mixalis papadak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μπαίνει ένας ληστής σε μια τράπεζα. Λέει στον ταμία να του δώσει όλα τα λεφτά. Ο ταμίας τα δίνει και εκείνος τον πυροβολεί. Φεύγοντας λέει στον 1ο πελάτη: Είδες τίποτα? Απάντηση: - Ε βέβαια είδα. Τον πυροβολεί Λέει στον 2ο πελάτη : Εσύ είδες τίποτα ; Απάντηση: - Ε κάτι λίγα είδα. Τον πυροβολεί κι αυτόν! Γυρνάει στον 3ο πελάτη και του λέει: Εσύ είδες τίποτα? Απάντηση: - Εγώ δεν είδα τίποτα, αλλά η γυναίκα μου από ' δω... τα είδε όλα !
mixalis papadak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ήταν ένα ζευγάρι που ήταν παντρεμένο επί 20 χρόνια. Κάθε φορά που έκαναν έρωτα, ο σύζυγος πάντα επέμενε να κλείνουν τα φώτα. Μετά από 20 χρόνια γάμου, η γυναίκα αισθανόταν ότι αυτό ήταν γελοίο! Καθώς έπρεπε να βρει έναν τρόπο να του ξεκόψει αυτή τη συνήθεια, ένα βράδυ και κατά τη διάρκεια μιας ξέφρενης και ρομαντικής συνεύρεσης, άναψε τα φώτα. Κοίταξε προς τα κάτω.... και είδε ότι ο άντρας της κρατούσε μία συσκευή ηδονής... ένα δονητή!!! Μαλακό, υπέροχο και μεγαλύτερο από ένα αληθινό πέος. Εκείνη τη στιγμή τρελάθηκε. "Βρε ανίκανε, άχρηστε", του φώναξε, "Πως μπορούσες να μου λες ψέματα τόσα χρόνια;Εχεις να δώσεις πολλές εξήγήσεις!" Ο σύζυγος την κοίταξε στα μάτια και με ψυχραιμία απάντησε: "Εγώ να σου εξηγήσω για το δονητή.... Εσύ θα μου εξηγήσεις για τα παιδιά;"
mixalis papadak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ηταν κάποτε ο Μητσάρας άνεργος και άφραγκος έψαχνε για δουλειά με κύριο προσόν του τις πολλές γνωριμίες που... είχε. Πάει στο Σημίτη και του λέει: - Κωστάκη βόλεψέ με κάπου γιατί έχω μείνει άφραγκος και η γυναίκα μου φωνάζει. - Εντάξει ρε Μητσάρα, πάρε μια συστατική επιστολή και πήγαινε στο διευθυντή της Ντασό στη Γαλλία (Κατασκευαστές αεροπλάνων). Πάει στη Γαλλία βλέπει το διευθυντή και του λέει: - Είμαι ο πασίγνωστος Μητσάρας και μ έστειλε ο Κωστάκης ο Σημίτης για δουλειά. - Βεβαίως βεβαίως έχω ειδοποιηθεί κιόλας από τον πρωθυπουργό σας και μου είπε τα καλύτερα λόγια για σας. Για πείτε μου λοιπόν τι γνώσεις έχετε γύρω από τα αεροπλάνα; - Τίποτα! - Από επιστημονικές γνώσεις; - Τίποτα!! - Από τεχνικές γνώσεις; - Τίποτα!! - Απο Η/Υ; - Σκράπας!!! - Καλά και τι ξέρεις; - Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δουλέψει ποτέ στη ζωή μου αλλά έχω πολλές γνωριμίες!!! - Τι να τις κάνω τις γνωριμίες λέει εκνευρισμένος ο διευθυντής αλλά σκέφτεται καλύτερα και αποφασίζει να τον προσλάβει ως θυρωρό μην χαλάσει και τις σχέσεις του με την Ελλάδα. Μετά από 1 μήνα δουλειά στο πολυτελές θυρωρείο της Ντασό καταφτάνει μια λιμουζίνα και βγαίνει από μέσα ο Καντάφι. - Μουαμάρ!! κολλητέ τι κάνεις εδώ λέει ο Μητσάρας. - Μητσάρα λεβεντιά πόσο χαίρομαι που σε βλέπω αλλά εσύ τι κάνεις εδώ; - Δουλεύω κανά μήνα εδώ. - Εγώ ήρθα να διαπραγματευτώ τιμή για 100 αεροπλάνα. - Ε τότε θα τα πάρεις από την εταιρεία μου, τόσα χρόνια φίλοι είμαστε. - Αυτό εννοείται σύντροφε και όντως ο Καντάφι αγοράζει 100 αεροπλάνα τρίβοντας τα χέρια του από ικανοποίηση ο διευθυντής. Μετά από 3 μήνες καταφτάνει μια λιμουζίνα στο θυρωρείο του Μητσάρα και βγαίνει απο μέσα ο Κλίντον. - Μπιλ!!! - Μητσάρα!!! Δεν το πιστεύω, τι κάνεις