4saken Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Θέλω να στειλω ευχετηριες κάρτες σε 100αδες επαφες που έχω στο mailing list. Υπάρχει κάποιος μεγιστος δεσμευτικός αριθμός είτε απο το Outlook είτε απο την Forthnet? Αυτός ο τρόπος αποστολής αυξάνει τις πιθανότητες να θεωρηθει spam (έστω και αν εχει προηγηθει αλληλογραφια μας στο παρελθον) και να μην το διαβασουν σε σχεση με την ατομική αποστολη?
DioNiSis_000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 συνηθως οι mail servers εχουν καποιο οριο μαιλ που μπορεις να στειλεις ημερισιως η φορτηνετ δεν ξερω αν εχει και ποσο. το Outlook δεν παιζει ρολο απο οσο ξερω στην ποσοτητα των μαιλ, ειναι θεμα φορθνετ. μου εχει χρειαστει να στειλω μαιλ απο εναν λογαριασμο μου που ειχε γεμισει σε ενα αλλο και μου σταματησε να στελνει στα 200μαιλ. προβλημα με σπαμ δεν ειχα. αν θελεις να στειλεις ενα μαιλ σε πολλους παραληπτες πιστεύω δεν θα εχεις προβλημα. αν φτασεις το οριο, αν υπαρχει, απλα θα σου βγαλει μηνυμα οτι δεν μπορεις να στειλεις αλλα σημερα. μπορεις να στειλεις πχ στους μισους σημερα στους υπολοιπους αυριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.