Προς το περιεχόμενο

Ποτήρια Μπύρας

Giourkas1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνηθως τα παιρνεις με 6αδες πχ απο μπυρες σαν "δωρο", αν εχεις μαγαζι σε προμηθευει απο οτι γνωριζω η ιδια η εταιρια .

Δημοσ.

Συνήθως κάτι ωραία τα δίνουν δώρο με μπύρες. :P

Δε ξέρω αν θες συκεκριμένη μάρκα, πάντως αν παρακολουθείς κανά σουπερμάρκετ ή καμιά κάβα, όλο και κάτι θα πετύχεις.

Τώρα έχω δύο μαμάτα, ένα τεράστιο από Paulaner που χωράει ένα μπουκάλι μπύρα ολόκληρο (μισό λίτρο) κι ένα πολύ μαμάτο από Bud (η Bud είναι άθλια μπύρα για μένα, μόνο για το ποτήρι τις είχα πάρει) από το καλοκαίρι με το παγκόσμιο κι έχει από κάτω τάπες όπως τα ποδοσφαρικά παπούτσια και είναι πολύ μούρη (ψάχνω ακουμπιστήρι σε στυλ χλωροτάπητα χα).

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

@PCharon: To Paulaner θα με ενδιέφερε..Το έχεις αγοράσει απο συσκευασία σε σουπερμαρκετ ή το έχεις σενιο απο καπου αλλού?

@leftermann: Αψογο το link που μου έστειλες! Έχεις παραγγείλει ποτέ να μου πεις πόσες μέρες περίπου κάνει η αποστολή?

Δημοσ.

είχαμε παραγγείλει με έναν φίλο. Δεν θυμάμαι σίγουρα, αλλά δεν ήταν πολλές οι μέρες. Κάπου στο 10ήμερο, ίσως 2 εβδομάδες. Θυμάμαι σίγουρα ότι ήταν άψογα συσκευασμένα για ασφαλή μεταφορά.

α, επίσης τώρα για τις γιορτές κυκλοφορούν διάφορες εορταστικές συσκευασίες, κάποιες από τις οποίες έχουν ποτήρια μέσα. Σε μεγάλα σουπερ μαρκετ και κάβες...

Δημοσ.

Στην παρούσα φάση θα ήθελα κατι σχετικά γρήγορο (μέχρι την Πρωτοχρονιά) για δώρο επειδή μετά θα είμαι και εκτός Ελλάδας. Οπότε κάτι από Ελλάδα θα ήταν προτιμητέο..

Πάντως θα το χρησιμοποιήσω το γερμανικό site σίγουρα στο μέλλον..;)

Δημοσ.

Ειχα κερδισει ενα ποτηρι της Guiness σε ενα παιχνιδι ξυστου π κανανε εκεινη την ημερα σε μπυραρια..Και ημουν απο τους λιγους που κερδισανε. :rolleyes:

Τελοσπαντων,το εδωσα στον φιλο μου.Πολυ το χαρηκε.

Δν ξερω γιατι. :mellow:

Δημοσ.

lefter thanks για το λινκ

Ειχα κερδισει ενα ποτηρι της Guiness σε ενα παιχνιδι ξυστου π κανανε εκεινη την ημερα σε μπυραρια..Και ημουν απο τους λιγους που κερδισανε. :rolleyes:

Τελοσπαντων,το εδωσα στον φιλο μου.Πολυ το χαρηκε.

Δν ξερω γιατι. :mellow:

Bush_ORLY.jpg

Δημοσ.

Λέφτερ.

Σε αγαπάω.

5943_0_maerkischer_landmann_glmkla0810001_01.jpg

kaι μην ξεχάσεις όταν πας να πιείς μια markiscer landmann στην υγειά μου, μουχαχαχα. Γιατί εγώ θα κάνω κάνα τριάρι χρόνια να ξαναπάω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...