εδώ; - Δουλεύω 4 μήνες εδώ. - Να φανταστείς ότι μόλις χθες μιλούσαμε με τη Χίλαρυ για σένα ότι χάθηκες ρε αδερφάκι μου. - Δουλειές, δουλειές Μπιλάρα μου και αν ήρθες για αεροπλάνα θα τα πάρεις από την εταιρεία μου. Εντάξει; - Φυσικά, απαντά ο Κλίντον και παραγγέλνει 300 αεροπλάνα. Βλέπει το σκηνικό ο διευθυντής και μένει άναυδος. Πάει στον Μητσάρα και του λέει: - Καλά ρε αδερφάκι μου όλους τους ξέρεις; - Δεν υπάρχει άνθρωπος στο πλανήτη που να μην με ξέρει. - Σιγά μη ξέρεις και το Πάπα. - Με το Πάπα φάγαμε ψωμί και αλάτι μαζί και λες να μην τον ξέρω; - Αποκλείεται. - Αμα γουστάρεις αφεντικό να βάλουμε ένα στοιχηματάκι, ένα συμβολικό ποσό όμως γιατί είμαι και μεροκαματιάρης ότι αύριο που θα έρθει στη Γαλλία για περιοδεία θα είμαι δίπλα στο βήμα και αγκαλιαστούμε και θα φιληθούμε κιόλας και εσύ θα είσαι απο κάτω να μας δείς. - Εντάξει απαντάει ο διευθυντής και φεύγει. Την επόμενη μέρα ήρθε ο πάπας χαμός στη Γαλλία για την υποδοχή του και κάτω από το βήμα που θα μίλαγε ο Πάπας βρίσκεται όλη η ελίτ της Γαλλίας καθώς και ο διευθυντής της Ντασό και μάλιστα μπροστά μπροστά για να επιβεβαιώσει και το στοίχημα που έχει με τον Μητσάρα. Πράγματι βγαίνει ο πάπας υποβασταζόμενος από τον ΜΗΤΣΑΡΑ! Αγκαλιές, φιλιά και κακό με τον Μητσάρα και κάγκελο ο διευθυντής! Οπότε εκεί που μίλαγε ο πάπας και έλεγε τα δικά του βλέπει ο Μητσάρας το αφεντικό του να λιποθυμάει. Κατεβαίνει κάτω τον αρχίζει στις μπούφλες του ρίχνει νερό για να συνέλθει, συνέρχεται και λέει στον Μητσάρα: - Εντάξει ρε Μητσάρα το στοίχημα το έχασα αλλά λιποθύμησα για άλλο λόγο. - Για ποιό λόγο ρε αφεντικό; - Από πίσω μου καθότανε ο πρωθυπουργός της Μογγολίας και τι μου λέει ρε Μητσάρα; - Τι σου λέει ρε αφεντικό; - Εκείνος ο τύπος με τη καπελάρα και τη κόκκινη ποδιά ΔΙΠΛΑ απο τον ΜΗΤΣΑΡΑ ποιός είναι;;;;
mixalis papadak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από Hal9000, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος ΟΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ ΣΥΡΜΟΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ............ by Athanassios Paouris on Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:25 μ.μ. Εμβρόντητο σχεδόν το σύνολον της Ελληνικής κοινωνίας, έγινε πρόσφατα μάρτυρας ακούγωντας αρχισυνδικαλιστή του ΟΣΕ να απειλή, ότι θα κάψει το πρώτο ιδιωτικό βαγόνι που θα μπει στις ράγες. Κι αναρωτέμαι: Είναι δυνατόν να εκτοξεύει κάποιος τέτοιου είδους απειλές και να μην εγκαλείται από την Πολιτεία; Δηλαδή, ο καθένας από εμάς μπορεί να απειλεί με έκνομες πράξεις και να συνεχίζει το βίο του απρόσκοπτα, σαν να μην συνέβη το παραμικρό; Είναι δυνατόν η "ανοχή" μας ως κοινωνία, να φτάνει σε αυτό το σημείο; Είναι προφανές πλέον, ότι πρέπει επειγόντως να γίνουν αλλαγές στον ΟΣΕ. Κάθε χρόνο ο Οργανισμός αυτός μας βάζει μέσα μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα να τον έχουμε ήδη πληρώσει με 12 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο ΟΣΕ είναι μία ανοικτή πληγή και είναι "ποινικό αδίκημα" το γεγονός, ότι οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις άφησαν την κατάσταση να φτάσει στο σημείο που έφτασε. Θα μου πείτε ότι αντί να ασχολούνται με τον ΟΣΕ, ασχολιόντουσαν