basilis5 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 εχω ολες μου τις επαφες στο κινητο μου (android) και απο εκει περασμενες και στο gmail μου. Θελω με καποιο τροπο να κανω συγχρονισμο τις επαφες απο το λογαριασμο στο ιντερνετ στο pc μου, οπου χρησιμοποιω outlook 2007. να αναφερω πως εχω δοκιμασει να κανω extract απο το gmail τις επαφες σε αρχειο csv και να τις βαλω μονος μου στο outlook αλλα το αποτελεσμα ειναι ψιλοτραγικο καθως δεν αναγνωριζει τους χαρακτηρες και μου βγαζει στα ονοματα ??????????? (ερωτηματικα). Εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορει να γινει αυτο με μια κινηση; Κατεβασα μια εφαρμογη,αλλα ουτε που ξερω ποιος την εφτιαξε ,και φοβαμαι να βαλω τα στοιχεια του email μου εκει.
nikomas50 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Ίσως σε βοηθήσει το MobilEdit! από εδώ: http://www.mobiledit.com/downloads.asp?show=me#download (ή από το θείο μου). Αν υποστηρίζει το κινητό σου θα κάνεις σίγουρα τη δουλειά σου.
basilis5 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 θα ηθελα να τραβηξω επαφες απο το email και οχι απο το κινητο ,γιατι εχω και καποια επιπλεον αποθηκευμενα EMAILS εκει
basilis5 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 εχω ολες μου τις επαφες στο κινητο μου (android) και απο εκει περασμενες και στο gmail μου. Θελω με καποιο τροπο να κανω συγχρονισμο τις επαφες απο το λογαριασμο στο ιντερνετ στο pc μου, οπου χρησιμοποιω outlook 2007. να αναφερω πως εχω δοκιμασει να κανω extract απο το gmail τις επαφες σε αρχειο csv και να τις βαλω μονος μου στο outlook αλλα το αποτελεσμα ειναι ψιλοτραγικο καθως δεν αναγνωριζει τους χαρακτηρες και μου βγαζει στα ονοματα ??????????? (ερωτηματικα). Εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορει να γινει αυτο με μια κινηση; Κατεβασα μια εφαρμογη,αλλα ουτε που ξερω ποιος την εφτιαξε ,και φοβαμαι να βαλω τα στοιχεια του email μου εκει. δεν βρηκα λυση στο θεμα του συγχρονισμου αλλα βρημα πως να κανω εξαγωγη τις επαφες και να τις περασω στο outlook και να μην φαινονται ερωτηματικα. οποιος ενδιαφερεται, κανει εξαγωγη τις επαφες και πριν τις περασει στο outlook , ανοιγει το αρχειο .csv με εναν word και σωσει με κωδικοποιηση χαρακτηρων greek(iso). Ομως προσοχη,πριν κανει εξαγωγη των επαφων απο τις ρυθμισεις του gmail πρεπει να βαλει γλωσσα περιβαλλοντος τα ελληνικα(εγω το ειχα στα αγγλικα) Αυτα
nikomas50 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Άρα λύθηκε το πρόβλημά σου και τώρα με το MobilEdit! μπορείς να τις φέρεις και στο τηλέφωνο (από το Outlook)
basilis5 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 ναι,απλα να τις περασω στο τηλ δεν ηταν ποτε ζητουμενο, επειδη το κινητο (android) συγχρονιζει κατευθειαν με το gmail. Το προβλημα σε εναν βαθμο παραμενει καθως πρεπει καθε φορα που περναω νεα επαφη, να κατεβαζω απο το gmail και να κανω χειροκινητα import (χωρις duplicate) ολες τις επαφες ξανα με την παραπανω μεθοδο. οπως και να χει thanx για το ενδιαφερον και την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.