Προς το περιεχόμενο

toshiba Satellite A500-1HK κανει για παιχνιδια

gtr4460

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια θελω να παρω αυτο το λαπτοπ εδω τοσηιβα Satellite A500-1HK αυτο εδω http://www.toshiba.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=868&Itemid=758 και θελω να ρωτισω αν ειναι καλο για παιχνιδια για gaming την καρτα γραφικων μονο φοβαμαι τη λετε θα μου βγαλει ενα δυο χρονια για παιχνιδια θα τα σηκωνει

Δημοσ.

ναι το εχει ενα αλο παιδι και σκεφτομαι να πουλισω τρεις σταθερους που εχω οπως και να εχει θα παρω καλα λεφτα και αν αυτο το λαπτοπ με καλυπτει και σε παιχνιδια θα ειμαι οκ

Δημοσ.

ναι το εχει ενα αλο παιδι και σκεφτομαι να πουλισω τρεις σταθερους που εχω οπως και να εχει θα παρω καλα λεφτα και αν αυτο το λαπτοπ με καλυπτει και σε παιχνιδια θα ειμαι οκ

Ποσα χρηματα θα δωσεις?

Δημοσ.

εγω για παιχνιδια θα επαιρνα ενα ps3. οτι λαπτοπ και να παρεις ,αποσβεση σε gaming δεν θα κανεις ποτε. δεν τραβανε.τα ιδια λεω και σε ενα φιλαρακι που θελει να παρει ενα ΗΡ για παιχνιδια κι αυτος

Δημοσ.

παρε ενα xbox που το φλασαρεις πανευκολα και εισαι κομπλε. :P

το toshiba σηκωνει παιχνιδια αλλα οχι και σε full αναλυση.

Σε βαρια παιχνιδια με τοπ γραφικα θα εχεις προβλημα.

Δημοσ.

τη ενοεις φιλε χριστοφορος89 οτι το φλασαρο πανευκολα δεν σε πιανω ασχετο δεν θελω να κανω αποσβεση θα θελα ομως να μου παει ενα χρονο σε γαμες απροβληματιστα

Δημοσ.

τη ενοεις φιλε χριστοφορος89 οτι το φλασαρο πανευκολα δεν σε πιανω ασχετο δεν θελω να κανω αποσβεση θα θελα ομως να μου παει ενα χρονο σε γαμες απροβληματιστα

οπως σου ξαναειπα δεν θα παιζεις σε full αναλυση τα τελευταια games.

φλασαρισμα στα xbox=τσιπαρισμα στην καθ'ομιλουμενη. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...