MasterX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Καλημερα.. Θελω να αγορασω ενα gamepad και μια τιμονιέρα για το PC.. Σκεφτομουν να προτιμησω Logitech που γενικα της εχω εμπιστοσυνη. Για Gamepad σκεφτομαι αυτο LOGITECH F510 RUMBLE GAMEPAD.. Το θέλω για γενικη χρηση, να ειναι σχετικα καλο.. το συγκεκριμενο νομιζω εχει αρκετα καλα χαρακτηριστικα. Επισης για τιμονιερα ειχα δει καποια της Logitech γυρω στα 70 ευρω στο Πλαισιο, αλλα αυτο ηταν πριν 2-3 μηνες και τωρα δεν εχει τιποτα (δεν κρατανε στοκ πλεον..) Δεν εχω συγκεκριμενες απαιτησεις, αλλα δεν θελω την εντελως απλη.. Δεν ξερω αν αξιζει να παρω καποια γυρω στα 130 που ειδα.. Πείτε γνωμες και μαγαζια που θα βρω τιμονιερες.. Επισης εχω και ενα πιστωτικο υπόλοιπο στο Πλαισιο γυρω στα 70 ευρω, απο το καλοκαιρι.. Καλο θα ηταν να το χρησιμοποιουσα, γιατι δεν ξερω και αν ληγει.. αλλα αμα δεν εχουν προιοντα..
MasterX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 δυσκολευομαι να βρω καποια απο τις τιμονιερες της για PC.. εχω μπερδευτει.. καποιος που εχει αγορασει για να μου πει?
moldovan20 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Για Gamepad γιατί δε κοιτάς το κλασικό του 360 ?
lionheart75 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Για Gamepad γιατί δε κοιτάς το κλασικό του 360 ? +1 Το καλύτερο απο όσα έχω χρησιμοποιήσει. Το χειριστήριο του XBOX360 απλά δεν παίζεται.
MasterX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 επειδη δεν εχω καμια σχεση με κονσόλες, θεώρησα οτι το καλυτερο θα ηταν το κλασσικο του Playstation, γι αυτο και διαλεξα το συγκεκριμενο.. Οποτε αυτο που δειχνεις, ειναι καλη επιλογη απο το συγκεκριμενο καταστημα? Τι μαρκα ειναι, γιατι δεν βλεπω να το αναφερει πουθενα? εχει και δονηση?
moldovan20 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Microsoft είναι έχει και δόνηση και τη μεγαλύτερη συμβατότητα και από όλα . Έχει και ασύρματο , διαλέγεις κατάστημα και παίρνεις .
MasterX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 ασυρματο δεν θελω.. Πως και ειναι τοσο φθηνο? Βεβαια βλέπω μεγαλες διακυμανσεις.. απο 20 στο playall.gr, στο eshop το εχει 36! Το ιδιο ακριβως ειναι? Αν το θεωρειτε καλυτερο, παιρνω αυτο.. Για το τιμονι τι να κανω?????????
mastor10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 τι απεγιναν οι g25 ρε παιδια ? αμα υπηρχαν ακομα θα σου την προτεινα σα τιμονιερα αλλα δεν την βλεπω πουθενα
stavrakas92 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Η G25 θεωρητiκα αντικατασταθηκε απο την G27 στα 300+ € ... Εχω εχω το χειρηστηριο του 360 το ασυρματο μαζι με το πακετο "επαναφωρτησης" και ειναι εξαιρετικο...... +1 γιαυτο....
moldovan20 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχει και η g25 αλλά πολλά λεφτά αν δεν έχεις ψώρα με το αντικείμενο όπως ο ts .
micos000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ έχω το rumblepad2 της logitech (το ασύρματο) και έχει φοβερή αίσθηση και είναι πολύ στιβαρό. Με καλώδιο έχει 5€ διαφορά και δεν νομίζω να αξίζει. Από τιμονιέρα, νομίζω ότι η Driving Force GT είναι πολύ καλή και με καλή τιμή (έχει και πεταλιέρα, δεν φαίνεται στην εικόνα).
MasterX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 οι LOGITECH G25 και G27 ειναι πολύ ακριβες, δεν θα δωσω τόσα.. Θα προτιμουσα εκεινο το μοντελο που υπηρχε πριν 3 μηνες στο Πλαισιο με 70 ευρω, αλλα δεν ξερω και πιο ηταν ακριβως.. Για την Driving Force GT στα 129, παλι δεν ξερω αν αξιζει για μενα να δωσω τοσα... Ενας φιλος μου ειπε οτι κατα 90% οι τιμονιερες κανουν και για κονσολες και για PC (το ιδιο μοντελο).. Εχει κανεις γνωση πανω σε αυτο? Με το gamepad mε μπερδεψατε.. Ποιο απο τα 2 να προτιμησω??? Για wireless δεν το σκεφτομουν γιατι δεν θελω να μπλεκω με φορτισεις και μπαταριες.. Για τον ιδιο λογο δεν προτιμω ασυρματο ποντικι/πληκτρολογιο. Σε τι εκπέμπουν (RF, bluetooth)? Αλλωστε κοντα στο PC θα το χρησιμοποιησω.. Τι λετε?
stavrakas92 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Πιστευω οτι η Driving force GT ειναι αρκετα ακριβη γιαυτο που προσφερει (θυμαμαι ειχα παρει την G25 180€)(μου φαινεται γελιο που ολες οι τιμονιερες της logi ξεκινησαν απο την μιση τιμη απο αυτην που εχουν τωρα).... Οσο αναφορα την συμβατοτητα ισχυει για το PS2/3 στις περισσοτερες,και για το XBOX ΜΟΝΟ καποιες επιλεγμενες..... Στα χειριστηρια,επειδη εχω και το logi το rumblepad και το 360,αν δεν εχεις συνηθησει σε playstation με τα χιλια για το 360...ειναι πολυ καλυτερο σε ποιοτητα κατασκευης,αποκριση,ακριβεια και πιο βολικο οταν το μαθεις..... Και για ασυρματο μπορεις πολυ ευκολα να ξεμπερδεψεις αν θες με τo play & charge kit.... ουτε αλλαζεις μπαταριες ουτε τιποτα...οταν τελειωνει απλως συνδεεις το καλωδιο και συνεχιζεις......
MasterX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Οποτε για την τιμονιερα, οσον αφορα την συμβατοτητα με το PS2/3 πρεπει να ρωτησω στο μαγαζι που θα το παρω για να το σιγουρεψω.. Το θεμα ειναι απο που θα το παρω....??!?!? Πιστυω και αυτη των 40 ευρω θα με βολεψει.. Οσο για το gamepad, θα παρω το XBOX style ενσυρματο..
MasterX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 ειδα σε μαγαζι το χειριστηριο του XBOX και μου φανηκε καλο.. Ειναι ολες οι εκδοσεις ιδιες? Πρεπει να γραφει πανω οτι κανει για PC?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.