horsepower Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση προς οσους γνωριζουν. Εχω εναν λογαριασμο για Internet απο συνδεση που εχει διακοπει εδω και εναν χρονο και το ποσο ειναι 150€. Δεν μου εχει σταλει καποια ειδοποιηση απο την εταιρεια. Σε αυτη την περιπτωση επιβαρυνεται ο λογαριασμος με τοκους και ποσους? Επίσης από νομικής πλευράς παίζει να έχω προβλήματα?
Ather Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ναι αλλά όχι τρελά πράγματα. Από νομικής πλευράς έχεις πρόβλημα αν κάνουν μήνυση και πας στο δικαστήριο, το οποίο είναι διαδικασία για αυτούς για ένα τέτοιο ποσό, μπορούν όμως να το κάνουν. Το πιο πιθανό είναι να σου στείλουν εξώδικο κάποια στιγμή ώστε να σε φοβίσουν για να πας να πληρώσεις. Αν περάσουν 5 χρόνια χωρίς να έχεις πληρώσει και χωρίς να έχει γίνει κάποια ενέργεια για δικαστήριο νομίζω υπάρχει παραγραφή του ποσού. Ένας φίλος μου πάντως είχε διακόψει (είχε κάνει τικ στο σημείο που έλεγε να μη γίνεται αυτόματα ανανέωση και συνέχισαν να του στέλνουν λογαριασμούς ισχυριζόμενοι ότι δεν είχε κάνε διακοπή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.