g_alkis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Οι Αφρικανές (και λοιπές φυλές μη "δυτικού" τύπου) που δεν φοράνε σουτιέν ποτέ, παίζουν ποδόσφαιρο με τα βυζιά τους από τα 20 τους. Επιστημονικά τεκμηριωμένο. Συνέχισε να αποδεικνύεις οτι δεν έχεις ιδέα. Έχει γούστο.
athlios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 δεν ειναι τρελη εχει λογικη. Δωρακι για τα Χριστουγεννα Και μενα μου φαινεται απιθανο να μεινουν στητα χωρις κατι να τα κραταει , εκτος αν καταλαβα λαθος και εννοεις μονο για καποιες ωρες η κατι τετοιο.
anthony_88 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Εγω κοιμαμαι ανασκελα. Αλλα αν ξυπνησω το πρωι ξερω γω για κατουρημα μετα ο υπνος με παιρνει πιο ωραια αν ξαπλωσω στο πλαι, προς τα δεξια με το χερι κατι απο το μαξιλαρι. Επισης, μουδιαζει το χερι μου πολλες φορες κ μεχρι να κυκλοφορησει το αιμα, ειναι λες και ειναι το χερι αλλουνου. Πολυ creepy φαση...
BadBoy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Ρε σταματήστε να μιλάτε για τον ύπνο, άλλο είναι το θέμα μας.
Erwdios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Η πιο τρελη θεωρια που εχω ακουσει ποτε "Μη φορατε σουτιεν για να εχετε στητο στηθος" Εμένα μου αρέσει αυτή η θεωρία πάντως. Και στην τελική αν είναι να πέσουν θα τα σηκώσουμε εμείς με τα χέρια μας. Ότι πέφτει, σηκώνεται (το τούμπαλην δε μας αφορά)
DhZou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Ρε σταματήστε να μιλάτε για τον ύπνο, άλλο είναι το θέμα μας. Τα βυζά!
anthony_88 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Ζητω ταπεινα συγγνωμη. Ειδα τον τιτλο του θεματος και απαντησα εχοντας παραλειψει να διαβασω τα τελευταια μηνυματα. Και παλι συγγνωμη...
christiana78 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα πάλι τα δικά μου ψιλοπιέζονται μπρούμητα , αλλάμάλλον φταίει που έχω χαμηλό μαξιλάρι.. αριστερά βλέπω εφιάλτες... δεξιά δεν βολεύομαι... ανάσκελα ροχαλίζω σαν φορτηγατζής... τελικά δε ξέρω πως καταλήγω...
Erwdios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα πάλι τα δικά μου ψιλοπιέζονται μπρούμητα , αλλάμάλλον φταίει που έχω χαμηλό μαξιλάρι.. αριστερά βλέπω εφιάλτες... δεξιά δεν βολεύομαι... ανάσκελα ροχαλίζω σαν φορτηγατζής... τελικά δε ξέρω πως καταλήγω... Εχμ, sorry που θα γίνω αδιάκριτος, αλλά αν όλα αυτά συμβαίνουν απλά στον ύπνο σου, στο sex τι γίνεται...?
christiana78 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Εχμ, sorry που θα γίνω αδιάκριτος, αλλά αν όλα αυτά συμβαίνουν απλά στον ύπνο σου, στο sex τι γίνεται...? Οπως είπα , δεν ξέρω πως καταλήγω
evabb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Οι Αφρικανές (και λοιπές φυλές μη "δυτικού" τύπου) που δεν φοράνε σουτιέν ποτέ, παίζουν ποδόσφαιρο με τα βυζιά τους από τα 20 τους. Επιστημονικά τεκμηριωμένο. Συνέχισε να αποδεικνύεις οτι δεν έχεις ιδέα. Έχει γούστο. να σου υπενθυμίσω ότι σε όλες αυτές τις φυλές κάνουν παιδιά στα 13-14 άρα μην απορείς που τα βυζιά τους φτάνουν στα γόνατα τους στα 20
evabb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 e ναι. μετά από 4 παιδιά που έχουν ξεζουμίσει τα βυζιά τους ούτε ο φουστάνος δεν τις γλιτώνει
Vintage Jewel Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μερικες φορες κοιμαμαι οπως εχουν τα ποδια τους τα βατραχια ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ συνηθως ομως τυλιγομαι σα σαλιγκαρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.