με τις προμήθειες του Οργανισμού, και κατ' επέκταση αυτές της Siemens......... Ο καθένας από εμάς θέλει να προασπίσει τα κεκτημένα του, ή εν πάση περιπτώσει ότι θεωρεί κεκτημένο, κι αυτό είναι θεμιτό. Από την άλλη πλευρά, τις ζημιές του ΟΣΕ δεν τις πληρώνει κάποιος κάτοικος άλλου πλανήτη. Εμείς τις πληρώνουμε, και είναι καιρός να δούμε τι ακριβώς είναι αυτό που πληρώνουμε, και για ποιόν λόγο. Η κατάσταση στον ΟΣΕ έχει ξεφύγει εδώ και μια πενταετία περίπου, από τα όρια της παραφροσύνης και κινείται ήδη εντός της ζώνης του παραλόγου. Ένας δημόσιος Οργανισμός έχει γίνει βορά πάσης φύσεως δημοσίων αρπακτικών και έχει ουσιαστικά διαλυθεί. Εκτός κι αν δεν είναι αλήθεια, όλα αυτά που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας (πέρα από το αυστηρά λογιστικό μέρος και το μεγάλο θέμα των προμηθειών), για το ότι εργαζόμενοι έκαναν ιδιωτικά δρομολόγια, παρ΄ότι παίρνουν μέχρι και επίδομα "έγκαιρης προσέλευσης", και ότι ομάδες εργαζομένων της ζημιογόνας αυτής επιχείρησης φτάνουν να παίρνουν μέχρι και 100.000 ευρώ το χρόνο....... Που ήταν αυτά τα "περιβόητα" συνδικάτα όταν τα διαλυτικά αυτά φαινόμενα προκαλούσαν το αίσθημα κάθε σοβαρού έλληνα πολίτη και φορολογούμενου; Με τι ηθικό ανάστημα σήμερα μας λένε ότι δεν δέχονται το παραμικρό, και ποιος θα πληρώσει εν τέλει τα "κεκτημένα" τους; Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί είναι ότι ο εργοδότης τους, που είμαστε εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες, και ότι όταν λένε ότι θα βρεθούν απέναντι σε κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού της εταιρείας, είναι σαν να ανοίγουν πόλεμο με την κοινωνία. Έχουν καταλάβει οι εργατοπατέρες το ότι αν τα χρέη και οι σπατάλες στον ΟΣΕ είχαν δοθεί σε οδικά έργα η χώρα θα ήταν αγνώριστη και το κόστος των μετακινήσεων πολύ χαμηλότερο, γιατί με τα μεγάλα οδικά έργα μειώνεται σημαντικά ο χρόνος μετακίνησης; Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι δεινόσαυροι του ΟΣΕ είναι πως ο ρόλος των σιδηροδρόμων έχει αρχίσει και φθίνει. Ο κόσμος έχει πλέον άλλες λύσεις. ΚΤΕΛ που πάνε και στην πιο απόμακρη γωνιά, Ιδιωτικά αυτοκίνητα που όσο κι αν ακρίβυνε η βενζίνη παραμένουν το πλέον πρόσφορο μέσον μετακίνησης, πιο γρήγορο και πιο αποτελεσματικό Αλλά ας υποθέσουμε πως τα κίνητρα των εργατοπατέρων είναι υγιή, και πραγματικά νειάζονται για τον οργανισμό αλλά και για το καλό της κοινωνίας που τους δίνει ψωμί. Έχουν κάποιες προτάσεις για να διατηρηθεί ο οργανισμός ως έχει; Να γίνει ανταγωνιστικός και να μην χάνει χρήματα που εμείς θα κληθούμε να καλύψουμε; Έχουν κάποια πρόταση για το πώς θα κάνουν και πάλι τους σιδηρόδρομους ελκυστικούς; Δεν είναι όμως τα δικά τους δικαιώματα που καταπατώνται, αλλά τα δικαιώματα των υπολοίπων ελλήνων πολιτών. Τις ζημιές του ΟΣΕ θα τις πληρώσουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι αφελείς, και αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα που απαιτούνται θα λείψουν από κάπου αλλού. Ποιος τους είπε λοιπόν, ότι αυτοί είναι σημαντικότεροι από τον οποιονδήποτε άλλον και ότι θα πρέπει με τα δικά μας λεφτά να ζουν στη νιρβάνα τους; Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να απειλούν ανοικτά για πράξεις που για τον οποιονδήποτε άλλο πολίτη σημαίνει άμεση επέμβαση του νόμου; Ποιοι είναι αυτοί που ενδεχομένως πιστεύουν ότι είναι υπεράνω του νόμου; ΝΑΙ! Τις αλλαγές στον ΟΣΕ τις επιβάλλει η τρόικα. Κι αυτό είναι ΝΤΡΟΠΗ! Το ότι δεν τολμήσαμε μέχρι σήμερα να ασχοληθούμε με τα αυτονόητα. Ότι χρειάστηκε να έρθει η τρόικα, για να μας πει ότι ο ΟΣΕ δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί πλέον με αυτό τον τρόπο................ ................................ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ.ΠΑΟΥΡΗΣ...............
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μεταφερσου http://www.insomnia.gr/topic/633-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86%CE%BF%CF%81/
mixalis papadak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από Hal9000, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Στο ΑΒ Βασιλόπουλος υπάρχει Δοχείο όπου μπορείς να ρίχνεις το τηγανισμένο λάδι. Υπάρχει εταιρεία που το συγκεντρώνει και το μετατρέπει σε Βιοκαύσιμα : http://www.revive.gr/ Είναι πολύ απλό : Χρησιμοποιήστε ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι Από coca cola π.χ. 2 lt όπου θα συγκεντρώνεται τα χρησιμοποιημένα Λάδια και όταν γεμίσει κάνετε μια βόλτα από το ΑΒ και το αδειάζετε Στον ειδικό κάδο. Στο συγκεκριμένο super market λειτουργεί κέντρο ανακύκλωσης όπου Μπορείτε επίσης να ανακυκλώνετε χαρτί, πλαστικό, γυαλί, αλουμίνιο, μικρές ηλεκτρικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, μπαταρίες. Χρησιμοποιημένο λάδι στο νεροχύτη της κουζίνας... Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορούμε να κάνουμε. Γιατί το κάνουμε? Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανείς για να μας πει το σωστό τρόπο. Γι αυτό λοιπόν, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τοποθετούμε το λάδι σε ένα πλαστικό μπουκάλι (νερού, αναψυκτικού), να το κλείνουμε καλά και να το πετάμε στα κανονικά σκουπίδια.. Και αυτό, γιατί ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ ΜΟΛΥΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟΥ, ποσότητα η οποία είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες ενός ατόμου σε νερό για 14 χρόνια !!!. Αν επιλέξεις να προωθήσεις αυτό το μήνυμα στους φίλους σου, το περιβάλλον θα σε ευγνωμονεί. Στο κάτω-κάτω είναι καλό για όλους μας !!! Γιώργος Καρούντζος Χημικός. Μηχ., PhD Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ΣΕΥ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
mixalis papadak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 > Μια φορά κάποιος πήγε να > επισκεφτεί τον γιαπωνέζο φίλο > και γείτονά του > > που είχε χτυπήσει σε > αυτοκινητιστικό. Ήταν στην > Μονάδα Εντατικής > > Θεραπείας. Με το που έφτασε > τον είδε ξαπλωμένο και > καλωδιωμένο. > > Καλώδια παντού... Στεκόταν > εκεί, δίπλα στο κρεβάτι του φίλου > του, > > σιωπηλός και κοίταζε τα > ρυτιδιασμένα του μάτια καθώς > εκείνος > > αναπαυόταν ήρεμα, > συνδεδεμένος με όλα εκείνα τα > μηχανήματα. > > > > Ξαφνικά, κάποια στιγμή, ο > γιαπωνέζος πετάχτηκε και με > γουρλωμένα μάτια > > φώναξε: > > "SAKARO AOTA NAKAMY ANYOBA, SUSHI MASHUTA!!!" > > > > Μετά από αυτό, εξέπνευσε και > πέρασε