Προς το περιεχόμενο

δεν ανοιγει η οθονη?? γιατι??

eftimis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χερετω ολουσ του φιλουσ ...¨

σημερα συνδεσα καποια κοματια γεια να φτιαξο εναν υπολογιστη που μονταρα το κουτι του εδο και λιγο καιρο.....

ενο ταχω συνδεσει ολα σωστα κατα την γνομη μου... οταν παω να αναψω τον υπολιστη ενο ανιγουν ολα κανονικα και λειτουργουν η οθονη δεν μου αναβει......δοκιμασα την καρτα και σε αλλο πσ και δουλεψε οποτε δεν φταει αυτο αλλαξα τροφοδοτικο ομος και παλι δεν αναψε... (η οθονη)

βοηθεια δοστε μου τα φοτα σας γιατι μεχρι την δευτερα θα πρεπει να το παραδοσω επιδει ειναι σχολικο project.......

S-O-S

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν οι συνδέσεις είναι σωστά και η κάρτα δουλεύει αφού τη δοκίμασες. Δοκίμασε και μία νέα οθόνη για αρχή. (και η οθόνη στη παροχή ρεύματος ε; Ακούγεται γελοίο αλλά, την έχουμε πατήσει αρκετές φορές και ψαχνόμαστε για άλλα)

Δημοσ.

διστιχος φιλε μου δεν ιπαρχει αλλη διαθεσιμη οθονη ....

στο ρευμα ειναι σιγουρα το ελεν3α

δεν 3ερο πιο ειναι το προβλημα αλλα και σε αλλα πσ που εχο φτιαξει μου τοχει 3ανακανει ...και μετα στο ασχετο που τα ξανασινδεα... ολα κλ.....δεν 3ερο πραγματικα τι φταιει.... :unsure:

Δημοσ.

ΦΙΛΗΗΗΗΗΗ :(

ήχο περίεργο δεν ακούς, κανένα μπιπ ας πούμε; Φουρφούρια και όλα λειτουργούν κανονικά

όπως λες. Η κάρτα είναι δοκιμασμένη και αλλού. Το καλό θα ήτανε να μπορούσες να το τσεκάρεις με μία άλλη οθόνη.

Τα λαμπάκια της οθόνης ανάβουν;

Δημοσ.

xaxaxa

δοκιμασα την οθονη σε αλλο πσ και ολα κλ ...ολα τα παντα δουλευουν και τα φοτακια στην οθονη αλλα δεν αναβει... :( τι μπορει να φταιει καμια αλλη ιδεα???

Δημοσ.

eftimi αφού λες ότι τον ακούς να δουλεύει κανονικά άσχετα αν δεν έχεις εικόνα. Αν τον αφήσεις ακούς από τα ηχεία το ηχητικό σήμα των windows;

Δημοσ.

επισης να σημιοθει οτι το πσ δεν το ανιγο απο το κουμπι του κουτιου αλα απο το κουμπι πανο στην μοβο ....

αλλα δεν νομιζο να παιζει ρολο γτ και στο αλλο πσ που δοκιμασα την οθονη δεν ιπρχε προβλημα....

Δημοσ.

eftimi αφού λες ότι τον ακούς να δουλεύει κανονικά άσχετα αν δεν έχεις εικόνα. Αν τον αφήσεις ακούς από τα ηχεία το ηχητικό σήμα των windows;

ειναι αδιος ο σκληρος.... :unsure:

Δημοσ.

κάνε μου μία χάρη. Βγάλε το pc από τη πρίζα. Και πάτα για λίγο το κουμπί εκκίνησης σα να θες να τον ανοίξεις.

Ψάξε πάνω στη μητρική και έχει μία μπαταρία. Βγάλε την για ένα λεπτό και ξαναβάλτην.

Μετά ξαναδοκίμασε και δες

Δημοσ.

τα δοκιμασα και τα δυο αλλα τπτ...

αν κτλβ κλ την μπαταρια την βγαζω ενο ειναι κληστο το πσ....

δεν 3ερω αν παιζει ρολο αλλα ειχε clocaristh λιγο το συστημα αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα τοτε.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...