Giourkas1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς από πού μπορώ να αγοράσω αυθεντικά ποτήρια μπύρας με την ετικέτα της μπύρας επάνω?
athlios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Συνηθως τα παιρνεις με 6αδες πχ απο μπυρες σαν "δωρο", αν εχεις μαγαζι σε προμηθευει απο οτι γνωριζω η ιδια η εταιρια .
PCharon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Συνήθως κάτι ωραία τα δίνουν δώρο με μπύρες. Δε ξέρω αν θες συκεκριμένη μάρκα, πάντως αν παρακολουθείς κανά σουπερμάρκετ ή καμιά κάβα, όλο και κάτι θα πετύχεις. Τώρα έχω δύο μαμάτα, ένα τεράστιο από Paulaner που χωράει ένα μπουκάλι μπύρα ολόκληρο (μισό λίτρο) κι ένα πολύ μαμάτο από Bud (η Bud είναι άθλια μπύρα για μένα, μόνο για το ποτήρι τις είχα πάρει) από το καλοκαίρι με το παγκόσμιο κι έχει από κάτω τάπες όπως τα ποδοσφαρικά παπούτσια και είναι πολύ μούρη (ψάχνω ακουμπιστήρι σε στυλ χλωροτάπητα χα).
leftermann Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 εδώ είσαι χωρίς δεύτερη σκέψη. Ποτήρια πάσης φύσεως. Σε λογικές τιμές και σε άψογη συσκευασία.
Giourkas1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! @PCharon: To Paulaner θα με ενδιέφερε..Το έχεις αγοράσει απο συσκευασία σε σουπερμαρκετ ή το έχεις σενιο απο καπου αλλού? @leftermann: Αψογο το link που μου έστειλες! Έχεις παραγγείλει ποτέ να μου πεις πόσες μέρες περίπου κάνει η αποστολή?
leftermann Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 είχαμε παραγγείλει με έναν φίλο. Δεν θυμάμαι σίγουρα, αλλά δεν ήταν πολλές οι μέρες. Κάπου στο 10ήμερο, ίσως 2 εβδομάδες. Θυμάμαι σίγουρα ότι ήταν άψογα συσκευασμένα για ασφαλή μεταφορά. α, επίσης τώρα για τις γιορτές κυκλοφορούν διάφορες εορταστικές συσκευασίες, κάποιες από τις οποίες έχουν ποτήρια μέσα. Σε μεγάλα σουπερ μαρκετ και κάβες...
Giourkas1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Στην παρούσα φάση θα ήθελα κατι σχετικά γρήγορο (μέχρι την Πρωτοχρονιά) για δώρο επειδή μετά θα είμαι και εκτός Ελλάδας. Οπότε κάτι από Ελλάδα θα ήταν προτιμητέο.. Πάντως θα το χρησιμοποιήσω το γερμανικό site σίγουρα στο μέλλον..
PCharon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Το έχεις αγοράσει απο συσκευασία σε σουπερμαρκετ Αυτό. Πάνε κάτι μήνες όμως. Είναι να τα πετύχεις αυτά.
Vintage Jewel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Ειχα κερδισει ενα ποτηρι της Guiness σε ενα παιχνιδι ξυστου π κανανε εκεινη την ημερα σε μπυραρια..Και ημουν απο τους λιγους που κερδισανε. Τελοσπαντων,το εδωσα στον φιλο μου.Πολυ το χαρηκε. Δν ξερω γιατι.
athlios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 lefter thanks για το λινκ Ειχα κερδισει ενα ποτηρι της Guiness σε ενα παιχνιδι ξυστου π κανανε εκεινη την ημερα σε μπυραρια..Και ημουν απο τους λιγους που κερδισανε. Τελοσπαντων,το εδωσα στον φιλο μου.Πολυ το χαρηκε. Δν ξερω γιατι.
Vintage Jewel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Ηταν ωραιο ποτηρι το ομολογω και μεγαλο Και ητανε τζαμπα
Vinnie Jones Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Να αγορασεις;Τι αλανι εισαι ρε;Κλεψε.
tmjuju Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 http://www.guinnesswebstore.co.uk/products.php?master=1003&dept=1014
leftermann Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Λέφτερ. Σε αγαπάω. kaι μην ξεχάσεις όταν πας να πιείς μια markiscer landmann στην υγειά μου, μουχαχαχα. Γιατί εγώ θα κάνω κάνα τριάρι χρόνια να ξαναπάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.