Προς το περιεχόμενο

Σε ποια σταση κοιμοσαστε?

insomnian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αλλο πραγμα ο κωλος, ο κωλος ειναι σχεδιασμενος για να καθομαστε. Τα βυζια ομως ειναι ευαισθητα, εδω βαζεις και σουτιεν για να μην πεσουν.

καλα μυθος ειναι οτι το σουτιεν αποτρεπει απο το βυζι να πεσει. και δεν ειναι τοσο ευαισθητα οσο νομιζεις.

Δημοσ.

Ανασκελα ομως ειναι η χειροτερη σταση για να σου πιαστει η αναπνοη (ξερεις, το θεμα με τη "μορα" οπου το πνευμα καθεται στο στηθος σου και δεν μπορεις να αναπνευσεις κλπ). Τουλαχιστον εγω ο αντιμετωπιζω συνεχεια (πνευμα βεβαια δεν ειδα, αλλα οτι δεν μπορουσα να αναπνευσω το καταλαβαινα πολυ καλα).

http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis

Δεν έχει σχέση με την στάση. Το'χω πάθει και μπρούμυτα-στο πλάι :P

Δημοσ.

Στριφογυριζω, περνοντας απο οποιαδηποτε πιθανη σταση, και αποκοιμιεμαι με οποια λαχει. Και φυσικα στον υπνο μου συνεχιζω την περιστροφη, αν και πιο χαλαρα-αργα.

Δημοσ.

λοιπον για να τελειωνουμε, εγω εχω βυζια κι εσεις δεν εχετε, ξερω καλυτερα απ οτι εσεις. τελεια και παυλα ειτε με πιστευετε ειτε οχι, το θεμα εχει οπως το θετω εγω.

Να τα δούμε!

Ον τοπικ: Κοιμάμαι στο αριστερό πλευρό με το σώμα γερμένο προς το μπρούμητο, και το αριστερό χέρι κάτω απ' το μαξιλάρι. Όταν κοιμάμαι ανάσκελα ροχαλίζω.

Δημοσ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis

Δεν έχει σχέση με την στάση. Το'χω πάθει και μπρούμυτα-στο πλάι :P

Ναι αλλα στα πλαγια δεν μπορει να κατσει η γρια, ενω ανασκελα θα κατσει στο στηθος να σε πλακωσει :)

Παντως και στο αρθρο στο Possible causes γραφει οτι "Sleeping in a face upwards or supine position", δε γραφει για αλλες στασεις.

Ισως και να ειναι, εμενα παντως δεν μου εχει τυχει, αντιθετα αν ξεχαστω και κοιμηθω ανασκελα, το εχω σιγουρο το πλακωμα.

Δημοσ.

καλα μυθος ειναι οτι το σουτιεν αποτρεπει απο το βυζι να πεσει. και δεν ειναι τοσο ευαισθητα οσο νομιζεις.

και γιατι το φορανε τοτε το σουτιεν, για πλακα?

Δημοσ.

η πτωση επερχεται με την ηλικια γτ αδυνατιζουν οι μυες. αμα δεν φοραει καθολου μια γυναικα δυναμωνουν οι γυρω μυες και γινεται και πιο στητο. το θεμα ειναι οτι ειναι αβολο να μην φορας καθολου σουτιεν ειδικα με τις εντονες κινησεις.

Δημοσ.

post-tits-or-gtfo.png

Εγω παντως με θυμαμαι να κοπανιεμαι στον υπνο μου , να ξυπναω με μουδιασμενα-παραλυταφαση χερια κλπ οποτε δε νομιζω να εχω μια συγκεκριμενη σταση.

Δημοσ.

αμα δεν φοραει καθολου μια γυναικα δυναμωνουν οι γυρω μυες και γινεται και πιο στητο..

Η πιο τρελη θεωρια που εχω ακουσει ποτε :D "Μη φορατε σουτιεν για να εχετε στητο στηθος"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...