agos1212 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 παιδια εχω το pro evolution 2011 στο pc μου και εχω συνδεσει τα sisaxis contollers απο τo play station 3 στο pc... οταν παω στο αρχειο που υπαρχει στον φακελο του παιχνιδιου και ρυθμιζω τα κουμπια για τα δυο contollς, το ενα παει στις ρυθμισεις που του δινω και το αλλο μενει στα αλλα νταλων κουμπια οταν παιζω..τι να κανω?
kastel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε agos1212 δεν κατάλαβα λέξη από αυτά που λες. Επειδή κι εγώ με χειριστήρια του PS3 παίζω το PES2011 στο PC, για να δουλέψουν χρειάζονται drivers. Έκανες αυτή τη διαδικασία; Αναγνώρισε το PC σου τα χειριστήρια;
agos1212 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 ναι με τους drivers τα εχω απλος δεν μπορω να τα κανω να εχουν και τα 2 τισ ιδιες ρυθμησεις στα κουμπια..πχ με το Χ να κανει πασα...
kastel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Πρώτα τρέχεις το settings.exe (βρίσκεται στο φάκελο "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011"). Από εκεί φτιάχνεις τα χειριστήρια για να δουλεύουν με το PES. Μετά μέσα από το PES (System Settings>Ρυθμίσεις χειριστηρίου) φτιάχνεις τα κουμπιά.
agos1212 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 παω εκει..βαζω τις ρυθμισεις και για τα δυο χειριστηρια αλλα οταν παω να παιξω με τον φιλο μου μονο το ενα κραταει τις ρυθμισεις ενω το αλλο μενει στις ρυθμισεις που ειχε στην αρχη!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.