Προς το περιεχόμενο

Tι στην ευχη ειναι αυτο το ζωο?

fearwhatnow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μην τολμησεις!

Πως κάνεις έτσι καλέ. Εντάξει, όχι ντουζίνα, ένα μόνο. Μην πεις όχι και στο ένα, it's too late για να το επιστρέψω. :D

Δημοσ.

Πως κάνεις έτσι. Εντάξει, όχι ντουζίνα, ένα μόνο. Μην πεις όχι και στο ένα, it's too late για να το επιστρέψω.

Πουλα το,φατο δεν ξερω τι θα κανεις

εγω μεσα στο σπιτι μου δν το βαζω αυτο.

θα φωσφοριζει και μεσα στο σκοταδι.

Creepy.

Δημοσ.
Δεν ειναι αρουραιος.Κοιτα τι μουσουδα εχει.Επισης κοιτα ποσο μικρο ειναι σε πληρη αναπτυξη: Οσο μια γοπα.

Αν ο αρουραίος δει εσένα μωρό, πώς λες να σε σχολιάσει; "δεν είναι άνθρωπος αυτό, κοίτα πόσο μικρό είναι μόνο 50 πόντους, κοίτα ένα μικρό στρογγυλό κεφάλι που έχει με τεράστια μάτια και μεγάλα αυτιά!"...

Δημοσ.

Αν ο αρουραίος δει εσένα μωρό, πώς λες να σε σχολιάσει; "δεν είναι άνθρωπος αυτό, κοίτα πόσο μικρό είναι μόνο 50 πόντους, κοίτα ένα μικρό στρογγυλό κεφάλι που έχει με τεράστια μάτια και μεγάλα αυτιά!"...

Γουατ??Πιθανως θα παρει χαμπαρι οτι δεν εχω τριχωμα σε αντιθεση με αυτο της φωτογραφιας.Εκτος και αν εσυ γεννηθηκες με γενια και χαιτη. :P

Δημοσ.

Etruscan shrew

The Etruscan shrew (Suncus etruscus), also known as the Etruscan pygmy shrew or the white-toothed pygmy shrew is the smallest known mammal by mass, weighing only about 1.8 grams on average(the Bumblebee Bat is regarded as the smallest mammal by skull size).

The Etruscan shrew has a body length of about 4 cm excluding the tail. It is characterized by very rapid movements and a fast metabolism, eating about 1.5–2 times its own body weight per day. It feeds on various small vertebrates and invertebrates, mostly insects, and can hunt individuals of the same size as itself. These shrews prefer warm and damp climates and are distributed in the belt between 10° and 30°N latitude stretching from Europe and North Africa up to Malaysia. They are relatively rare and are endangered in some countries.

untitled6.JPG?w=490

France%20Lesser%20White-toothed%20Shrew.jpg

337244.jpg

Screen+shot+2010-11-06+at+3.44.43+PM.png

Δημοσ.

Ποντίκι είναι καμία σχέση με αυτό που παραθέτει ο Swimmer21.

Γουατ??Πιθανως θα παρει χαμπαρι οτι δεν εχω τριχωμα σε αντιθεση με αυτο της φωτογραφιας.Εκτος και αν εσυ γεννηθηκες με γενια και χαιτη. :P

Μα δεν είναι νεογέννητο, είναι κάποιων ημερών. Τα νεογέννητα είναι κάπως έτσι http://www.youtube.com/watch?v=SPdGD6DACCs&feature=related

Υ.Γ. Εννοείται πως γεννήθηκα με μούσι, είμαι πολύ άντρας... :D

Δημοσ.

Ποντίκι είναι καμία σχέση με αυτό που παραθέτει ο Swimmer21.

Καμια ομοιοτητα οντως... :P Δεν ειναι ποντικι, εχει τριχωμα και ειναι πληρως ανεπτυγμένο (2-3 cm)..

00056q.jpg

untitled6.JPG?w=490

Καμια ομοιοτητα οντως... :P Δεν ειναι ποντικι, εχει τριχωμα και ειναι πληρως ανεπτυγμένο (2-3 cm)..

Δημοσ.
Δεν ειναι ποντικι, εχει τριχωμα και ειναι πληρως ανεπτυγμένο (2-3 cm)..

Ποντίκι είναι. Μέσα σε 5-10 ημέρες αποκτούν τρίχωμα όπως το βλέπεις και είναι ακόμα 2-3 εκατοστά. Αυτά "του σπιτιού" δε γίνονται και τίποτα τεράστια, πχ κανά 7άρι εκατοστά μαζί με την ουρά μπορεί να είναι ενήλικο. Μη ξεχνάς πως το βρήκε ψόφιο, άρα είναι κι ελαφρώς παραμορφωμένο/αφυδατωμένο το πτώμα.

Δημοσ.

Ποντίκι είναι. Μέσα σε 5-10 ημέρες αποκτούν τρίχωμα όπως το βλέπεις και είναι ακόμα 2-3 εκατοστά. Αυτά "του σπιτιού" δε γίνονται και τίποτα τεράστια, πχ κανά 7άρι εκατοστά μαζί με την ουρά μπορεί να είναι ενήλικο. Μη ξεχνάς πως το βρήκε ψόφιο, άρα είναι κι ελαφρώς παραμορφωμένο/αφυδατωμένο το πτώμα.

Δεν ειναι ποντικι ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...