Προς το περιεχόμενο

Gaming Ποντικί

Ultron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@_BASSstarlet_ και εγώ με τα ακροδάχτυλα το πιάνω αλλά δε έχω κανένα πρόβλημα. βασικά και όταν surfaro έτσι το κρατάω, μου φαίνεται κάπως περίεργο να ακουμπά η παλάμη

@maik42 transformer είχα μικρός, δε τα θέλω πάλι :D

το ποντίκι δε το ξέρω/δε το έχω χρησιμοποιήσει αλλά από ομορφιά/design δε θα το έπαιρνα με τίποτα

Δημοσ.

απο την razer παλια ειχα κατεβασει ολοκληρο guide που εξηγει τι για το πως το πιανεις κλπ.ουσιαστικα ειναι τι σε βολευει...οταν παιζω σοβαρα gatherakia κλπ παιζω χωρις να ακουμπαω την παλαμη μου φαινεται εχω καλυτερη αποκριση ετσι.Στο surf κλπ ομως ακουμπαω την παλαμη.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν σου αρέσει αυτό αλλά το είχα πάρει φθηνότερα όταν ήταν στην προσφορά των Crazy Sundays και προσωπικά μου άρεσε

Δημοσ.

@_BASSstarlet_ και εγώ με τα ακροδάχτυλα το πιάνω αλλά δε έχω κανένα πρόβλημα. βασικά και όταν surfaro έτσι το κρατάω, μου φαίνεται κάπως περίεργο να ακουμπά η παλάμη

@maik42 transformer είχα μικρός, δε τα θέλω πάλι :D

το ποντίκι δε το ξέρω/δε το έχω χρησιμοποιήσει αλλά από ομορφιά/design δε θα το έπαιρνα με τίποτα

Πλακα πλακα να ξυπνησεις καμια μερα και να το δεις να γινει ο Bumblebee,αντε να τον κρυψεις μετα. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...