yiannakis.1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 γεια σας.θελω να αγορασω σετ ηχειων τα εχω βρη σε καλη τιμη..Logitech z-5500 η creative s-750 7.1...πια μου προτινετε???ευχαριστω
Null_Pointer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Logitech. Τα καλύτερα ηχεία για υπολογιστή. Ελπίζω μόνο να έχεις χώρο, γιατί ο ήχος παραείναι..κτηνώδης (500w) για μικρά δωμάτια. Το μοναδικό ίσως, πρόβλημα είναι πως στερείται ασυρματότητας. Οπότε θα πρέπει να υποστείς την καλωδίωση. Σε τι τιμή τα έχεις βρει, αν επιτρέπεται?
yiannakis.1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 τα βρηκα 220 ευρο.καλη τιμη ειναι?? υπαρχει καποιο σετ καλο ασυρματο μηπως γνωριζης?
john2gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 γεια σας.θελω να αγορασω σετ ηχειων τα εχω βρη σε καλη τιμη..Logitech z-5500 η creative s-750 7.1...πια μου προτινετε???ευχαριστω Μακριά από τα S750 (έχω γι' αυτό στο λέω. Τρία διαφορετικά subs όσο ήμουν στην εγγύηση άλλαξα και τώρα οι έξοδοι από το sub έχουν πρόβλημα... δύο έξοδοι βγάζουν τσαχάλισμα και άλλες δύο δεν δουλεύουν καθόλου)
Heatspreader Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχει Thread για τα συγκεκριμένα ηχεία παρακάτω. http://www.insomnia.gr/topic/260328-logitech-z-5500/page__p__2305025__fromsearch__1#entry2305025 Είναι καλό πιστεύω να υπάρχουν όλες οι πληροφορίες σ' ένα Topic. Logitech. Τα καλύτερα ηχεία για υπολογιστή. Ελπίζω μόνο να έχεις χώρο, γιατί ο ήχος παραείναι..κτηνώδης (500w) για μικρά δωμάτια. Δεν είναι κάτι τόσο τρομερό σε ένταση. Προσωπικά τα θεωρώ πολύ μέτρια σε αυτό το θέμα. Όπως και να έχει όμως γι' αυτό υπάρχει το Volume. Τα ηχεία δεν έχουν μεγάλα μεγάφωνα ώστε να χρειάζονται απαραίτητα πολύ ένταση για να παίξουν σωστά. Το μοναδικό ίσως, πρόβλημα είναι πως στερείται ασυρματότητας. Οπότε θα πρέπει να υποστείς την καλωδίωση. Σε τι τιμή τα έχεις βρει, αν επιτρέπεται? Δεν είσαι ο μόνος που το λέει αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί αποτελεί πρόβλημα κάτι τέτοιο. Δύο καλώδια θα πάνε πίσω τα οποία θα περνούν από ένα σημείο, οπότε θα είναι σαν ένα. τα βρηκα 220 ευρο.καλη τιμη ειναι?? υπαρχει καποιο σετ καλο ασυρματο μηπως γνωριζης? 1) Μπορείς να μας πεις που τα βρήκες τόσο φθηνά? 2) Να τα πάρεις αμέσως και να μη το συζητάς.
stavrakas92 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Ειχα τα z-5500 (μεχρι πριν 1.5 χρονο) και εχω ακουσει τα S-750,θεωρω τα z-5500 καλυτερα,ειναι δυνατα αλλα μου ειχαν βγαλει πολλα προβληματα,τα ειχα στειλει για αντικαταστασει 6 φορες και την 7η (5 φορες μου χαλασε το sub,και 2 ηλεκτρονικου τυπου προβληματα) το πηρα αποφαση οτι δεν μου φτανουν και πηρα τα λεφτα μου πισω και πηγα σε στερεωφονικο.... 220€ αν ειναι καινουργια με εγγυηση παρτα...αν ειναι μεταχειρισμενα ξανασκεψου το.....
qspock Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Πριν παρω ηχεια ειχα ακουσει και τα Logitec και τα Gigaworks διπλα διπλα και με ηχο απο την ιδια πηγη. Σε ενταση τα Logitec ειναι δυνατοτερα, αλλα σε ποιοτητα τα Creative ειναι σιγουρα καλυτερα. Τα τελευταια ομως δεν εχουν decoder οπως τα Logitec, κατι πολυ σημαντικο αφου δεν παιζει να τα βρεις στα επιπεδα των 220 ευρω. Το οτι τα Gigaworks ειναι 7.1 αντι 5.1 δεν το θεωρω ιδιαιτερο πλεονεκτημα. Παντως, Logitec εχω και τα ασυρματα στο σαλονι, και σε ποιοτητα εχουν καποια θεματακια (το sub δεν δενει καλα με τις μουντες υψηλες των δορυφορων) συγκριτικα με τα Gigaworks που ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ, για μενα τα καλυτερα για PC ΜΑΚΡΑΝ οσον αφορα την ποιοτητα ηχου. Ζυγιζεις τα παραπανω (και την τιμη, τα Gigaworks ειναι φαρμακι) και διαλεγεις.
sukalas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Αν με 220 τα παίρνεις καινούργια με εγγύηση , είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί για pc. Στα συνιστώ ανεπιφύλακτα .
stavrakas92 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Τι είδους προβλήματα είχες? Το sub παρουσιασε 5 φορες το ΙΔΙΟ προβλημα...πιστευω δεν εχει καλη ποιοτητα κατασκευης οποτε στα ζορια καποιο κομματι κοβοταν.... 1 φορα μου εβγαλε προβλημα ο ενισχυτης και μια το πανελ....
yiannakis.1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχει Thread για τα συγκεκριμένα ηχεία παρακάτω. http://www.insomnia.gr/topic/260328-logitech-z-5500/page__p__2305025__fromsearch__1#entry2305025 Είναι καλό πιστεύω να υπάρχουν όλες οι πληροφορίες σ' ένα Topic. Δεν είναι κάτι τόσο τρομερό σε ένταση. Προσωπικά τα θεωρώ πολύ μέτρια σε αυτό το θέμα. Όπως και να έχει όμως γι' αυτό υπάρχει το Volume. Τα ηχεία δεν έχουν μεγάλα μεγάφωνα ώστε να χρειάζονται απαραίτητα πολύ ένταση για να παίξουν σωστά. Δεν είσαι ο μόνος που το λέει αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί αποτελεί πρόβλημα κάτι τέτοιο. Δύο καλώδια θα πάνε πίσω τα οποία θα περνούν από ένα σημείο, οπότε θα είναι σαν έν 1) Μπορείς να μας πεις που τα βρήκες τόσο φθηνά? 2) Να τα πάρεις αμέσως και να μη το συζητάς. απο αγγελια τα βρηκα δεν ειναι καινουργια λετε να την πατησω και να εχουν προβλημα??τι να προσεξω για να καταλαβω οτι ειναι ενταξη?
stavrakas92 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 απο αγγελια τα βρηκα δεν ειναι καινουργια λετε να την πατησω και να εχουν προβλημα??τι να προσεξω για να καταλαβω οτι ειναι ενταξη? Μπορει να μην εχουν προβλημα αλλα ειναι πολυ πιθανο να αποκτησουν εαν εισαι απαιτητικος χρηστης...(και δεν εχει γειτονες) Εγω δεν θα τα επερνα μεταχειρισμενα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.