεσσαλονικη.Αυτο παντος που γνωριζω και απο forun Νο1 ειναι ο οτε και μετα ειναι η χολ.Παντως θα σε συμβουλευα μακρια απο forthnet kai tellas.Και αν τελικα αποφασισεις να πας χολ να τους πεις το τηλεφωνο να στο βαλουν μεσω μπριζας οπως του οτε παρα μεσω voip γιατι με το voip κανει πολλα προβληματα και αν σου κοπει το ρευμα δεν θα χεις τηλ.Αυτα απο μενα....

Δημοσ.

Και γω ειχα το ιδιο διλημα οσπου τελικα εβαλα οτε ειναι παραπανω τα λεφτα αλλα δεν εχω απολυτος κανενα προβλημα.Ειναι αναλογα και τη θες να κανεις πχ εγω παιζω πολυ online παιχνιδια και ο οτε ειναι ο καλυτερος σε σταθεροτιτα απο του αλλους παροχους και με τα χaμηλοτερα ping

Δημοσ.

Τηλεόραση έχει ένα HOL TV αλλά δε λέει. Αν θες τηλεόραση δες ΟΤΕ ή forthnet που έχει μαζί nova. Από εκεί και πέρα κοιτάς τι θες να έχεις και πόσο σημαντική είναι η τηλεόραση στο πακέτο που θες. Προσωπικά πιστεύω πως το πακέτο του ΟΤΕ είναι ακόμα πολύ νωρίς για να θεωρηθεί καλό...

Δημοσ.

Το πακέτο της hol με TV πλέον δεν διατίθεται. Οπότε οι επιλογές είναι η nova και το connx. Μεταξύ των δύο καλύτερο νομίζω πως είναι η nova και λόγω προγράμματος και επειδή δεν πατάει πάνω στην γραμμή adsl και δεν τρώει bandwidth

Δημοσ.
Μεταξύ των δύο καλύτερο νομίζω πως είναι η nova και λόγω προγράμματος και επειδή δεν πατάει πάνω στην γραμμή adsl και δεν τρώει bandwidth

Έχε υπόψη σου ότι έχει και κάποιες προσφορέςπου τρέχουν μέχρι 15/01. Αν είναι να πάρεις κάτι, πάρτο πριν λήξει και πληρώνεις εξοπλισμό άδικα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχε υπόψη σου ότι έχει και κάποιες προσφορέςπου τρέχουν μέχρι 15/01. Αν είναι να πάρεις κάτι, πάρτο πριν λήξει και πληρώνεις εξοπλισμό άδικα.

Παντως σε ενα φορουμ που διαβασα τελευταια , αντιμετωπιζουν μεγαλο προβλημα συνδρομητες βαζοντας νοβα με την προσφορα της φορτηνετ στον αποδικοποιητη που δινει δωρεαν να τους κανει αρκετα restart...

Δημοσ.

Νομίζω κάνουν αναβαθμίσεις τώρα στη Nova και ίσως γι'αυτό. Πάντως από γνωστούς που έχουν πάρει τον 865 νομίζω πως έχω ακούσει καλά λόγια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...