eftimis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 eftimi έβγαλες την κάρτα οθόνης/γραφικών να τη δοκιμάσεις σε άλλη υποδοχή; ναι τοχω δοκιμασει και αυτο...και εχω πλεον απελπιστειιιιιι
msakis01 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 eftimi έβγαλες την κάρτα οθόνης/γραφικών να τη δοκιμάσεις σε άλλη υποδοχή; Αυτο θα του συμβουλευα και εγω στο παρακατω βημα , και επισης να δοκιμαζε αλλη πηγη συνσεσης απο dvi σε vga η το αντιστροφο...
karmen1983 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Άλλη κάρτα παίζει; Ή μπα; Αν όχι απογοητεύομαι και εγώ
eftimis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 δοκιμασα και αλλη μια καρτα ακριβως ιδιο μοντελο αλλα τπτ τα ιδια...... λετε να φταιει που τον ειχα κλοκαρει παλια??
msakis01 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 δοκιμασα και αλλη μια καρτα ακριβως ιδιο μοντελο αλλα τπτ τα ιδια...... λετε να φταιει που τον ειχα κλοκαρει παλια?? Δεν αποκλειετε εκτος και αν τα παιξε η μητρικη
karmen1983 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Με τα "clocaristh" δε τα πάω καλά. Καλό θα είναι αν βρεις άλλη κάρτα, διαφορετικό μοντέλο να τη δοκιμάσεις. Ίσως δε του αρέσει το συγκεκριμένο μοντέλο τι να πω; Το ότι ξεκινάει κανονικά όπως λες και δεν έχεις εικόνα, το πρόβλημα εστιάζεται εκεί. Αν ήταν μνήμες θα άκουγες μπιπ για παράδειγμα. Φυσικά για να λες ότι έχεις στήσει και άλλα pc, παίρνω de facto ότι ξέρεις τι κάνεις και πως τα έχεις συνδέσει.
skim045 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Ίσως να τα έπαιξε η θύρα pcie αφού λες οτι δοκίμασες και άλλη κάρτα γραφικών. Έχει onboard κάρτα γραφικών η μητρική για να κάνεις και μία δοκιμή απο εκεί. Επίσης να φταίει το κλοκαρισμα δεν νομίζω. Λίγο δύσκολο.
eftimis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 να φορτοσω τα windows να δουμε μηποσ παι3ει τπτ....
eftimis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Με τα "clocaristh" δε τα πάω καλά. Καλό θα είναι αν βρεις άλλη κάρτα, διαφορετικό μοντέλο να τη δοκιμάσεις. Ίσως δε του αρέσει το συγκεκριμένο μοντέλο τι να πω; Το ότι ξεκινάει κανονικά όπως λες και δεν έχεις εικόνα, το πρόβλημα εστιάζεται εκεί. Αν ήταν μνήμες θα άκουγες μπιπ για παράδειγμα. Φυσικά για να λες ότι έχεις στήσει και άλλα pc, παίρνω de facto ότι ξέρεις τι κάνεις και πως τα έχεις συνδέσει. παντος θα προσπαθησω να βρω μια... αλλα με την ιδια δουλευε και παλια ...on board δεν εχει..
karmen1983 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 φλασιά! Καλώδιο που πάει από την οθόνη στην κάρτα έχεις άλλο;
eftimis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 oxi αλλα θα εχω λογικα αυριο τοχω στο αλλο σπιτι...παντος με το ιδιο καλοδιο στην ιδια καρτα γραφικων αλλα σε αλλο πψ αναψε κανονικα οποτε δεν νομιζο να ειναι αυτο...
skim045 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Ε πέτα τον απο το παράθυρο Xaxaxaxaxa. Πολύ φοβάμαι οτι είναι η θύρα pcie όπως σου είπα.
karmen1983 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Xaxaxaxaxa. Πολύ φοβάμαι οτι είναι η θύρα pcie όπως σου είπα. Ας μου τον φέρει εδώ και θα του πω έγω του πισιού τι του φταίει. Ε μαααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.