Προς το περιεχόμενο

Τα έπαιξε ο σκληρός ή η Steam;

Merdock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 2010 δε με θέλει γιατί αν όντως χάλασε και αυτός ο σκληρός είναι ο δεύτερος για φέτος.

Λοιπόν έχω έναν Seagate Barracuda ST3500410AS 500GB με firmware το CC31.

Το CrystalDiskInfo μου έλεγε εδώ και καιρό caution και στο Reallocated Sectors Count έγραφε current 100/worst 100/threshhold 36 αλλά δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Σήμερα ενώ είχα ανοίξει τη Steam κάποια στιγμή πάω να δω τους friends και εκείνη τη στιγμή κόλλησε και μου πε ότι δεν έβρισκε την Steam ή κάτι τέτοιο.Πάω στο Computer και είχε εξαφανιστεί ο σκληρός.Μετά από restart όμως φαινόταν κανονικά.

Κατεβάζω λοιπόν το SeaTools και κάνω τα Short Drive Self-Test,Short Generic,Long Generic Test και τα πέρασε όλα.

Πάω να ανοίξω τη Steam και μου πετούσε error σχετικά με το ClientRegistry.blob

Το σβήνω και πάω να ανοίξω τη Steam για να κάνει update και να το κατεβάσει ξανά αλλά στο 99% πετούσε ένα error σχετικά με το SteamUI.Δοκίμασα να σβήσω και άλλα αρχεία και να την αφήσω να κάνει update αλλά πάλι τίποτα.Τελικά κόλλησε λίγο το παράθυρο που είχα ανοίξει που είχε τα αρχεία της Steam και ξαναεξαφανίστηκε ο σκληρός.

Μετά από restart ξαναεμφανίστηκε κανονικά.Παρεμπιπτόντως καταλάθος είχα περάσει ένα mkv μέσα στο root της Steam και όταν πήγα να το κάνω copy-paste σε άλλο σκληρό αρχικά πήγαινα αργά και τελικά ξαναεξαφανίστηκε ο σκληρός.

Ωστόσο δοκίμασα να τρέξω κάποιο άλλο παιχνίδι που έχω στο σκληρό και το έπαιζε κανονικά.Επίσης δοκίμασα να αντιγράψω κάτι αρχεία και πάλι δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Αυτή τη στιγμή αντιγράφω το φάκελο Steamapps ο οποίος αντιγράφεται κανονικά.Με λίγα λόγια φαίνεται να έχει πρόβλημα ότι αρχείο βρίσκεται στο root της Steam ενώ τα άλλα αρχεία που είναι σε φακέλους δεν έχουν πρόβλημα.

Τελικά φταίει ο σκληρός ή όχι;

Να πάω για αλλαγή;

Btw τον είχα πάρει στις 05/02/2009 από τη Γραμμή Computers στη Στουρνάρη.Λογικά είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση ε;

Επίσης αν θέλω μπορώ να ζητήσω πιστωτικό για να πάρω κάτι άλλο σωστά;Btw αν δεν έχει το σκληρό που θέλω μπορώ να ζητήσω να μου δώσει τα χρήματα μου πίσω;

Και κάτι τελευταίο.Αν πάω για νέο σκληρό ποιον προτείνετε;Τον έχω μόνο για παιχνίδια.Λογικά πάω για τον Samsung F3 στο 1TB ε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...