σε μια καλύτερη ζωή... > > > > Οι τελευταίες λέξεις του > νεκρού πια φίλου του, έμειναν > ανεξίτηλες στη > > μνήμη του πρωταγωνιστή της > ιστορίας μας. Στην κηδεία του > πλησίασε τη > > μητέρα του και τη χήρα > γυναίκα του, τις αγκάλιασε και > τους είπε: > > > > --Κυρία Fumiko και κυρία Shakita, ο > αγαπημένος μας Fuyiro, λίγο πριν > > ξεψυχήσει μου είπε την εξής > φράση που δεν μπορώ να βγάλω από > το μυαλό > > μου: > > "SAKARO AOTA NAKAMY ANYOBA, SUSHI MASHUTA!!!" > > > > --Και δεν ξέρω τι ήθελε να πει. > > > > Η μητέρα του Fuyiro σχεδόν > έμεινε στον τόπο και η χήρα > κοίταξε τον > > γείτονα έντρομη. Ο τύπος > επέμεινε: > > > > --Τι ήθελε να πει με αυτές τις > λέξεις, κυρία Shakita; > > > > Η χήρα τον κοίταξε θυμωμένη > και του απάντησε: > > "ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ > ΟΞΥΓΟΝΟΥ, ΗΛΙΘΙΕ!!!"
evabb Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Και αυτό, γιατί ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ ΜΟΛΥΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟΥ, ποσότητα η οποία είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες ενός ατόμου σε νερό για 14 χρόνια !!!. αυτο κι αν ειναι ανεκδοτο
mixalis papadak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Περίπτωση Πρώτη Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα καταγωγής του, όπου και διαμένει, επειδή έχει αποκτήσει ξένη (Κολομβιανή) υπηκοότητα; 1. Απελαύνεται από την χώρα. 2. Φυλακίζεται. 3. Του στερούνται τα πολιτικά του δικαιώματα. 4. Πληρώνει βαρύ χρηματικό πρόστιμο. 5. Πληρώνει 14.000 δρχ. στη χώρα αυτή και.... 6. Γίνεται Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Αθηνών, Υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής Οικονομίας (1982-1985), Διοικητής Εμπορικής Τράπεζας (1981-1982), Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας (1979-1981), διευθυντής του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών(2001 έως σήμερα ). Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ! Το όνομα αυτού Κωστής Βαΐτσoς Άλλη περίπτωση Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα καταγωγής; 1. Στιγματίζεται ως φυγόστρατος. 2.. Δεν του επιτρέπεται να εργαστεί στο δημόσιο. 3. Δεν του επιτρέπεται η κατοχή όπλου. 4. Πληρώνει για να μην υπηρετήσει 29.000δρχ. 5. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ και έχει υπό τις εντολές του ολόκληρο το στράτευμα, προχωρεί σε συμφωνίες αγορών πολεμικού υλικού πολλών εκατομμυρίων Ευρώ, την ώρα που εάν του δώσουν ένα G3, θα το πιάσει από την κάνη. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ , ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ! Το όνομα αυτού Άκης Τσοχατζόπουλος Υπάρχει και άλλη μία... Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα του προφασιζόμενος όπως ομολόγησε, δύο φορές τον επικίνδυνο τρελό ώστε να τον βγάλουν Ι-5 για βαριά ψυχικά νοσήματα με τάσεις αυτοκτονίας; (Πράγμα που έγινε) 1. Οδηγείται σε ψυχιατρική κλινική έως να θεραπευτεί. 2. Δεν του δίνεται άδεια οδήγησης 3. Δεν του επιτρέπεται να αποκτήσει άδεια οπλοφορίας / οπλοκατοχής 4. Γίνεται ο πιο καλοπληρωμένος δημοσιογράφος της Ελλάδος με 80.000.000 δρχ. συμβόλαιο τον μήνα, οδηγεί πανάκριβα JEEP, απέκτησε όπλο χωρίς προφανώς χαρτί ψυχιάτρου, απέκτησε δεύτερο όπλο, δήλωσε απώλεια του πρώτου όπλου , μετά από λίγο διάστημα δήλωσε απώλεια του δεύτερου όπλου, και τελικά το κράτος του έδωσε άδεια για τρίτο! Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ , ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ! Το όνομα αυτού Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή «Ταρζάν» Δεν τελειώσαμε.... Κι άλλη μια... Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα του παριστάνοντας επίσης τον τρελό; 1. Εισάγεται σε κλινική για θεραπεία. 2.Του χορηγούνται ψυχοφάρμακα. 3. Δεν μπορεί να εργαστεί στο δημόσιο. 4. Δεν μπορεί να καταλάβει υπεύθυνη διοικητική θέση οπουδήποτε. 5. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Ως υπουργός μάλιστα , εκτός από την ΑΕΠΙ , υποχρέωσε (δια νόμου παρακαλώ) να πληρώνουν όλοι όσοι έχουν στο κατάστημα τους ακόμη και ένα.... ραδιόφωνο... εκτός από την ΑΕΠΙ και την.... Ενωση Μουσικοσυνθετών Ελλάδος. Ποιά είναι αυτή; Κάποιοι μουσικοσυνθέτες που δεν ήθελαν την ΑΕΠΙ για δικούς τους λόγους έφτιαξαν αυτή την περιβόητη... ένωση που βγαίνει και χαρατσώνει όπως η ΑΕΠΙ!!! Διπλό χαράτσι για το ίδιο θέμα ! Γιατί έχουν μουσική στο κατάστημά τους!!! Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΧΗ! Το όνομα αυτού Θάνος Μικρούτσικος.... Ο Θεός να τα έχει καλά αυτά τα λαμόγια !
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Copy paste ολου του inbox προβλεπεται...
suspiria Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μια πίτσα σπέσιαλ και μια κόκα κόλα εφτασεεεεε!!!!!!!!!
mixalis papadak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ......... -------- Κλήση από το... υπερπέραν Δυο φίλοι συζητούν: - Ρε Θανάση, εσύ πιστεύεις στη μετενσάρκωση; - Τι είναι μετενσάρκωση; - Ε αυτό που λένε ότι άμα πεθάνεις, ξαναγυρίζεις στη γη με άλλη μορφή, σαν ζώο ας πούμε ή σαν φυτό και κάτι τέτοια ... - Δεν το ξέρω το θέμα ... - Τότε, θα κάνουμε μια συμφωνία. Όποιος πεθάνει πρώτος, θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον άλλο και να του πει τι γίνεται εκεί πάνω,αν όλα αυτά είναι αλήθεια και αν ξαναγυρίζει κανείς εδώ κάτω με άλλη μορφή. - Εντάξει φίλε, έτσι θα γίνει! Μετά από χρόνια, πεθαίνει ο Θανάσης πρώτος και ο φίλος του περιμένει να δει αν θα είναι συνεπής στη συμφωνία τους κι αν θα επιδιώξει να επικοινωνήσει μαζί του. Μήνες μετά από τη κηδεία, όπως κοιμότανε στο κρεβάτι του ακούει κάποιον να τον φωνάζει με τρομερή φωνή... - Ναι; - Έλα φιλάρα, ο Θανάσης είμαι. Δεν επικοινώνησα μαζί σου τόσο καιρό γιατί είχα πάθει υπερκόπωση.... Ο άλλος ενθουσιάζεται που ακούει το φίλο του μετά από τόσο καιρό και αρχίζει να τον ρωτάει: - Πώς περνάς ρε Θανασάρα, τι γίνεται εκεί πάνω; - Ζωή και κότα φίλε μου... Ξυπνάω το πρωί, τρώω, μετά κάνω έρωτα, μετά ξανά τρώω, ξανακάνω έρωτα... Αυτό γίνεται από το πρωί μέχρι το βράδυ! Όλο φαγητό και έρωτα είναι η ζωή μου... - Βρε Θανάση μου πολύ ωραία είναι η ζωή στον παράδεισο… - Ποιόν Παράδεισο ρε φίλε; Κόκορας σε ορνιθοτροφείο στα Μέγαρα είμαι
suspiria Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 αλλαξε το spesial.ετσι (special) γραφεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.