anrim27 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Υπαρχει καποιο software ωστε να εκτυπωνω ενα pdf ή μια φωτογραφια(που ειναι εγχρωμα και τα δυο) με μαυρο μελανι μονο? (Αν εχει καποια σχεση εχω το HPphotosmart C4180)
karmen1983 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Πήγαινε στον εκτυπωτή σου. Πάτα δεξί κλίκ και πήγαινε ιδιότητες. Κάπου θα δεις μία επιλογή "gray scale" πάτα την και θα τυπώνει μόνο με το μαύρο μελάνι ανεξάρτητα αν η σελίδα έχει χρώμα ή όχι
isay Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Πήγαινε στον εκτυπωτή σου. Πάτα δεξί κλίκ και πήγαινε ιδιότητες. Κάπου θα δεις μία επιλογή "gray scale" πάτα την και θα τυπώνει μόνο με το μαύρο μελάνι ανεξάρτητα αν η σελίδα έχει χρώμα ή όχι Karmen το gray scale δε σημαίνει οτι χρησιμοποιείται μόνο το μάυρο μελανι, οσο κι αν ακουγεται λογικό. Κάποιοι HP έχουν ένα ακόμα «τικ» για να χρησιμοποιήσουν ΜΟΝΟ το μαύρο μελάνι. @anrim27 Όπως καταλαβαίνεις δεν ειναι θέμα software αλλα ιδιοτήτων εκτύπωσης.
anrim27 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μιλησα για software,με το σκεπτικο μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα που να μετατρεπει τετοια αρχεια(pdf,εικονες-φωτογραφειες) σε ασπρομαυρα.Το ειχα ψαξει παντως και δεν ειχα βρει καποια επιλογη για εκτυπωση με μαυρο μελανι μονο για τετειου ειδους αρχεια.Αυριο θα παω να αγορασω μελανια(ή να τα γεμισω μαλλον) θα το ξαναψαξω.... και τα ξαναλεμε. σας ευχαριστω ολους.
isay Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Το ζήτημα σου ήταν να μετατρέψεις pdf σε ασπρόμαυρα ή να εκτυπώσεις σε εκτυπωτη που έχει τελειώσει κάποιο χρώμα (οχι το μαυρο) γιατί δεν σε αφήνει να εκτυπώσεις;
anrim27 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Ο σκοπος μου ειναι να εκτυπωσω καποια pdf (σκαναρισμενες χειρογραφες σημειωσεις με μπλε στυλο) στο εκτυπωτη μου που εχει τελειωσει το 'πολυχρωμο' μελανι και εχει μονο μαυρο. Η εκτυπωση που θα κανω δεν με ενδιαφερει να ειναι 'πολυχρωμη'. Θα προτιμουσα να ειναι ασπρομαυρη
isay Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Κατανοητό. Τότε το grayscale που σου υπέδειξε η karmen ειναι αρκετή.
nikomas50 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Αν δε με γελά η μνήμη μου το SolidConverter έκανε αυτό που ζητάς.
anrim27 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 karmen1983 δεν βρηκα κατι σχετικο με gray scale στις ιδιοτητες του εκτυπωτη.Ισως αυτη η επιλογη δεν ειναι διαθεσιμη σε ολους τους εκτυπωτες? nikomas50 με αυτο το προγραμμα μετετρεπω καθε αρχειο(pdf) σε word και το εκτυπωνω με μαυρο μελανι μονο.Πολυ καλο,thanks. Σας ευχαριστω πολυ ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.